С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 12 683
  • 349
  •   4
Отговори
# 345
  • София
Кетчър Самоуспокоявам се вече 27 г. с мм - виждам какви са родителите му, какво е взел и не е взел от тях, че и добавил от себе си. Simple Smile Всъщност такива обобщения и етикети не са конструктивни, дано го разбираш.
Пожелавам ти още 27.
Просто нямаше нужда от "някои хора обичат да слагат нещата в рамки, щото те са си такива или онакива". За мен принизяването и коментар на човек, изказал мнение, само и само за да оспориш мнението Е самоуспокояване. Иначе, всичко може.

Има вариант, разбира се, дете на кофти и тормозещи родители да не е като тях. Просто се обвързва с такива като тях по един или друг параграф.

# 346
Момичета, аз съм съвсем случайно попаднах на темата ви (рядко идвам във форума също), но си признавам - направо се смръзнах. Защо трябва да са толкова лоши отношенията между хората...

Свекърва съм от три години. Много си харесвам снахата. Старая се да спазвам баланс - в смисъл да не досаждам, макар че в началото ми беше трудно. Децата създават съвсем отделно семейство и докато се проумее от майката, зор. Blush

Щеше да ми е безкрайно мъчно, ако бих прочела нещо такова за себе си.  Аз самата имах ужасен човек за свекърва - и в крайна сметка изгубих брака си, и си казвах, че никога не искам да съм като нея.

Но никога не ми е хрумвало да разделям детето си от нея, макар че тя вероятно го заслужаваше. Така да се разделят семейства е толкова тъжно.

Думите ми вероятно са чист спам, но някак се развълнувах, докато ви четях и реших да споделя импулсивно.

# 347
  • София
За щастие, не всички се превръщат в родителите си. Има хора, които надскачат средата си, имали са и други примери или са работили върху себе си. Няма защо да зачертаваме свестен мъж, заради родителите му. Те пък може да са токсични като двойка. Не знаем там какви истории са довели до състоянието, в което са.

# 348
Генетичната лотария "разбърква" дълбоко и няма  еднакви хора като пръстовите отпечатъци са и хората. Комбинира гени, които носим, но не са на "показ". Прилики има, но не и повторения.

# 349
  • София
Така е. Характерът на човек не е математика. Родител 1 + Родител 2 = Резултат 3. Имаш нещо от единия, нещо от другия, добавяш от себе си, от живота...

Общи условия

Активация на акаунт