С какво ви дразнят свекървите? – 168

• 16 747
  • 421
  •   4
Отговори
# 420
  • В полите на Пирин планина
Семейното жилище на сина и снахата е СИО, т.е. собственост и на двамата по равно и видите ли един ден (неизвестен), ако решат да се разведат, ще трябва да делят...
Грозно изказване, особено като се има предвид, че подобно развитие на нещата не е на дневен ред, че да се мисли. Ако подхождаме с идеята, че ще се разделяме, по-хубаво да не се събираме.

# 421
Той, че мъжлето е Мунчо явно, ама жената къде е?
Извинявай, ама аз такова поведение няма да търпя и 2 дни, а Мунчо много бързо ще го пратя при майка му още в началото да си преосмисли поведението. Да ми захранят бебето без мое знание? Значи, това, ако се случи и Папата ще разбере и много бързо ще им секнат мераците. Ама преди това така ще ги наредя, че никой няма и да си помисли да прави това!

Да, аз след като това се случи вдигнах скандал естествено, и станах "лошата" и след две седмици си събрах багажа и се махнахме в друг град. И от тогава той го играе жертва, била съм му "взела детето и страдал" пък за това време не се постара нищо да промени. Има и още много други неща дето сигурно 2 дена няма да ми стигнат да изпиша.

И аз това му казах, че със сигурност друга на мое място и 1 ден е нямало да издържи.

За свекървата на биборана

Да, то е ясно, няма надежда ..

Правилно решение си взела, че си се изнесла. Мъжът ти или ще дойде при вас, или няма. Ако беше останала, щеше да си отровиш живота, така че при всички случаи за тебе е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт