⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 21 284
  • 576
  •   4
Отговори
# 465
Чувам, че се прокарва тезата, че родителите са виновни, тествани са за наркотици, махат се от селото, продават си къщата.
Ще задам обратно въпроса - ако са виновни родителите и детето е ходилото с наранени нокти, то защо не е сезирана закрила на детето от възпитателките? Някъде да чухте Герова дори са пробва да се оправдава? Тя вярва в следствието, прокуратурата и адвоката си..
Ако съм журналист бих поразровила коя е Герова и с какви протекции се ползва

# 466
Леля Иринка забравила какво е било. Директорката Афродита иска да потули скандала. Един кмет настървено защитава учителката Герова. Изместиха делото във Варна, защото много стана в последните месеци: убито на пътя дете, премазано дете и убита майка. Страх ги е управляващите от народната любов. Затова бързат да потушат напрежението. Надявам се точно на това! Ако с детето работи опитен детски психолог, но не два пъти да го разпита, а да има продължителни срещи, истината несъмнено ще излезе наяве. А лелята…, много лесно може да си възвърне паметта.

# 467
Тая жена не трябва да работи с деца, да я сложат шефка на нещо в РУО и да няма пряк контакт с децата.

# 468
Да, но е мачкала чаршафите с настоящия кмет, до толкова я пази, че дори и колежката и не смее да каже гък. Леля Иринка е сплашена, личеше си от материала. Не помни кога е напуснала работа, но помни че нищо не знае. Представям си на какви ужасии е ставала свидетел.

# 469
В нормална държава,няма да припари до дете ..10 г ще е на пробация,досие ,ще я проверяват при всяко съмнение.,без право да пътува,и репутация(вкл кредитна история) ,стремглаво надолу...
Този век,по тези географски ширини...можем само да сънуваме...

# 470
Леля Иринка е кофти човек и мижитурка, но това е манталитета в малките населени места. Готова е да мълчи и да маже, само и само да отърве собствената си кожа. Знаете, че в малките градове хората масово затварят очи за какви ли не нередности и се правят, че нищо не са чули, за да си запазят позициите и "репутацията". Страх ги е да не останат без работа, срам ги е да не ги говорят другите хора.

# 471
Леля Иринка е кофти човек и мижитурка, но това е манталитета в малките населени места. Готова е да мълчи и да маже, само и само да отърве собствената си кожа. Знаете, че в малките градове хората масово затварят очи за какви ли не нередности и се правят, че нищо не са чули, за да си запазят позициите и "репутацията". Страх ги е да не останат без работа, срам ги е да не ги говорят другите хора.
Ако изключим двумилионна София,макар ,че и в София гаранции няма...винаги има риск от това корупцията и шуробаджанащината да надделеят над обективността и професионализма...
Затова и мълчанието е за прдпочитане.В Бг няма анонимен източник...,веднъж съобщил за нередност,ти се превръщаш в жертва...в най-добрия случай,на бюрокрация и държавна администрация...

# 472
Аз не знам тази леля Иринка как спи нощно време ако наистина е прала бельото на детето и е ставала свидетел на подобни извращения.

# 473
Моето мнение по темата е, че се съмнявам да е имало сексуално насилие над детето от госпожата. Причините са следните: няма как при скъсан химен да няма последващо кървене. Добре, може някой да е изпрал кървавото бельо, но има кървене и след това. Как родителите не са го забелязали имайки предвид това,  детето е малко да се обслужва само? Децата са много податливи на манипулации. Присъствала съм на дела, по които децата са обработени да твърдят, че бащата е блудствал с тях, защото майката му е набрала при развода и иска да му направи мръсно. Истината се установява при разпит на детето от психолог. Химен може да се скъса по много начини, включително от самото дете или от друго или с предмет, без да става въпрос за насилие от външен човек. Гледах изявлението на председателя на РП Бургас за излязлата експертиза, която не открива такова насилие. Катигорично не съм съгласна, че прокуратурата в случая е подкупна. Смея да кажа, че познавам прок. Маркова лично от години и тя е най-коректният човек в тези среди. Самата тя има дъщери, внучки и никога не би покрила подобно деяние. Без да защитавам учителката, която със сигурност е насилник и мястото и не е там, но сексуалното насилие е нещо съвсем различно и много, много сериозно и не бих искала да се демонизира излишно.

# 474
На хората не им се вярва, че може да има жена педофил.
А истината е, че има. По-малко от мъжете, но има. И то достатъчно.

Наскоро нали имаше случай как родната "майчица" залива главата на детето с вряла вода.
Та има всякакви изроди.

# 475
  • София
Въпросът е дали конкретно тази е от тях.

# 476
  • София
Кога точно след това има кървене?
И чак пък толкова категорично обобщаващо за всички милиарди жители на Земята от женски пол!

# 477
  • София
Без да защитавате учителката ама го правите🤣

# 478
  • София
Да не пиша отново:
Нека разследването да приключи преди да хвърляме камъни. Засега и аз съм скептична.

# 479
  • София
Въпросът е дали и кога ще приключи? Има дела дето се точат с години и нещата са потулват. Този няма да е по различен явно. Шумя се 3 дни из социалните мрежи и това беше.

Общи условия

Активация на акаунт