⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 19 042
  • 521
  •   11
Отговори
# 480
  • Пловдив
Цитат
Смея да кажа, че познавам прок. Маркова лично от години и тя е най-коректният човек в тези среди.
Това значи ли, че познаваш и другите "в тези среди", или отнякъде другаде знаеш, че останалите са некоректни?

# 481
Аз не виждам защо детето ще си измисля точно за тази госпожа, както и мисля, ако тя остане да работи там (до този момент всички нейни колеги вдигат рамене и я защитават, кметът най-вече) най-голямото наказание за останалите мълчащи родители е всяка сутрин да си оставят децата при нея.

# 482
Е случая има нужда от обективно и безпристрастно разследване.
Как факта ,че прокурор Маркова е добър човек,променя това?
Всичко друго са пристрастия,внушения и спекулации...

# 483
  • Другата България
А коя е “прок. Маркова“?

# 484
Аз не виждам защо детето ще си измисля точно за тази госпожа, както и мисля, ако тя остане да работи там (до този момент всички нейни колеги вдигат рамене и я защитават, кметът най-вече) най-голямото наказание за останалите мълчащи родители е всяка сутрин да си оставят децата при нея.
Другите деца, ако са местни, с тях няма да се държи така.

# 485
  • here and now
Другите деца, ако са местни, с тях няма да се държи така.
Не бъди толкова сигурна. Насилнците надушват слаби деца, които не са склонни да споделят.  Особено ако са местни, ги познават по-добре и с тях им е по-лесно.

# 486
Не, не е защита на учителка, а съвсем резонни въпроси на фона на много малко информация и факти.
Темата е пълна с какви ли не спекулации, свободни съчения и откровени фантасмагории, чак по-назад до Левски и Ботев и техните наследници гледам се е стигнало. Нормално е да се подхожда по-емоционално, разбирам го, но хайде стига с това сочене "вие защитавате учителката" всеки път, щом някой дръзне да зададе въпрос или да изрази скептицизъм.

# 487
Ако беше мъж обаче, нямаше да има съмнения. Но щом е жена....

Не познавам тази Маркова. За един добър, за друг лош.

# 488
През страница, освен да се намери някой който "защитава" учителката, се намират и хора, които постоянно натъртват "местни".

Пак питам "Какво значение има местни ли са или не ?"

В София да не би всички да са кореняци? Не! По голямата част са пришълци. И какво? Сигурно като водят дела им гледат удостоверенията за раждане, че да знаят как да ги съдят хората 😅

Няма значение кой от къде е, всички идваме от едно място и всички на едно място отиваме! 🤷

Рано или късно съм сигурна, че истината ще се разбере... И дано поне няма сексуално насилие в нея, въпреки че аз все още не смятам, че дете на 3-4 г е способно да си измисля такива истории..Чак такива, не.

# 489
  • София
Елора, и мъж да беше, пак трябва да има следствие, обвинение и доказателства.
Факт е, че правосъдната система не работи, а също така е факт, че подобни журналистически разследвания подпалват обществено недоволство за кратко и после нищо не се случва.
Същото е с Валя Ахчиева и схемите с лекарства.
Недоволството трябва да е постоянно и насочено към прокуратурата. Аматьорски анализи на жената са абсолютно безполезни.

# 490
  • Другата България
През страница, освен да се намери някой който "защитава" учителката, се намират и хора, които постоянно натъртват "местни".
Не са хора.
Една е. Това нейното е манталитет.
Така живее тя, така разбира нещата.
Спасение няма, освен игнор.

# 491
  • София
Е случая има нужда от обективно и безпристрастно разследване.
...
Да. Но за тази тема, който се опитва да бъде обективен и безпристрастен, го считат за защитник. Алената буква нагледно.

# 492
Всеки си има нещо, което го е впечатлило най-много, разглежда го през собствената си призма, собствения опит и манталитет, и така четем разни неща, които може да нямат нищо общо с истината, но пък се натъртват постоянно.

Ре, напълно съгласна.
Обикновено така се получава - трагедия, разследване, шум, закани, обиди и накрая нищо. До следващия път.

# 493
  • София
Какво им пука на хората колко била добра прокурор Маркова??? Тя и лелята може да е добра и директорката може да е много добра, но да не взимат добри и обективни решения в професиите си Simple Smile

# 494
Ако се разровим ще намерим и хора, които обичат Герова и нея смятат за добра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт