Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 822
  • 235
  •   4
Отговори
# 195
Кисело мляко с овесени ядки,сушени плодове и различни семена ,тост с авокадо също

# 196
Смути с  банан, орехи, прясно мляко,тахан,овесени ядки, чия и една настъргана ябълка.

# 197
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?
Моят ритуал макар да не е много бърз е,че накисвам ядки пт вечерта, на сутринта ги пасирам и прецеждам. Използвам ядковото мляко за накисване на овес и приготвяне на палачинка,или кексче. Останалте фибри също добавям в храната ,салатата за вечеря или маската ми за коса.

# 198
  • София
Започвам деня с 20 минути упражнения и после си хапвам купичка кисело мляко, в което предишния ден съм сложила семена от чиа, овесени ядки, колаген на прах, тахан и касис/ябълка.

# 199
Кисело мляко с овесени ядки и плод

# 200
Обикновено започвам деня си с купичка мюсли и пресни плодове - бързо и пълно с енергия! Понякога добавям малко ядки или семена. 🥗

# 201
За закуска хапвам кисело мляко с овесени ядки, сушени плодове и ядки. Полезно, вкусно, и засищащо.

# 202
Аз си правя бъркоч за закуска. В мляко смесвам овесени трици, натрошено ленено семе, чия, мака, хуск. Понякога добавям плод или овесени бисквити

# 203
Филия пълнозърнест хляб със сирене или пастет, може и на принцеса. Няколко пъти в седмицата кисело мляко с Овесени ядки.

# 204
Любимата ми закуска е овесени ядки с кисело мляко, сирене, мед и орехи. За сгъстяване добавям от вашия хуск.

# 205
  • София
Топло мляко с матча и мед всяка сутрин,

# 206
Глезя се с лесен чия пудинг, който се прави от кокосово мляко, чия, ванилия и малко подсладител. Обикновено комбинирам с каквито сезонни плодове имам в хладилника.

# 207
Сутрин смесвам скир с чия, ленено семе и малко горски плодове. Дава енергия и държи сито до обяд.

# 208
Съвсем съм на тази вълна последно време, и ако спечеля, ще е прекрасно: ))

Правя си матча с ядково мляко и малко мед. Понякога протеин на прах с ядково мляко и банан. Така нашумялото авокадо тост + яйце също пристсъва в опитите ми за по-сияйна, като цяло, аз.

Овесени ядски с КМ, чия, ленено семе, канела и плод.

Топла вода на гладно сутрин с лимон и малко мед.

# 209
Кисело мляко с ядки

Общи условия

Активация на акаунт