Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 2 679
  • 121
  •   12
Отговори
# 45
  • На планетата земя
Стига, де, не мисля, че авторката пуска теми, защото мисли за кръвосмешение. По-скоро, ѝ е станало неприятно, че свекървата ползва стаята на мъжа ѝ. Да, знам, че в нейния дом ще прави каквото иска.

Точно такива съмнения има, то си личи. И чака съвети сега да се омъжва ли ими да му бие шута овреме.😂

# 46
Ама защо на някого би му станало неприятно такова  нещо, какво лошо има да му ползва стаята и то тя, откъде накъде.

На него да му стане неприятно разбирам, ако му размести нещо, или  си сложи някакви неща, ама годеницата за какво да и става неприятно, нито ще живее в тая стая, нито нищо. И с акцент върху сутиена, демек оставила си на леглото бельо.

Някакъв намек за нещо улавям аз, пък не знам и на мен ми е чудно.

# 47
За кръвосмешение се съмнява, намекнато е с коментара за ревността. Изобщо не се интересува кой би спал в стаята му, нищо че се е изнесъл.

# 48
Е,  не е необходимо все най-лошото да се мисли. Може да е най-обикновена изневяра. Grinning

# 49
Тя вметна за ревността, затова накланя натам поста. Явно свекито е доста привързано към синчето.
Авторке, а той връща ли се да си спинка там или да седи у тях?

# 50
Едни от най-патологичните отношения са между майка и син.
Жената свързва видяното с думите на годеника си, и споделя тук усещане, че нещо не е наред.

# 51
Стига бе, някои имат много развентена фантазия. Чак пък такъв сценарий- не вярвам.

# 52
  • София
Дали има вероятност в темата да се включи годеникът, че да му кажем да бяга с 200?

# 53
  • На планетата земя
Ами в такъв случай авторката да каже има ли и други индикации. Ако такива съмнения има значи би трябвало и други неща да е забелязала. От един сутиен не могат да се вадят такива изводи. Откак замина моят син аз също съм спала на неговото легло примерно защото стаята е по-тиха и по-хладна и също съм си хвърляла там моите неща.

# 54
Дали има вероятност в темата да се включи годеникът, че да му кажем да бяга с 200?
Не се знае, може и да има патология.
Аз също съм на мнението на Дренка и то като страничен наблюдател дори, не като специалист.
Но тя много малко инфо е изложила, така че всичко може да е.

# 55
  • София
Каква точно патология се подозира от един сутиен в стая, в която годеникът не спи?
Може пък, откакто се е изнесъл, родителите му да са станали палави и да се гонят страстно из цялото жилище, наслаждавайки се на свободата си и на цялото пространство.

# 56
Има варианти всякакви.
От подаденото инфо, може само да се гадае.
Без конкретно инфо нищо не значи, да.

# 57
  • София
Е, те може и някакви извратеняци да са и майка, баща и син да се заиграват, ама надали авторката щеше да се ограничи до този конкретен пример.
Защото и да има патология,явно бащата също е наясно със случващото се.
Не знам за авторката, но на някои съфорумки също им е доста развихрена фантазията.

# 58
Казусът е като за изпит.

# 59
  • Melmak
Е, не, не вярвам за кръвосмешението. Ако това мисли авторката, съжалявам.
А за ревността, не е нужно да има кръвосмешение, за да има ревност. Това е по-скоро емоционално състояние. Аз съм ревнувала мм от майка му, като ѝ е обръщал внимание и веднъж от едно малко дете. Определено не съм мислила, че има мераци към майка си или детето. Просто ме дразнеше да им обръща внимание.

Общи условия

Активация на акаунт