Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 681
  • 111
  •   8
Отговори
# 15
Кисело мляко с овесени ядки/трици и сушени плодове.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 15:44 от Soul Free

# 16
  • Велико Търново
Кисело мляко с овесени ядки и ленено семе.

# 17
  • Пловдив
Варено яйце Wink

# 18
Овесени ядки с орехи и някакви сушени плодове.

# 19
  • София
Сутрин рано ходя на плуване в закрит басейн, когато няма никой. Обичам да закусвам овесени ядки и мюсли с ядково мляко, смлени орехи, канела и мед.
Предпочитам винаги пълнозърнест хляб.

# 20
  • Пазарджик
Обичам да си приготвям вечер, за другата сутрин - кисело мляко с овесени ядки, ленено семе, чия, кокосови стърготини, мед, канела и боровинки. Понякога слагам й настъргана какаова маса.

# 21
  • Велико Търново
Предпочитам да закусвам нещо едновременно леко и засищащо. Именно затова обикновено приготвям закуска с ядково мляко и сурови ядки и плод. Не съм опитвала миксовете досега, въпреки че съм виждала някои от тях в магазинната мрежа.

# 22
Любим бърз ритуал за сияйно начало на деня: масажиране на лимфните възли, за раздвижване на лимфата и подобряване на циркулацията й след събуждане 🌸🍀

# 23
  • гр. Кюстендил

Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Рецепта и то бърза за супер старт на деня - слагам в блендера банан, прясно мляко/разреждам го с вода, за да не ми е тежко/, чиа, тахан, какъвто имам наличен, конопено семе - вкусна и зареждаща закуска

# 24
Топла вода с лимон.

# 25
Обичам да си правя два вида закуски според това дали ми се хапва сладко или солено. Вариант 1 - скир с чия, мед, боровинки и гранола. Или авокадо тост с рохко яйце.  В комбинация с горещо кафе или чай винаги започвам деня с енергия.

# 26
  • София
За закуска скир/нискомаслено мляко, чия, ленено семе, хуск и плод. Понякога слагам овесени трици или гранола.

# 27
Любимият ми бърз ритуал е сутрешно смути със спанак, банан, горски плодове и чиа – дава енергия, витамини и подпомага за сияйна кожа.

# 28
Сутрин на гладно чаша топла вода с масло от ленено семе и изстискан лимон, за раздвижване на червата. В печивана си използвам хуск на тяхната марка. И задължително, ще си купя и опитам Happy Gut Mix – За здрави черва.

# 29
  • София
Пълноценна закуска включваща кисело мляко, овесени ядки, пресни и/или сушени плодове.

Общи условия

Активация на акаунт