⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 19 255
  • 526
  •   6
Отговори
# 510
  • Пловдив
Откъде разбра, че е станало готово преди репортажа?
Ами нямаше причина да сметна, че е точно в двата или трите дни след.

# 511
Дами, пак разводнявате темата с лични нападки. Не мисля, че някой я защитава , а просто споделят съмнения. И аз си помислих за кървенето след и дали е имало по бельото на детето вкъщи. Детето ми от ранна възраст е научено да ходи сама до тоалетна, като е момиченце и се забърсва сама при малка нужда. Преди баня тя знае къде да свали всичките си дрехи и остави за пране. Признавам си, че не я следя и не оглеждам всяка дреха старателно. А вече ще ги правя и ще задавам куп въпроси.
Отделно искам да попитам юристите в темата, ако Ваш познат или клиент бъде в такава ситуация или ситуация на насилие с физически белези, бихте ли го посъветвали наравно с подаден сигнал до компетентните органи да посети и се снабди с медицински от съдебен лекар? Също така, ако по разследване - прокурорска проверка или досъдебно производство постъпят данни за сексуално насилие в какъв срок наблюдаващия прокурор и разследващ полицай да назначат преглед/ експертиза или каквото там трябва да се назначи?
Наистина не съм запозната и ми е интересно. Психологът, който работи с детето е един и със сигурност ще бъде разпитан.
И пак обръщам въпроса към семейството на тази жена. Нищичко не намирам, тришичка. За мъж, деца, роднини, комшии. При подобни нашумели новини вадят от 9 дерета вода, а сега пълно мълчание.

# 512
  • Пловдив
Цитат
...ако Ваш познат или клиент бъде в такава ситуация или ситуация на насилие с физически белези, бихте ли го посъветвали наравно с подаден сигнал до компетентните органи да посети и се снабди с медицински от съдебен лекар? Също така, ако по разследване - прокурорска проверка или досъдебно производство постъпят данни за сексуално насилие в какъв срок наблюдаващия прокурор и разследващ полицай да назначат преглед/ експертиза или каквото там трябва да се назначи?
На първия въпрос - да. Вече писах - това, че се назначава експертиза, не значи, че нещо не са харесали съдебномедицинското удостоверение, че се опитват да заобиколят написаното в него или че то няма стойност. То ще се ползва от експертизата наред с прегледа и всичко друго, а има и дела (граждански например), по които е възможно да се мине само с удостоверението, както и увреждания, при които експертизата е само по документи, защото следите се запазват кратко.
На втория въпрос, с уговорката, че не работя в тази област и може да пропускам някоя подробност - няма конкретен срок. Има срокове за цялото разследване от типа на два, четири и т.н. месеца, които могат да се удължават. Принципно - би следвало веднага щом може (налице са всички материали, яснота за задачата и т.н.), но и разследващите, и експертите нямат само едно дело или само една експертиза на главата в даден момент.

# 513
Потребителската, която лично познва прокурорите, е съвсем неизвестна на широката публика. Който иска да се доверява на анонимни препоръки.
Не виждам вие да се подвизавате тук с име, снимка и адрес. Не се хваля кого познавам, а казвам, че е коректен човек и няма да прикрие нищо. Все пак сме правова държава мисля и не може да сложим учителката на клада, преди разполагаме с доказателства.

# 514
Видеото има достатъчно инфо maf
Такова нещо ако се случи на вашето дете дали пак ще приказвате същите глупости?
Малко ме съмнявам.
Не ме интересува мнението на непознат човек за някой си.
Несериозно е.

# 515
Да, по принцип прокурорите в България са едни много коректни хора, всички знаем добре. Затова стигнахме дъното като държава, право, ред и закони.
Ние сме правова държава, хаха.

# 516
Моето мнение по темата е, че се съмнявам да е имало сексуално насилие над детето от госпожата. Причините са следните: няма как при скъсан химен да няма последващо кървене.

Това е напълно невярно. Много жени дори не кървят при първи полов акт. Напомням, че се твърди, че "учителката" е проникнала с пръсти. Надявам се правите разлика между дебелината на пръст и член.

# 517
Моето мнение по темата е, че се съмнявам да е имало сексуално насилие над детето от госпожата. Причините са следните: няма как при скъсан химен да няма последващо кървене.

Това е напълно невярно. Много жени дори не кървят при първи полов акт. Напомням, че се твърди, че "учителката" е проникнала с пръсти. Надявам се правите разлика между дебелината на пръст и член.
При разкъсан химен, какъвто се твърди,че има се кърви. Не се кърви, ако е еластичен,но това е изключение и не видях да се описва да е такъв в представеното в медиите СМУ. Освен това, говорим за дете, не за зряла жена. Дори и проникване с пръст, ще причини болка, кървене и дискомфорт, вкл. при ежедневен душ. Как се пропуска такова нещо при малко дете?

# 518
Скрит текст:

При разкъсан химен, какъвто се твърди,че има се кърви. Не се кърви, ако е еластичен,но това е изключение и не видях да се описва да е такъв в представеното в медиите СМУ. Освен това, говорим за дете, не за зряла жена. Дори и проникване с пръст, ще причини болка, кървене и дискомфорт, вкл. при ежедневен душ.
Как се пропуска такова нещо при малко дете?
Не е пропуснато. Имало е болка !  Детето е споделило. Родителите са го завели на лекар. Установено е от специалист, не от една жена казала в беге мама. И документи има удостоверяващи тези неща, черно на бяло.

Имайте малко уважение и се поставете на мястото на майката, за Бога.

# 519
  • София
Последващото кървене е точно толкова рядко, колкото е липсата на кървене.

# 520
При разкъсан химен, какъвто се твърди,че има се кърви. Не се кърви, ако е еластичен,но това е изключение и не видях да се описва да е такъв в представеното в медиите СМУ. Освен това, говорим за дете, не за зряла жена. Дори и проникване с пръст, ще причини болка, кървене и дискомфорт, вкл. при ежедневен душ. Как се пропуска такова нещо при малко дете?

Не само, че не е изключение, но е много, много често срещано. Не мога да повярвам, че трябва да обяснявам това нещо във форум пълен с жени. Детето е описало кървене, но това не значи, че задължително трябва да има последващо кървене.

# 521
  • Някъде там
Всичко прочетено тук за този случай, много напомня схемата с лекарства за онкоболни, за която само Валя Ахчиева се осмели да говори и за която не чухме по нито една национална телевизия. Схема която предполагам, че и до ден днешен си продължава да работи и няма нищо срещу изродите убиващи хора.
Същото ми се струва, че ще стане и  с този случай и никога няма да се разбере истината. Дано не съм права.
Надявам се само, че семейството ще успее да помогне на дъщеря си да забрави, доколкото е възможно.
И дано няма повече жертви на извършителя, който й да е той.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 08:48 от daviz

# 522
В тоя ред на мисли...някой не спомена ли,не държава...мафия?

# 523

Не е пропуснато. Имало е болка !  Детето е споделило. Родителите са го завели на лекар. Установено е от специалист, не от една жена казала в беге мама. И документи има удостоверяващи тези неща, черно на бяло.

Имайте малко уважение и се поставете на мястото на майката, за Бога.

Госпожата не е изгледала видеото. Само надава вой как някоя си там била готина и добричка.
Родителите лъжат и четиригодишно лъже.
Също така е специалист по химени Joy

# 524
Потребителската, която лично познва прокурорите, е съвсем неизвестна на широката публика. Който иска да се доверява на анонимни препоръки.
Не виждам вие да се подвизавате тук с име, снимка и адрес. Не се хваля кого познавам, а казвам, че е коректен човек и няма да прикрие нищо. Все пак сме правова държава мисля и не може да сложим учителката на клада, преди разполагаме с доказателства.
Надявам се разбирате разликата, че аз, в качеството ми на анонимен член Нали форума, не гарантирам нищо, нито внушават някой колко страхотен човек е.

Общи условия

Активация на акаунт