Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Честито! На всички❣

# 496
  • Варна
ivkon4ety92, честита радост! До ви е жив и здрав и много да ви радва! На теб и Ptichka04 бързо възстановяване!

# 497
Ива, честит да ви е и на вас малкият Димитър, бързо възстановяване на теб и много гушкане за него! Blue Heart

Аз тъкмо се връщам от преглед в 38+1 - тоновете са добре, провериха ме за разкритие и е 2 см, бебка вече е 3.700 кг и на АГ й се иска скоро да излиза, та ми каза да наблегна на разходките. За първи път коментира и на ехографа колко много коса имала вече, че чак и на мен ми показа какво да гледам. Имам днес последни неща да довърша по багажа и вече официално минаваме в активно чакане на малката.

# 498
Честито на всички родили! Не мога да повярвам колко много ноемврийски бебчета се оказаха октомврийски Smile Ние бяхме на преглед в петък, измериха бебето 2690 гр. в 34+6 г.с., което направо си ме притесни, защото до 22 ноември с тези темпове не мисля, че ще издържа. Още ни липсват доста неща от първа необходимост (според мен), както и малко от багажа за родилното. Тези дни ще гледам да съм поръчала всичко, защото в събота влизам в 9 месец и от там насетне Божа работа.

Колебая се каква стартова козметика да купя. И аз бях на събитието в България мол, там дадоха такава на Чико и Бочко, но пък има доста хубави ревюта за А-дерма и Uriage и съм ги набелязала. Още чакам да си мина очния преглед другата седмица, за да накупя следродилни неща, но всеки ден се будя с мисълта, че бебето няма да ме чака и едва ли не утре ще излезе Smile Нещо ме е хванала паниката, пък ни контракции, ни други индикации...чисто филмиране от моя страна.

# 499
Момичета, браво на вече родилите - много здраве и хубави моменти с бебчетата ви пожелавам! И аз сега се замислям за козметиката - моят син го мазах само с кокосово масло по телцето, а на дупето слагах судо крем всеки път при смяна на памперса. Кожата си му беше супер гладка и мекичка, сега ще видя с това бебче как ще са нещата, но мисля да си продължа с тези двете. Все ми се струва, че кокосовото масло си е най-натурално. Ако някоя от вас има повече инфо по темата, моля да сподели:) мерси:)

# 500
Здравейте и от мен. Днес се роди второто ни  детенце - нашият прекрасен син Димитър 💙 с планувано секцио 3250 гр. и 50 см. Много ме беше страх, но всичко мина.

Честито бъдете живи и здрави и много щастливи 🙏💙 Бързо възстановяване!

# 501
На мен явно през цялата бременност ще ми се гади вече и една круша не мога са изям хем нямам място хем ми е лошо.Чак се моля да се роди малко по пано да не закъснява😀

# 502
Здравейте момичета, какви размери дрешки купихте за изписването ?

# 503
ivkon4ety92 Честита радост! Скоро има и имен ден малкия. Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи.

Аз днес бях на тонове, всичко точно, както бях казала ми бяха предложили отлепяне на мехура, но аз отказах за този път, разбрахме се другата седмица, ако до тогава нищо не се е случило. Та така приятни слънчеви дни на очакващите мами.

# 504
Здравейте момичета, какви размери дрешки купихте за изписването ?
Аз много се чудих между 50 и 56, но за щастие в крайна сметка взех 50, а бебчето се роди 47см. 😄

# 505
Дрешките които аз взех са 56, като мислех че това е най-малкото, пък то имало и 50. 😂
Ама то каквото и да е все ще й е голямо в началото, така че тъкмо до го поноси малко повече.
Повечето дрешки които са ни подарили са толкова различни като размер едни ми се виждат малки, после гледам излизат други още по-малки, изобщо не са разпределени както трябва май, ама как да е, това да са ни проблемите. 😂

# 506
Момичета,тази вечер се роди и моята втора дъщеря Марианна 3020,51см...

# 507
Честито за новите бебчета в темата! Нека ви бъдат много здравички! ❤❤❤

# 508
  • Варна
Neviqna56mk, честита радост! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване!

# 509
Честито на вече родилите мами ❤ Бързо да се възстановявате и да имате спокойно и щастливо майчинство!

Аз днес бях на тонове и ехограф. Бебето е седалищно, все още, 37+2, насрочихме дата за секцио, за всеки случай за 04.11. Надявам се да пожелае да се завърти, термина ми е на 09.11, но докторката не е обнадеждена. До сега не се бях интересувала за секциото, но да питам ако сте запознати, шият ли или лепят, какво кремове и колани да се вземат след секцио, кога може да се започне да се спортува?

Иначе младежа е 3400 и не спира да ме рита.
Днес му взехме количката, най-накрая. Всичко сме подготвили май, остават някои дребни неща.

Имате ли полезна и информация за разходките на зимните бебета, за обличане, време навън, от кога може да се излиза и т.н. Много ми се иска, дано всичко в наред и с двама ни, да започна да излизам възможно най-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт