Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 524
  • 745
  •   3
Отговори
# 510
Честито на новите мами.Здраве, търпение и късмет!

# 511
Момичета,тази вечер се роди и моята втора дъщеря Марианна 3020,51см...

Честито! Надявам се да сте добре!

# 512
Момичета,тази вечер се роди и моята втора дъщеря Марианна 3020,51см...

Честито да е жива и здрава малката принцеса 🩷
Бързи възстановяване на теб 🤗

# 513
Честито на всички вече родили дами. Бъдете много здрави, вие и дечицата ви! ❤

# 514
ivkon4ety92, Neviqna56mk, честито! Sparkling Heart С пожелание за здраве, много хубави моменти и бързо възстановяване!

За зимните бебета и разходки - бях на една лекция, на която обясниха, че трябва да се подходи много плавно всеки ден. Първо 5мин на отворен прозорец, на следващ ден може 5-10мин на тераса/двор, след това разходка с количка примерно 10мин и постепенно времето се увеличава. Първо излизане може да се отложи за около 20-30ти ден. Оптималните температури за първи излизания са 10-15°. Надявам се да има такива дни тази зима. Не се излиза при мъгла или силен вятър. Това съм си записала като препоръки от лекцията, надявам се да са "правилни" Grinning
За обличане аз лично съм взела космонавт върху дрешките, имаме едно плетено одеяло, а количката има и покривало. Надявам се да е достатъчно. За лицето взех защитен колд крем на Мустела с пчелен восък.

# 515
Невяна, честита да ви е Марианна, бързо възстановяване на теб и скоро вече да си се гушкате! Sparkling Heart

Фелисити, наши приятели ни посъветваха направо да купим 56-ти номер, тъй като и двамата сме високи, така и направихме.

gadolina, стискам палци ако има шанс да се обърне да ви се случи. Ако не, дано момичетата тук ти споделят полезен опит за секциото, че да се чувстваш подготвена и спокойна. Flowers Four Leaf Clover

# 516
Neviqna56mk Честита радост!

За излизане навън и аз знам същите неща като piccione за мартенско бебе, каквото е първото беше лесно да намерим дни с 10-15 градуса, сега как ще стане не знам, дано имаме късмет, че не си го представям да седим все вкъщи, а и с друго дете си представям, че от време на време ще ходим да взимаме каката заедно.

За дрехите имаме и 50ти и 56ти размер, имайте впредвид, че някои са уголемени, умалени и като ви подаряват дрехи, гледайте ги колко големи ви изглеждат и направо си ги перете и преглеждайте има няма всяка седмица дали вече не са подходящи, че ние така с първото дете пазихме разни дрехи и така и не успя да ги носи, но каквото такова, сигурно и сега пак ще има такива моменти. Ние имаме недостик на панталони, не знам защо повечето ми панталони са с чорапи, пък после бях чела, че като бебеносиш не е ок такива панталони, защото не било добре за крачето, та така.

# 517
Не бях влизала от няколко дни, а колко мноого нови бебчета имаме! Честито на всички! Бъдете здрави! Purple Heart
Момичета, вие използвате ли уреди за гладене с пара? До колкото знам вече всичко (особено бебешките дрешки) е хубаво да се глади, но тъй като това не ми е от любимите занимания, гладенето с пара ми изглежда малко по-приятно. Може ли да посъветвате какъв уред използвате? Има някакъв намален на Лидъл в момента за 40лв на Силвъркрест, но нещо не ми изглежда надежден...
Аз съм от днес в 36г.с. , а бебка за последно беше 2,500. Движи се много, на моменти чак болезнено. Явно  ще е доста активна Grinning

# 518
Не бях влизала от няколко дни, а колко мноого нови бебчета имаме! Честито на всички! Бъдете здрави! Purple Heart
Момичета, вие използвате ли уреди за гладене с пара? До колкото знам вече всичко (особено бебешките дрешки) е хубаво да се глади, но тъй като това не ми е от любимите занимания, гладенето с пара ми изглежда малко по-приятно. Може ли да посъветвате какъв уред използвате? Има някакъв намален на Лидъл в момента за 40лв на Силвъркрест, но нещо не ми изглежда надежден...
Аз съм от днес в 36г.с. , а бебка за последно беше 2,500. Движи се много, на моменти чак болезнено. Явно  ще е доста активна Grinning

Като родих сина си преди 6 г. баба му изяви желание да глади. Издържа един месец. Тогава живеехме заедно.
Сега чакам второ и изобщо няма да се занимавам с гладене. Имам сушилня, която смятам е достатъчна.

# 519
Vi Simple Smile и аз ще се радвам, ако някой даде мнение за уреда на силвър крест. Май съм чувала, че са хубави, но не съм сигурна. 😄
Иначе аз му минах на моя бебок дрехите през сушилнята, повечето нямат нужда от гладене след нея, но някои си стоят намачкани, а аз колкото мразя да гладя, толкова и мразя да са ми намачкани дрехите, което съответно значи, че ще гладя и неговите. 😂 Та, ако има “по-приятен” вариант от ютията, ще се възползвам.

# 520
Знам, че само сушилнята е достатъчно. Гладили са ги едно време, когато са ги простирали навън. Аз ги изгладих докато сгъвах и прибирах, за да бъдат по прилежни, но нататък надали ще имам това време.

За уреда на пара от Лидл, не мога да кажа точно за този, но имам един друг от там и съм доволна. Най-вече го ползваме като ходим някъде, понеже на пара си има нормална ютия вкъщи и ползвам нея.

Ако някой е решил да се запасява с памперси в Лидл са пуснали 3/4 размер на много добра цена.

Ние сме взели за сега един кашон от ЕБаг, където за 157 памперса размер 2 цената е 50 лв.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 14:43 от Vertex

# 521
Аз ползвам точно него (не за бебешки дрехи, понеже не съм купувала, а като цяло за тениските на мъжа ми). Отчитам като минус, че процеса е вертикален и ме болят адски много ръцете после, също и контейнера за вода ми се вижда малък (максимум 2 тениски и пълня пак) , но дори тези на Филипс които гледах мисля че са със същата вместимост. Абе с две думи - за тези пари- толкова😀. Доволна съм, пък като се роди господина живот и здраве ще пробвам и с бебешките дрехи как ще се справи.

# 522
привет в36+3дни днес бях при следящата ми която ме разочорова влезнах беше нацупена може би защото няма да раждам при нея само ме измери даже каза няма нужда да го гледам то е гледано от колко хора по колко пъти и аз просто я помолих да го види все пак съм си в правото. Просто каза ами ще го видя просто дали е живо🤦🏻♀ и нали я попитах има ли шанс да тръгне по рано в отговор получих нали Чалова ще те изражда на 11ти ако тръгне ще звъннеш тя ще те оправи 🙄. Не
Та днес така мина прегледа разочороващо😃

# 523
Ще споделите ли името на тази прекрасна професионалистка?
привет в36+3дни днес бях при следящата ми която ме разочорова влезнах беше нацупена може би защото няма да раждам при нея само ме измери даже каза няма нужда да го гледам то е гледано от колко хора по колко пъти и аз просто я помолих да го види все пак съм си в правото. Просто каза ами ще го видя просто дали е живо🤦🏻♀ и нали я попитах има ли шанс да тръгне по рано в отговор получих нали Чалова ще те изражда на 11ти ако тръгне ще звъннеш тя ще те оправи 🙄. Не
Та днес така мина прегледа разочороващо😃

# 524
И аз да се отчета. Днес пак бях на тонове. Всичко мина отлично, нашата принцеса развиваше някакви хореографии, та бая ритане и мърдане беше. После минах през моята АГ ( тя ще си ме и изражда) пусна ми всички направления вече, записала съм часове за кардиолог и анестезиолог и ми пусна един вагинален секрет и кръвни изследвания като за последно. Не ме провери за разкритие а съм някъде около 36та седмица таа, не знам може би другата сряда. Всичко сме си приготвили, изпрали, изчистили основно. Сега вече само активна почивка, малко повечко време за мен . Възползвам се на 100% , чета книги , почивам си, абе приятна работа.

Някой беше питал по назад за маникюра. Говорих с моята лекарката за гел лака - каза ми да го сваля за раждането - дори и прозрачен не ми дава. Явно всяка лекарка си има предпочитание.

Общи условия

Активация на акаунт