Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 7 189
  • 359
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не е ритуал, но е суперхрана : Българско кисело мляко ( биволско, овче, краве или козе ).

# 46
  • София
Правя си закуска с чия семена, йогурт и матча всяка сутрин❤

# 47
Банан с извара е закуската ми 2 пъти седмично. В останалите дни си приготвям кисело мляко к овесени ядки и сушени плодове или печена тиква с орехи/ особено през есента и зимата/

# 48
  • София
Сутрин обожавам мляко със сезонни плодове, чия или смути. До скоро и правех с малини и боровинки. Понякога пия и вода с лимон

# 49
Най-лесното е да забъркаш кисело мляко или скир с доза протеин и микс от супер храни и семена. Получава се вкусно, балансирано и полезно, за страхотен старт на деня.

# 50
  • Варна
 Аз не съм от здравословно хранещите се и това, за мое притеснение, почна не само да ми личи, но и да ми тежи.. Закуската ми е билков чай с мед и буквално 3-4 хапки лек сандвич, после мнооого дълго, почти безкофеиново инстантно кафе, но не мога да се лиша от лъжичка захар с него.
 Ако случайно спечеля , обещавам да ги ползвам отговорно и ,евентуално, да видя положителен резултат.

# 51
Кисело мляко с чия, мюсли и някакъв плод.

# 52
  • Пловдив
Не закусвам, но обожавам чаша гореща вода с лимон рано сутрин 😊

# 53
Бързо приготвям смути с плодове, ядки, семена, тахан, протеин на прах и ядково мляко. Получавам енергия за няколко часа.

# 54
Редовно  закусвам овесени ядки с кисело мляко със смлени семена от лимец, понякога добавям и  банан, малко смлени орехи , мед и щипка добро настроение !

# 55
  • на последния етаж
Често сутрин закусвам палачинка с яйце, банан и хуск.

# 56
  • Пловдив
От предната вечер слагам чия в кисело мляко и сутринта добавям банан. Обичам и филийки на тостера с яйце, маслини и билков чай.

# 57
Често закусвам киноа, овесени ядки и добавям всеки път различни комбинации от ядки, плодове и сладко каквото имам в момента.

# 58
Това, което ми е любимо сутрин е закуската и ароматното кафе с бадемово или друго ядково мляко. Най-много обичам авокадо тост с котидж. Свеж и вкусен старт на деня Blush

# 59
Много обичам всякакви палачинки. Напоследък правя мини палачинки с продукти на око: банан, яйце, овесени ядки/трици, чия, може и друг плод вместо банан. Всичко се блендира. Стават за 2 минути на тиган.

Общи условия

Активация на акаунт