Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 2 184
  • 249
  •   3
Отговори
# 30
  • софия
Обичам зелено смути с протеин.

# 31
Обичам да си правя смути с авокадо, банан, чия, мед, бадемово мляко и орехи.

# 32
Овесени ядки с чия, приготвям от предходната вечер с прясно или кисело мляко.  Сутринта добавям една лъжичка мед. Ушав или сушени плодове.

# 33
Закуската си приготвям от вечерта. 1к.ч. елда малко и  смлени орехи , попарвам с гореща вода. На сутринта е готова, прибавям към закуската си варено яйе, няколко маслини ,няколко парченца шунка.

# 34
Правя си закуска филийки с авокадо или овесени трици с кисело мляко, мед и банан.

# 35
  • София
Черно хлебче с котидж, варено яйце и маслинки. Чаша кафе и деня може да започне.

# 36
  • София
Любимата ми бърза закуска е бананови протеинови палачинки - намачквам узрял банан, добавям едно яйце и доза протеин с вкус по избор, както и малко овесени ядки за досгъстяване. В тиган, напръскан съвсем леко с мазнина, оформям 3 малки палачинки с лъжица, като ги държа по 1-2 минути на страна на средна степен на котлона.

# 37
До обяд не хапвам нищо, пия само топла вода.
Убедена съм, че закуската е силно надценена, а ползите от нея са много съмнителни!

# 38
Започвам сутринта си с Шатавари и ползвам семена на ротационен принцип за хормонален баланс. В закуската ми почти винаги присъстват авокадо и/или сусамов тахан.

# 39
Сутрин толкова нямам време да засияя и закусвам слънцеядство, тичайки за работа. Е, вече е предимно мъгла Simple Smile

# 40
Обичам да пия билков чай с мляко, някакъв плод или рохко яйце.

# 41
  • Sofia
Най-любимото ми нещо сутрин е сок от селъри. Изключително полезен за детоксикация и гладка кожа.
Понякога си превя и кисело мляко с канела, джинджифил и мед, чиа или пектин. Използвам и миксове с пшенична трева и други полезни добавки.

# 42
Денят започвам със златен ябълков оцет за пиене.

# 43
От известно време тайната ми за поддържане  на добра форма ееее.....
Кафе с доза протеин - хем закуска, хем ободряваща напитка, хем бързо и лесно.

# 44
Моят любим ритуал за свежо и сияйно начало на деня е чаша топла вода с щипка келтска сол, изпита на терасата под първите слънчеви лъчи.

Общи условия

Активация на акаунт