⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 19 780
  • 536
  •   8
Отговори
# 510
  • Пловдив
Откъде разбра, че е станало готово преди репортажа?
Ами нямаше причина да сметна, че е точно в двата или трите дни след.

# 511
Дами, пак разводнявате темата с лични нападки. Не мисля, че някой я защитава , а просто споделят съмнения. И аз си помислих за кървенето след и дали е имало по бельото на детето вкъщи. Детето ми от ранна възраст е научено да ходи сама до тоалетна, като е момиченце и се забърсва сама при малка нужда. Преди баня тя знае къде да свали всичките си дрехи и остави за пране. Признавам си, че не я следя и не оглеждам всяка дреха старателно. А вече ще ги правя и ще задавам куп въпроси.
Отделно искам да попитам юристите в темата, ако Ваш познат или клиент бъде в такава ситуация или ситуация на насилие с физически белези, бихте ли го посъветвали наравно с подаден сигнал до компетентните органи да посети и се снабди с медицински от съдебен лекар? Също така, ако по разследване - прокурорска проверка или досъдебно производство постъпят данни за сексуално насилие в какъв срок наблюдаващия прокурор и разследващ полицай да назначат преглед/ експертиза или каквото там трябва да се назначи?
Наистина не съм запозната и ми е интересно. Психологът, който работи с детето е един и със сигурност ще бъде разпитан.
И пак обръщам въпроса към семейството на тази жена. Нищичко не намирам, тришичка. За мъж, деца, роднини, комшии. При подобни нашумели новини вадят от 9 дерета вода, а сега пълно мълчание.

# 512
  • Пловдив
Цитат
...ако Ваш познат или клиент бъде в такава ситуация или ситуация на насилие с физически белези, бихте ли го посъветвали наравно с подаден сигнал до компетентните органи да посети и се снабди с медицински от съдебен лекар? Също така, ако по разследване - прокурорска проверка или досъдебно производство постъпят данни за сексуално насилие в какъв срок наблюдаващия прокурор и разследващ полицай да назначат преглед/ експертиза или каквото там трябва да се назначи?
На първия въпрос - да. Вече писах - това, че се назначава експертиза, не значи, че нещо не са харесали съдебномедицинското удостоверение, че се опитват да заобиколят написаното в него или че то няма стойност. То ще се ползва от експертизата наред с прегледа и всичко друго, а има и дела (граждански например), по които е възможно да се мине само с удостоверението, както и увреждания, при които експертизата е само по документи, защото следите се запазват кратко.
На втория въпрос, с уговорката, че не работя в тази област и може да пропускам някоя подробност - няма конкретен срок. Има срокове за цялото разследване от типа на два, четири и т.н. месеца, които могат да се удължават. Принципно - би следвало веднага щом може (налице са всички материали, яснота за задачата и т.н.), но и разследващите, и експертите нямат само едно дело или само една експертиза на главата в даден момент.

# 513
Потребителската, която лично познва прокурорите, е съвсем неизвестна на широката публика. Който иска да се доверява на анонимни препоръки.
Не виждам вие да се подвизавате тук с име, снимка и адрес. Не се хваля кого познавам, а казвам, че е коректен човек и няма да прикрие нищо. Все пак сме правова държава мисля и не може да сложим учителката на клада, преди разполагаме с доказателства.

# 514
Да, по принцип прокурорите в България са едни много коректни хора, всички знаем добре. Затова стигнахме дъното като държава, право, ред и закони.
Ние сме правова държава, хаха.

# 515
Моето мнение по темата е, че се съмнявам да е имало сексуално насилие над детето от госпожата. Причините са следните: няма как при скъсан химен да няма последващо кървене.

Това е напълно невярно. Много жени дори не кървят при първи полов акт. Напомням, че се твърди, че "учителката" е проникнала с пръсти. Надявам се правите разлика между дебелината на пръст и член.

# 516
Моето мнение по темата е, че се съмнявам да е имало сексуално насилие над детето от госпожата. Причините са следните: няма как при скъсан химен да няма последващо кървене.

Това е напълно невярно. Много жени дори не кървят при първи полов акт. Напомням, че се твърди, че "учителката" е проникнала с пръсти. Надявам се правите разлика между дебелината на пръст и член.
При разкъсан химен, какъвто се твърди,че има се кърви. Не се кърви, ако е еластичен,но това е изключение и не видях да се описва да е такъв в представеното в медиите СМУ. Освен това, говорим за дете, не за зряла жена. Дори и проникване с пръст, ще причини болка, кървене и дискомфорт, вкл. при ежедневен душ. Как се пропуска такова нещо при малко дете?

# 517
Скрит текст:

При разкъсан химен, какъвто се твърди,че има се кърви. Не се кърви, ако е еластичен,но това е изключение и не видях да се описва да е такъв в представеното в медиите СМУ. Освен това, говорим за дете, не за зряла жена. Дори и проникване с пръст, ще причини болка, кървене и дискомфорт, вкл. при ежедневен душ.
Как се пропуска такова нещо при малко дете?
Не е пропуснато. Имало е болка !  Детето е споделило. Родителите са го завели на лекар. Установено е от специалист, не от една жена казала в беге мама. И документи има удостоверяващи тези неща, черно на бяло.

Имайте малко уважение и се поставете на мястото на майката, за Бога.

# 518
  • София
Последващото кървене е точно толкова рядко, колкото е липсата на кървене.

# 519
При разкъсан химен, какъвто се твърди,че има се кърви. Не се кърви, ако е еластичен,но това е изключение и не видях да се описва да е такъв в представеното в медиите СМУ. Освен това, говорим за дете, не за зряла жена. Дори и проникване с пръст, ще причини болка, кървене и дискомфорт, вкл. при ежедневен душ. Как се пропуска такова нещо при малко дете?

Не само, че не е изключение, но е много, много често срещано. Не мога да повярвам, че трябва да обяснявам това нещо във форум пълен с жени. Детето е описало кървене, но това не значи, че задължително трябва да има последващо кървене.

# 520
  • Някъде там
Всичко прочетено тук за този случай, много напомня схемата с лекарства за онкоболни, за която само Валя Ахчиева се осмели да говори и за която не чухме по нито една национална телевизия. Схема която предполагам, че и до ден днешен си продължава да работи и няма нищо срещу изродите убиващи хора.
Същото ми се струва, че ще стане и  с този случай и никога няма да се разбере истината. Дано не съм права.
Надявам се само, че семейството ще успее да помогне на дъщеря си да забрави, доколкото е възможно.
И дано няма повече жертви на извършителя, който й да е той.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 08:48 от daviz

# 521
В тоя ред на мисли...някой не спомена ли,не държава...мафия?

# 522
Потребителската, която лично познва прокурорите, е съвсем неизвестна на широката публика. Който иска да се доверява на анонимни препоръки.
Не виждам вие да се подвизавате тук с име, снимка и адрес. Не се хваля кого познавам, а казвам, че е коректен човек и няма да прикрие нищо. Все пак сме правова държава мисля и не може да сложим учителката на клада, преди разполагаме с доказателства.
Надявам се разбирате разликата, че аз, в качеството ми на анонимен член на форума, не гарантирам нищо, нито внушавам някой колко страхотен човек е.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:22 от krasimilo

# 523

Не само, че не е изключение, но е много, много често срещано. Не мога да повярвам, че трябва да обяснявам това нещо във форум пълен с жени. Детето е описало кървене, но това не значи, че задължително трябва да има последващо кървене.
Гледах видеото,само веднъж..нямах сърце,за втори път...
Но,чух...нещо такова,детето е одраскано с нокти по бедрото...имало е кръв,моята интерпретация е,че това е за да има логично обяснения ..за всяка следа от кръв...
Ако някой го видял и чул,нека сподели...

# 524
Детето сигнализира за болка в корема, след като му е бръкнато в интимната област. Такава болка е типична за насилствено проникване. Точно това ме кара да вярвам, че описаното е истина.

Общи условия

Активация на акаунт