Термин Ноември 2025 - Тема 5

• 22 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Честита радост, прекрасно име, едно от любимите ми мъжки! Бъдете здрави и щастливи! Дано бързо се почувстваш добре! ♥️

# 481
Ptichka04 Честита радост! Дано бързо да отминат болките при теб и да се гушкате с малкия Никола! Blue Heart

Ей много сладко как започва лека полека да се пълни темата с бебчета. Аз съм добре, хем знам, че всеки момент може да се появи малката госпожица, хем си казвам айде да изчака още малко. Two Hearts

Успех на всички!

# 482
Здравейте мами ....днес в 10:58 часа станах мама за първи път на бебе Никола който тежеше 3.680кг и е дълъг 52см .Бях планувано секцио.....вчера ме настаниха не съм яла нещо само 1 чашка кисело мляко ...
Тъй като другото ядене не ми понесе и го повърнах..Днес сутринта ми направиха клизма и във 10 и 30 започна операцията бебчо го изкараха  за точно 7 8 мин и продължиха със мен горе долу  30 мин .Сега правихме раздвижване и адски много ме болеше
Честита радост, да ви е жив и здрав и много да ви радва. Бързо възстановяване на теб 💐👣

# 483
Здравейте мами ....днес в 10:58 часа станах мама за първи път на бебе Никола който тежеше 3.680кг и е дълъг 52см .Бях планувано секцио.....вчера ме настаниха не съм яла нещо само 1 чашка кисело мляко ...
Тъй като другото ядене не ми понесе и го повърнах..Днес сутринта ми направиха клизма и във 10 и 30 започна операцията бебчо го изкараха  за точно 7 8 мин и продължиха със мен горе долу  30 мин .Сега правихме раздвижване и адски много ме болеше

Честито 🥰  Да е жив и здрав и много да ви радва малкия💙 Бързо възстановяване !

# 484
Честита радост ,знам как боли , но минава бързо , до 2 дена ще е по- добре . Трудно е в болницата и с болката , притесненията , но не си сама . ❤️

# 485
Честита радост ,знам как боли , но минава бързо , до 2 дена ще е по- добре . Трудно е в болницата и с болката , притесненията , но не си сама . ❤️

Благодаря ви момичета ❤️❤️❤️
Но имам проблем със ставането от леглото вчера 10 12 часа след операцията дойдоха да ме раздвижват имах адски болка и едвам станах от леглото  и може би след това пак идваха и направих 6 миши стъпки напред и 6 назад да се върна на леглото ,защото адски много ме боли .
Днес сутринта имам чувството че съм по зле от вчера едвам станах да ми сменят пелената .....не трябва ли вече да се чувствам малко по добре ,а не да ме боли повече от вчера

# 486

Благодаря ви момичета ❤️❤️❤️
Но имам проблем със ставането от леглото вчера 10 12 часа след операцията дойдоха да ме раздвижват имах адски болка и едвам станах от леглото  и може би след това пак идваха и направих 6 миши стъпки напред и 6 назад да се върна на леглото ,защото адски много ме боли .
Днес сутринта имам чувството че съм по зле от вчера едвам станах да ми сменят пелената .....не трябва ли вече да се чувствам малко по добре ,а не да ме боли повече от вчера
В държавна ли си или частна болница ? Ако си в частна дават свещички Волтарен срещу болката и колкото повече се раздвижваш , толкова по- добре. Ако си в държавна , то тогава мисля,че ти трябва да си ги набавиш , аз съм си купила една опаковка този път и съм готова да ги ползвам.

# 487
Ptichka04, честито и от мен! Да бъде много здрав малкият юнак, а на теб много бързо възстановяване! Дано болката да отминава по-бързо. ❤

# 488
Честити бебчета на всички нови мами! Пожелавам ви на вас бързо възстановяване!!!! ❤️❤️❤️❤️

# 489
Честита радост 🤍 Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване!

# 490
И аз имам менструални болки и една нечер не можах да спя от диярия и киселини на другия ден бях парцал.
А до 18.11 ми се струва също много време.При мен интересното е че това бебе ще си падне моя зодия скорпион и моа рожден е на 4.11 😃
Имам въпрос към секцио майките дават ри ви превантивно антитромбозни лекарства?Защото при изписването една приятелка получи сериозно усложнение такава тромбоза че едвам са я спасили и оттогава започнах да проучвам.

# 491
Птичка, честит да ви е малкият Никола! Blue Heart Пожелавам ти болката от секциото бързо да отминава и до довечера вече да се чувстваш в пъти по-добре! Да сте здрави всички и скоро да се гушкате вкъщи!

# 492
Здравейте и от мен. Днес се роди второто ни  детенце - нашият прекрасен син Димитър 💙 с планувано секцио 3250 гр. и 50 см. Много ме беше страх, но всичко мина.

# 493
Честито, бъдете здрави! 🥰

# 494
Честито , да е жив и здрав . ❤️

Общи условия

Активация на акаунт