))) Гледам общият успех по английски език за класа е 4,82...направо се шокирах. Моето е второ по успех с 5,50....Той много се натиска, баткото беше свобода или смърт ама това яко щурмува върховете.
)) Трябва разбира се да го знае и на изуст, защото няма право да чете.
) и няма мерак да пътува с тях. Надявам се това да се промени, защото ще изпусне хубави моменти. В нашето училище агенция организира екскурзия до Лондон ( както и в 1-ва АЕГ). Имам желание да го пускам да ходи с такива организирани групи, но като видях безумната цена (1700лв. за 3 дни) и нещо ми охладня ентусиазмът. 2000лв. за 5 дни ми звучи по- добре, но пак е много. Мислех си, че винаги в група от училище би излязло много по- изгодно за детето да опознае различни места, отколкото семейно да ходим, но явно няма да е така. Знам, че цените скорострелно се увеличават, но аз някак не мога да свикна с това и няма да извадя такава сума. Добре, че и детето не иска да ходи, та засега няма дилема. Не знам дали е, защото е Англия, пък в ЕС да са по- ниски цените... Реално училището предлага оферта на агенция, която е независима, нямат нищо общо, та, цените могат да са каквито искат.
Но пътуването с приятели не може да се сравни със семейно пътуване
Препоръчани теми