Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 943
  • 238
  •   2
Отговори
# 60
Обичам да добавям всякакви суперхрани в закуската си - от ленено брашно и чиа до спирулина и асаи

# 61
За добър старт на деня хапвам солена закуска, в която задължително включвам авокадо. В следобедните часове си доставям доза енергия с купичка, в която комбинирам зелена ябълка, кисело мляко, чиа и малко ядки.😋

# 62
  • Countryside
Пия чаша топла вода с лимон всяка сутрин и обикновено закусвам овесени ядки с чия и/или ленено семе. Също така обавям протеини към кисело мляко, смути или печива.

# 63
  • София
Топло мляко с куркума.
Чай - топъл или студен - с мед и лимон.
Сухар с авокадо, варено яйце и чери домати.
Овесени ядки със сурови ядки, семена и свежи плодове.

# 64
Най-често закуската ми е филийка пълнозърнест хляб, с котидж, краставичка и малко шунка и кафе с кокосова захар.
А, понякога ми се капва сладка закуска- кисело мляко със семена чия и нарязан банан.

# 65
Обичам сутрин след тренировка да хапна доза протеин с чия, скир и плодове (забъркани от предната вечер разбира се)... После вече съм готова да събудя детето и цирка да започне 😄

# 66
Скир с шоколадова гранола

# 67
  • София
Винаги започвам деня с чаша вода с джинджифил, куркума, канела и лют червен пипер. За закуска обикновено си правя или смути с боровинки /банан, праскови, други плодове/, спанак, селъри и спирулина или кисело мляко/скир с малко плодове, семена, чия и различни ядки.

# 68
Закусвам овесени ядки с кисело мялко и плодове, като преди това пия чаша вода, понякога с лимон.

# 69
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?
Не закусвам от години, но напоследък сутрин приемам доза витамини на прах за свеж старт на деня и добро чревно здраве.

# 70
  • София
Най-често закусвам фини овесения ядки, протеин, ленено семе, плод, чия, кисело мляко. Дава сили и добро настроение.

# 71
Хапвам кисело мляко с микс от различни ядки. Започвам да въвеждам и матча с цел да заменя сутрешното кафе с нея.

# 72
Най-често закусвам овесени ядки с прясно мляко, банан и сурови ядки.

# 73
Скир с чия и орехи, понякога слагам и малко боровинки.
Другата любима ми е омлет със сирене и шунка, чаша айран.

# 74
Аз закусвам задължително плод с кафето. Особено по-месести плодове, като банан, пъпеш, кайсии, череши, когато има. Знам, че по-добре се усвояват на гладно, а и така обичам и ми е добре на стомаха. След изсестно време хапвам и нещо бановъглехидратно.

Общи условия

Активация на акаунт