Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 4 034
  • 155
  •   4
Отговори
# 150
Извинявам се за невежия въпрос. Една мама ми подари този колан, може ли да ми кажете за какво е?

# 151
gadolina, мисля, че е за по-бързо прибиране на корема след раждането.

# 152
Здравейте! Обръщам се към мамите, които ще раждат на 11.11.
Името на децата съобразено ли е с празникът, тъй като видях, че е Св. Мина.

# 153
Здравейте! Обръщам се към мамите, които ще раждат на 11.11.
Името на децата съобразено ли е с празникът, тъй като видях, че е Св. Мина.

На мен секциото ми е насрочени за 11.11. Името което избрахме не е свързано с празника, ние си го бяхме избрали доста преди да знаем датата. Искахме да си го усетим + да си има отделно рожден ден и имен ден. Но всеки сам си го усеща.

# 154
За чорапите - още не съм ги взела, но видях, че в Гален са една идея по-евтини и отговарят на 2 степен, която ми е нужна + дължина до ингвиналната гънка. Аз тепърва имам да обсъдя с лекаря списъка и тръгването към болницата, но май е още рано - днес съм 33+3 г.с. Да ви се оплача, че от вчера си бия Клексан и разбрах за себе си колко ми е слаб ангела. Като за човек с високо кръвно, вчера след инжекцията щях да припадна от рязък спад, а днес ръката ми така трепери, че не мога да вкарам иглата Smile За всички жени, които ги бият от началото - дълбок респект!

Иначе списъкът с покупки вече започна да намалява, валят пратки Grin Тази седмица трябва да започнем и леко освежаване на стаите, че открихме влага и малко ме притеснява за бебето. Между другото, преди няколко седмици получих алергия от Био ойл, която беше супер неприятна и лекарите определиха като уртикария поради бременност. Така че, ако някой получава обриви по тялото и не знае от какво са, задължително проверете козметиката и тествайте опции.

# 155
scarlett.letter, не може ли да убедиш половинката ти да ти бие клескана? Ние сме така от 3 седмици вече и въпреки, че и на него не му е приятно е доста по-добре от това сама да си го бия.

Общи условия

Активация на акаунт