Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 892
  • 745
  •   2
Отговори
# 525
Ще споделите ли името на тази прекрасна професионалистка?
привет в36+3дни днес бях при следящата ми която ме разочорова влезнах беше нацупена може би защото няма да раждам при нея само ме измери даже каза няма нужда да го гледам то е гледано от колко хора по колко пъти и аз просто я помолих да го види все пак съм си в правото. Просто каза ами ще го видя просто дали е живо🤦🏻♀ и нали я попитах има ли шанс да тръгне по рано в отговор получих нали Чалова ще те изражда на 11ти ако тръгне ще звъннеш тя ще те оправи 🙄. Не
Та днес така мина прегледа разочороващо😃
Д-р Семра Халил гр Пловдив

# 526
Честити бебенца, да са много здрави и спинкащи 🩷🩵

Шуши, доста разочароващо наистина.. добре ,че няма тя да те изражда.

Относно парната четка, която коментирате, силно ме вълнува дали според тези които я имат, става за вертикално перде-щора, което не е препоръчително да се сваля.

И още един въпрос - някой има ли впечатление за качеството на бебешките  дрешки от Waikiki.

# 527
Аз също бях на тонове и преглед 37+2 и бебка е 3200 гр. Изглежда е наддала около 450 грама за 2 седмици. Споделих, че усещам болки, които оприличавам на менструални и докторката, каза че е нормално на този етап, но разбира се само ако са леки и не са придружени от втвърдяване на корема.

Не мога да повярвам, че има доктори, които се отнасят така с пациентите си. Шуши , поне можеш да си спокойна, че си направила правилния избор да не раждаш при нея.

# 528
Честито на вече родилите мами ❤ Бързо да се възстановявате и да имате спокойно и щастливо майчинство!

Аз днес бях на тонове и ехограф. Бебето е седалищно, все още, 37+2, насрочихме дата за секцио, за всеки случай за 04.11. Надявам се да пожелае да се завърти, термина ми е на 09.11, но докторката не е обнадеждена. До сега не се бях интересувала за секциото, но да питам ако сте запознати, шият ли или лепят, какво кремове и колани да се вземат след секцио, кога може да се започне да се спортува?

Иначе младежа е 3400 и не спира да ме рита.
Днес му взехме количката, най-накрая. Всичко сме подготвили май, остават някои дребни неща.

Имате ли полезна и информация за разходките на зимните бебета, за обличане, време навън, от кога може да се излиза и т.н. Много ми се иска, дано всичко в наред и с двама ни, да започна да излизам възможно най-скоро.
И моя младеж е седалищно в 36 седмица съм на 30 съм на преглед и ако не се е завъртял дата ще насочим ,но доктора ми каза че 38 седмица е секциото и си мисля че между 3-7 ноември ще е.🍀🍀🍀

# 529
И аз бях на преглед днес. Доста се разочаровах, бебето е застанало напречно. Аз съм в 32 г.с. и все още има време да се обърне, но докторката ми каза да имам предвид, че може и секцио да се наложи. Да съм разгледала някакви упражнения, евентуално, да му помогна да се обърне.

Имам голям страх от секцио, първото ми раждане беше нормално и имам чудесни спомени. Изобщо не искам сега да раждам секцио,като си представя, че трябва да се грижа за две деца след операция...
Единственото, за което се успокоявам, е че ще е планирано и няма да се чудя кога ще тръгне бебето и също, че ще съм изпитала и двете раждания през живота си. Разбира се, все още я има надеждата да застане в удобна позиция за нормално раждане.

Тъй като повечето тук сте по-напреднали - има ли бебчета, които са се обърнали след 32 г.с.?

# 530
И аз бях на преглед днес. Доста се разочаровах, бебето е застанало напречно. Аз съм в 32 г.с. и все още има време да се обърне, но докторката ми каза да имам предвид, че може и секцио да се наложи. Да съм разгледала някакви упражнения, евентуално, да му помогна да се обърне.

Имам голям страх от секцио, първото ми раждане беше нормално и имам чудесни спомени. Изобщо не искам сега да раждам секцио,като си представя, че трябва да се грижа за две деца след операция...
Единственото, за което се успокоявам, е че ще е планирано и няма да се чудя кога ще тръгне бебето и също, че ще съм изпитала и двете раждания през живота си. Разбира се, все още я има надеждата да застане в удобна позиция за нормално раждане.

Тъй като повечето тук сте по-напреднали - има ли бебчета, които са се обърнали след 32 г.с.?

Здравей,да в 35 гестационна седмица се обърна бебето с главичката надолу още е рано има време не се притеснявай.

# 531

Моята госпожица до 32 г.с беше седалищно или напречно. Вече си мислех кога да си запазвам час за външно верзио. Все още ми е вариант, ако се обърне случайно седалищно.

# 532
Здравейте, и моето бебе е напречно - главата му е отляво, а краката отдясно и даже си го усещам точно как си ме рита отдясно, а отляво сякаш ме бута с главата. В 36 г.с +4 дни съм и на прегледа ми вчера АГ каза, че е много малка, почти никаква вероятността, да се обърне главично и ме поздрави за избора на секцио. Аз и без това съм си с планирано секцио, няма за какво да ме поздравява жената хахаха. Първото ми раждане беше секцио и сега също ще е, заради ЧПВ вируса, който имам и ме е страх бебо да не го прихване от мен при естественото раждане. Но разбира се, не искам да разстройвам никого с тази информация за секциото и позицията на бебето - вярвам, че бебетата се обръщат, а и също има безболезнени методи за обръщането им, така че не се притеснявайте:))

# 533
Здравейте, и моето бебе е напречно - главата му е отляво, а краката отдясно и даже си го усещам точно как си ме рита отдясно, а отляво сякаш ме бута с главата. В 36 г.с +4 дни съм и на прегледа ми вчера АГ каза, че е много малка, почти никаква вероятността, да се обърне главично и ме поздрави за избора на секцио. Аз и без това съм си с планирано секцио, няма за какво да ме поздравява жената хахаха. Първото ми раждане беше секцио и сега също ще е, заради ЧПВ вируса, който имам и ме е страх бебо да не го прихване от мен при естественото раждане. Но разбира се, не искам да разстройвам никого с тази информация за секциото и позицията на бебето - вярвам, че бебетата се обръщат, а и също има безболезнени методи за обръщането им, така че не се притеснявайте:))

При мен излязоха едни кондиломи на дупето. При прегледа, когато му споменах за тях, АГ изобщо не се впечатли. Може ли да споделите за ЧПВ при вас?

# 534
Честити бебенца, да са много здрави и спинкащи 🩷🩵

Шуши, доста разочароващо наистина.. добре ,че няма тя да те изражда.

Относно парната четка, която коментирате, силно ме вълнува дали според тези които я имат, става за вертикално перде-щора, което не е препоръчително да се сваля.

И още един въпрос - някой има ли впечатление за качеството на бебешките  дрешки от Waikiki.
Гладих си изцяло тюлената рокля за сватбата с въпросната ютия, ако това мнение ти е от полза😅 пердета никога не съм гладила и не мога да дам адекватно мнение, но отбелязах и по-горе като минус, че самите вертикални движения ми натоварват доста ръцете

# 535
  • Варна
привет в36+3дни днес бях при следящата ми която ме разочорова влезнах беше нацупена може би защото няма да раждам при нея само ме измери даже каза няма нужда да го гледам то е гледано от колко хора по колко пъти и аз просто я помолих да го види все пак съм си в правото. Просто каза ами ще го видя просто дали е живо🤦🏻♀ и нали я попитах има ли шанс да тръгне по рано в отговор получих нали Чалова ще те изражда на 11ти ако тръгне ще звъннеш тя ще те оправи 🙄. Не

После защо има бити лекари.....

Аз сигурно щях да си тръгна или ако бях останала, щях да се погрижа възможно най-много хора да разберат за тази "лекарка". И пореден случай на гадно отношение от жена към жена.... Някои явно не си дават сметка, че всичко се връща на този свят....

Аз днес събрах малко над 90% от багажа. От днес съм и в 38 седмица. Утре остана само комплектчетата за малкия да приготвя. Ще направя и допълнителни бройки, но ще ги оставя вкъщи, ако се наложи, мъжът ми ще ги донесе. Казала съм му и че хигиенни принадлежности за малкия ще оставя допълнително, ако се налага, да носи. Аз за изписването мисля да съм с рокля, но също ще ми я донесе по-късно.

Ох, на моменти почвам да го мисля повече, но се надявам всичко да мине добре.

# 536

Миналия петък бях на преглед при следящата ме по НЗОК и когато сестрата й каза, че ще раждам в друга болница, направо изкопа дъното с отношение. Закъсня с 30 мин за прегледа, тръшна вратата на мъжа ми, отказа да му позволи да види бебето, щяла да ме прегледа “на бързо”, нали съм щяла да раждам на друго място. Започна да се заяжда какви изследвания ми били пускали и за капак ми мина прегледа платено вместо по ЗК. Та, цяло чудо е как още има майки дето раждат при такива лекарки с подобно отношение, но ето, че кабинетите им са пълни.

# 537
  • Варна
Олеле....
Ами те раждат, защото като си при тях, не го показват това отношения явно. Мале, мале...
Съжалявам, че ви се е наложило да търпите такова отношение и то от лекарите, на които досега сте имали доверие. Влизам в положение, защото пък на мен на работа ми чуша ушите страхотни нещица, но аз и от двете колежки не съм изненадана, но от лекар....

# 538

Миналия петък бях на преглед при следящата ме по НЗОК и когато сестрата й каза, че ще раждам в друга болница, направо изкопа дъното с отношение. Закъсня с 30 мин за прегледа, тръшна вратата на мъжа ми, отказа да му позволи да види бебето, щяла да ме прегледа “на бързо”, нали съм щяла да раждам на друго място. Започна да се заяжда какви изследвания ми били пускали и за капак ми мина прегледа платено вместо по ЗК. Та, цяло чудо е как още има майки дето раждат при такива лекарки с подобно отношение, но ето, че кабинетите им са пълни.
Никой не заслужава такова отношение все пак според мен всеки си е в правото да избира при кой ще ражда. 9 месеца е взимала пари все пак (разбира се това е работата им) не че съм расистка,но последните 3 4 прегледи редовно пациентите и бяха роми ( нищо против и те са хора). Днес преди мен излезна също едно момиче което е легнало на магарето,и като ми каза събличай се да вземем секрет я попитах така ли да легна защото нямаше подложка или нещо от този сорт и ми каза,че всички днес са минали така 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀

# 539
Да ви питам, имате ли списък с необходимите дрехи за зимни бебета. Гледам различна информация и мнения и не мога да взема решение. От къде купувате дрешките?

Общи условия

Активация на акаунт