Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 4 859
  • 198
  •   6
Отговори
# 165
Здравейте, роди се нашата втора дъщеря с планово секцио. Добре сме и двете.

Често да е жива,здрава и много щастливо детство да има 🥰 Бързо възстановяване на теб 🤗

# 166
Белушани, честита радост и от мен! 😍 Бързо възстановяване и безброй прекрасни моменти! 🥰

# 167
Белушани,честито бързо оздравяване!

# 168
Белушани, честита рожба и прекрасни първи дни с нея! Нямах търпение за първото бебче на групата 🥰

Fayona, аз съм с много тежък страх от игли и честно казано, когато сама контролирам процеса ми е по-леко. Половинката няма против, сигурно и той ще се пробва някой път, когато си е вкъщи. Колко време след поставяне на инжекцията се пуска коагулация, някой знае ли?

# 169
Честита радост!Бъдете живи и здрави!🤗🍀❤
И аз на тая дата преди 9г родих сина ми💙💙💙

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:03 от Бела Иванова

# 170
Благодаря ви момичета!
От сърце пожелавам при всяка една от вас да мине леко и безпроблемно!

# 171
Белушани често бебче! 🐣 Бъдете здрави и обичани. 🩷

За ваксините аз все още не съм се ваксинирала макар и да си взехме противогрипни и да говорих и за коклюш. Моят АГ ме разубеждава да не си слагам понеже, въпреки ползите винаги имало риск.Сега се чудя дали да не изчакам наистина докато се роди.

# 172
Мамчета ще купувате ли козметика за бебето или ще изчакате да се роди?

# 173
Мамчета ще купувате ли козметика за бебето или ще изчакате да се роди?

Ние вече взехме козметика на Mustela ,тъй като много хора ни я препоръчаха

# 174
Белушани, честита радост!!! ❤️❤️ Да сте живи и здрави и двечките, бързо възстановяване! В коя седмица беше плановото секцио? ❤️

Момичета, благодаря ви за милите думи и подкрепата! Вече съм вкъщи - овладяха се нещата - бях на системи, инжекции и свещички, сега продължавам да имам фалшиви контракции от време на време и май ще се наложи секциото да е в 37 седмица. Много болка изпитвам точно отдолу, все едно ме боли някаква кост 😅❤️

# 175
Хоупче, точно 10 дни преди термина, който определи специалистът от феталната морфология.
37г.с. звучи добре. Всичко ще е наред!

# 176
Белушани, честита рожба и прекрасни първи дни с нея! Нямах търпение за първото бебче на групата 🥰

Fayona, аз съм с много тежък страх от игли и честно казано, когато сама контролирам процеса ми е по-леко. Половинката няма против, сигурно и той ще се пробва някой път, когато си е вкъщи. Колко време след поставяне на инжекцията се пуска коагулация, някой знае ли?

Между 3тия и 4тия час

# 177
Белушани, честито бебче, да е здраво и щастливо детство!

И аз да се включа с безсъние, будене в определени часове, като 4-4:30-5 най-често, не мога да заспя 1-2 часа и после заспивам. И при мен има болка ниско в таза, но вчера АГто каза, че е нормално, няма нищо притеснително и да си почивам повече. Не знам как да стане, като последните дни преди майчинството на работа обстоятелствата са решили да изстискат всичко, което мога да дам за последно. Много ме стяга коремът от продължително седене, но и ходене. Искам да правя повече разходки, но на третата крачка ми е притиснат мехурът и търся тоалетна, после почва стягане и т.н. Явно трябва по-често, но по-кратки. Но най-много ме мъчат киселините. Будя се с рефлукс и задаване понякога, ужас е. Пия сода, вода, умерено гавискон за смучене, че сашетата нещо ми дразнят стомаха, но е ужас вечер. Бебето иначе е около 2 кг. Усещам мн силно ритници, вече дори показва на баща си понякога, но пак най -често се прави на срамежлива. Другата седмица имам час при израждащия и ще питам за списъка за болницата, че ме хваща параноята. Понеже сме още в ремонт и също ще трябва първо да изчистим и подредим и после вече да пера и подготвям за бебето. За козметика разбрах, че ще ни подарят сет на uriage. Не бях доволна от олиото, но ще видим за бебе как ще е. Напредваме със списъка, но повече бавно отколкото славно май. Надявам се бебето просто да прояви разбиране и да изчака... 😄 Все по-често си я представям как ще я гушкам, но и се хващам, че се шашкам, че не знам какво ще я правя - нито как да я обличам, нито с баща ѝ как ще се променим, нищо... Разпитвам като луда само насам-натам и накрая не знам. Надявам се поне за раждането да ми остане време да видя някоя лекция, че не се чувствам достатъчно подготвена, колкото ми се щеше. Но всичко ще е наред с всички, това е!

# 178
Честита радост! Бъдете живи и здрави. Бързо възстановяване мамче 💐👣

# 179
Аз все още не съм сигурна дали ще раждам естествено понеже трябва да мина очния преглед, който е днес и се надявам да е всичко ок. Обаче реших все пак да се информирам за всички варианти на раждане, мога да препоръчам това видео:
https://youtu.be/LjjnxfzA8EM?si=6CHVsVtL6rIyKI9X

Общи условия

Активация на акаунт