Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 4 437
  • 176
  •   4
Отговори
# 165
Здравейте, роди се нашата втора дъщеря с планово секцио. Добре сме и двете.

Често да е жива,здрава и много щастливо детство да има 🥰 Бързо възстановяване на теб 🤗

# 166
Белушани, честита радост и от мен! 😍 Бързо възстановяване и безброй прекрасни моменти! 🥰

# 167
Белушани,честито бързо оздравяване!

# 168
Белушани, честита рожба и прекрасни първи дни с нея! Нямах търпение за първото бебче на групата 🥰

Fayona, аз съм с много тежък страх от игли и честно казано, когато сама контролирам процеса ми е по-леко. Половинката няма против, сигурно и той ще се пробва някой път, когато си е вкъщи. Колко време след поставяне на инжекцията се пуска коагулация, някой знае ли?

# 169
Здравейте, роди се нашата втора дъщеря с планово секцио. Добре сме и двете.
Честита радост!Бъдете живи и здрави!🤗🍀❤
И аз на тая дата преди 9г родих сина ми💙💙💙

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 21:03 от Бела Иванова

# 170
Благодаря ви момичета!
От сърце пожелавам при всяка една от вас да мине леко и безпроблемно!

# 171
Белушани често бебче! 🐣 Бъдете здрави и обичани. 🩷

За ваксините аз все още не съм се ваксинирала макар и да си взехме противогрипни и да говорих и за коклюш. Моят АГ ме разубеждава да не си слагам понеже, въпреки ползите винаги имало риск.Сега се чудя дали да не изчакам наистина докато се роди.

# 172
Мамчета ще купувате ли козметика за бебето или ще изчакате да се роди?

# 173
Мамчета ще купувате ли козметика за бебето или ще изчакате да се роди?

Ние вече взехме козметика на Mustela ,тъй като много хора ни я препоръчаха

# 174
Белушани, честита радост!!! ❤️❤️ Да сте живи и здрави и двечките, бързо възстановяване! В коя седмица беше плановото секцио? ❤️

Момичета, благодаря ви за милите думи и подкрепата! Вече съм вкъщи - овладяха се нещата - бях на системи, инжекции и свещички, сега продължавам да имам фалшиви контракции от време на време и май ще се наложи секциото да е в 37 седмица. Много болка изпитвам точно отдолу, все едно ме боли някаква кост 😅❤️

# 175
Хоупче, точно 10 дни преди термина, който определи специалистът от феталната морфология.
37г.с. звучи добре. Всичко ще е наред!

# 176
Белушани, честита рожба и прекрасни първи дни с нея! Нямах търпение за първото бебче на групата 🥰

Fayona, аз съм с много тежък страх от игли и честно казано, когато сама контролирам процеса ми е по-леко. Половинката няма против, сигурно и той ще се пробва някой път, когато си е вкъщи. Колко време след поставяне на инжекцията се пуска коагулация, някой знае ли?

Между 3тия и 4тия час

Общи условия

Активация на акаунт