Осмокласници 2025/2026 - тема 3

• 32 729
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Близо 2000 лв за седмица със закуска.

# 541
  • София
Какви са цените на летните екскурзии в чужбина във вашите училища? Че един приятел на моя си го лъже най-явно (дори не ми е ясно защо го прави) и му казал, че за 7 дни лятото в Германия за 900 лв. Струва ми се много ниска цена за това.
Не мисля, че има такава. Най- поносими бяха Велбург: работят със СМГ, навремето прикрепих сина ми и негов съученик с тяхна група ( 73- то не правят в чужбина) в Австрия, но дори и тогава 2021 цената беше около 2000 : включваше и учебни часове. Ходил е с ФЕГ заради приятели преди години: пак някъде толкова. При нас в 1 АЕГ е 1700 за 5 дни само закуска, което отблъсна част от родителите, но всички места се запълниха веднага, и има още желаещи

# 542
Същото си мислех и аз, поне 2-2,5 хил. лв. Не знам защо така лъже това момче, че и моят му вярва и спори с мен.....

# 543
  • Стара Загора

Успехът се вижда в Школо, раздел Статистика - по предмети, по видове изпитвания. Излиза като графика - на ученика, на класа, на училището.
Добър ден и от мен. Малко се пораздвижихме.
Това със Статистиката сега го разцъках даже....боже то ще изкласи детето.
При нас яко натискат езика. Класната е много, много взискателна, 6-ци почти не пише. Освен на себе си разбира се Simple Smile))) Гледам общият успех по английски език за класа е 4,82...направо се шокирах. Моето е второ по успех с 5,50....Той много се натиска, баткото беше свобода или смърт ама това яко щурмува върховете.
Като цяло съм много доволна от успеха му. Сам си учи, но кога учи не го знам. Вечер като си лягам още бичи английския език....по другите предмети не знам кога въобще наваксва. Правят разни проекти...днес трябва да представи интересна сграда. Писал за къщата на Флинстоун в Калифорния Simple Smile)) Трябва разбира се да го знае и на изуст, защото няма право да чете.

# 544
Аз съм ЗА всякакви екскурзии. Ако имам възможност- винаги бих изпратила- това си е опит, впечатления и остава спомен.
Моят явно попадна на не много сплотен клас и някак се делят, не общува много с девойки (засега Simple Smile) и няма мерак да пътува с тях. Надявам се това да се промени, защото ще изпусне хубави моменти. В нашето училище агенция организира екскурзия до Лондон ( както и в 1-ва АЕГ). Имам желание да го пускам да ходи с такива организирани групи, но като видях безумната цена (1700лв. за 3 дни) и нещо ми охладня ентусиазмът. 2000лв. за 5 дни ми звучи по- добре, но пак е много. Мислех си, че винаги в група от училище би излязло много по- изгодно за детето да опознае различни места, отколкото семейно да ходим, но явно няма да е така. Знам, че цените скорострелно се увеличават, но аз някак не мога да свикна с това и няма да извадя такава сума. Добре, че и детето не иска да ходи, та засега няма дилема. Не знам дали е, защото е Англия, пък в ЕС да са по- ниски цените... Реално училището предлага оферта на агенция, която е независима, нямат нищо общо, та, цените могат да са каквито искат.
Като цяло съм голяма паника, но гледам да не им го прехвърлям (много ми е трудно), за да си изживяват моментите пълноценно.

# 545
  • Бургас
Ето я нашата оферта, даже и закуска нямат всеки ден, както и чекиран багаж. Та не се знае в онези 900 лв.какво е включено.

# 546
  • Стара Загора
Включвам се пак, че дочетох.
И аз съм ЗА всякакви екскурзии.
Моето ще ходи на лятно училище в Лондон последната седмица на м.юни. Миналата година е било  2500лв. Ще видим тази година, пак зависи от цените. За сега сме дали по 200лв капаро. Имат пет дена училище и два дена в хотел в Лондон за да видята каквото могат от него.
Ще спят в семейства първите пет дена. Училището е в Денвър. После се връщат в Лондон и спят на хотел.
Със самолет ще пътуват и автобус за вътрешните трансфери.

# 547
А пък нашето училище не предлага никакви екскурзии. Явно не им се занимава. 😊

# 548
Какви са цените на летните екскурзии в чужбина във вашите училища? Че един приятел на моя си го лъже най-явно (дори не ми е ясно защо го прави) и му казал, че за 7 дни лятото в Германия за 900 лв. Струва ми се много ниска цена за това.
Около 2500 беше нашата оферта за една седмица. 900 лв. хич не ми се струват възможни.

# 549
Та не се знае в онези 900 лв.какво е включено.

Възможно е и детето да не е разбрало цената, да не е 900, а 1900, дори 2900 лв.

# 550
Евро да не е. 900 евро.

# 551
  • Бургас
Относно екскурзиите- и аз съм много ЗА. Нямат пропусната екскурзия в страната. Едната започна със спортните лагери още преди първи клас.

За чужбина, досега не са имали офертти. Очаквам за пролетната ваканция от НЕГ. Като чета за офертите при вас, не знам дали ще успеем да я изпратим. Тя явно много иска, защото каzа че всички пари, които събере от РД, имен ден и коледни празници ще ни ги даде за екскурзията Simple Smile

Истината е, че цените за ученическите екскурзии са доста завишени. При нас, както са по 2 - със сигурност семейното пътуване ще ни излезе по- евтино, да не говорим и че ще видим повече неща Simple Smile Но пътуването с приятели не може да се сравни със семейно пътуване Grinning Grinning Grinning

# 552
  • София
В тях май влизат и цените за учителите.

# 553
  • София
Около 2700 - 3000лв са предложенията при нас за Германия и Австрия от Велбург.

# 554
  • Бургас
В тях май влизат и цените за учителите.

Със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт