⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 14 616
  • 433
  •   9
Отговори
# 240
Много, много здрав гръб има тази Герова. Първата сигнална лампичка ми светна, когато в деня, в който избухна скандалът, бургаският сайт Флагман не публикува нито ред по случая. Не знам доколко тези, които не живеете в района на Бургас, сте запознати с въпросния сайт, но някой да се спъне на улицата, те публикуват статия и все първи. На другият ден излязоха с публикация от сорта " Къде е истината", след това друга с гръмкото заглавие, че "няма данни за блудство". Апропо, Флагман е и официозът на управляващите в Бургаските общини. Днес, след като изслушах безумните брътвежи на поморийския кмет,всичко ми се изясни. Гръб като планина има това женище!
В началото и аз бях скептична по случая. Възмути ме фактът, че разбрали- недоразбрали хора, призоваваха една жена да бъде изкормена, влачена, пребита, убита, без нищо да е доказано засега. Все повече обаче сглобявам пъзела и виждам много, много нечистоплътност около учителката, дори и да не е извършила всички гадории, за които е обвинена. Искрено се надявам, поне да е нямало блудство с детенцето, защото наистина би било чудовищно...🥺

# 241
Очевидно има протекции, иначе нямаше да я има тази плеяда на кмета. Освен да са роднини или любовници, няма друго оправдание за тази пламенна защита.
Дори не се посвениха да споменат името на детето.

# 242
Тази детска градина е пълна с деца от ромски произход, което още по-малко ме кара да вярвам, че семейството ще получи подкрепа от другите - по всяка вероятност се страхуват да говорят.

# 243
  • Другата България
Този т.нар. кмет наистина ли си е позволил да оповести публично името на детето?
Не съм в час с последните новини.
Ако е така, дано е сигнализирана КЗД /или ДАЗД/.
В такива моменти се сещам за Йовков и Моканина.....

# 244
Ето така мислят емпатичните хора, Евелина Славкова, социолог:

"Случаят в Каблешково ме преследва, ден и нощ.
Не мога да гледам видеото. Само чета… със свито сърце и сълзи в очите.
Защото болката е прекалено истинска.

4-годишно дете.
БИТО. УНИЖАВАНО.
В детска градина. Там, където трябва да е сигурно. Защитено. Обичано.

А какво правят институциите толкова месеци?

А детето?
Детето НЕ МОЖЕ да чака!
То е плакало. То е страдало. То е търсило защита.
И някой е сграбчил ръцете му, ударил го е по главата, чупил му е ноктите, а другото дори нямам сили да пиша.... и е разбил доверието му в света."
На 4 години децата НЕ ЛЪЖАТ за болка.
Не си ИЗМИСЛЯТ синини.
Не си ФАНТАЗИРАТ страх, срам и ужас.

Хайде малко да се стегнем, а?".

# 245
Този т.нар. кмет наистина ли си е позволил да оповести публично името на детето?
Не съм в час с последните новини.
Ако е така, дано е сигнализирана КЗД /или ДАЗД/.
В такива моменти се сещам за Йовков и Моканина.....
Да, този, който седеше до кмета го прочете от купчинката с документи пред него.

# 246
  • Другата България
Ще си спестя мнението, и за кмета, и за антуража му, и не само.
Че ми е рано за БАН.....

# 247
Айде сега да видим "закрила на детето" в този случай дали и какви мерки ще предприемат.

Тъпак от едната страна, тъпанар от другата и простак по средата.

# 248
Аз останах в ступор от чутото и видяното. Сякаш се намирам в някоя паралелна вселена. Съзнанието ми отказва да го асимилира.

# 249
Никъде не чух с детето работи ли детски психолог? Разпитите на детето от такъв ли са били направени?

Спомена се, че учителката била уволняване за непристойно поведение нявгаш. Какво е това непристойно поведение знае ли се?

# 250
  • Deutschland
Разголени снимки и неприлични пози в онлайн пространството.

# 251
Скептиците нека да обяснят тези документи:

# 252
Майката каза,че работи психолог с детето.И тя се съветва с този психолог,през цялото време.
Уволнена е,заради голи снимки ...това се тиражира,снимки не съм видяла,нямам и желание Била е директор на друга детска градина.

# 253
Започва да се разплита историята.

Директорката се опитва да изглежда неутрална, но защити Герова и каза, че детето е било само 3 дни с Герова, уж по само 3 часа. Което няма как да е вярно защото детето е ходило месеци на тази градина.

Лелката с жален поглед и неубедително твърдеше "не знам, нищо не съм видяла".

Става ясно, че учителката е бивша любовница на кмета на Поморие, който пък е с дебели гербаджийски връзки. Явно родителите са разбрали, че в тзи корумпирана държава няма шанс справедливост и за гова се местят.

Трагично.

# 254
Айде сега да видим "закрила на детето" в този случай дали и какви мерки ще предприемат.

Тъпак от едната страна, тъпанар от другата и простак по средата.
Какви мерки очаквате да предприемат, те са назначени от кмета, да не мислите, че някой ще си загърби сигурната държавна държавна работа заради чуждото дете? И те деца хранят.

Общи условия

Активация на акаунт