⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 18 446
  • 508
  •   9
Отговори
# 495
Ако се разровим ще намерим и хора, които обичат Герова и нея смятат за добра Grinning
Кметът на Поморие например.

# 496
Потребителската, която лично познва прокурорите, е съвсем неизвестна на широката публика. Който иска да се доверява на анонимни препоръки.

# 497
Всички обсъждани герои в темата са непознати на широката публика.

# 498
  • Другата България
Сарказмът е излишен, да не говорим и че по никакъв начин не защитава която и каквато и да е теза.
Аз не прочетох някой да смята, че Герова е виновна САМО заради излъчване и поглед. Това е просто допълнение към всичко останало, поведението ѝ и излъчването ѝ допринасят за впечатлението, което /поне при мен е така/ е изградено след като е изгледан и “клипа“ на Тина Ивайлова, и са чути и прочетени още материали в нета.

# 499
Струва ми,се всички тук...са анонимни,предполагам затова и толкова сладкодумни...
Проблема е,че никой не чете...
Всеки иска да се изкаже,ако може,последен...

# 500
Много ясно, че невербалните сигнали, които излъчва някой, не са единствените индикатори за вина, въпреки че тука някои ги отрекоха и оплюха. А при тази особа червените флагове са толкова много, че е много трудно да се пренебрегнат на общия фон.

Невинните не бягат, не се снишават и не чакат с месеци някой друг да ги защити, да им пере имиджа и пешкирите. Напротив, те ще побързат да изяснят всичко и да докажат своята невинност, въпреки риска да останат неразбрани. И ще искат да се върнат колкото се може в нормалния си ритъм на живот.

А сега всички чакат тя да каже нещо в своя защита, но ще си останем само с чакането. Защото и мълчанието също е стратегия за манипулация и форма на контрол, а с времето се случват и много други неща, хората се разфокусират и забравят - и после пак цъфва "ни лук яла, ни лук мирисала".

Не знам дали този път ще се измъкне, това предстои да се види, но все пак имаше полза от репортажа на Тина - стана известна и разпознаваема. В която и градина да иде, все някой ще я познае и ще имат едно наум за нея. Съмненията ще я следват като нейна сянка и няма да е така приета с отворени обятия.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 16:53 от mariposa_viv

# 501
Защо да ходи в друга градина, нали е чиста като сълза, нека да си продължи да работи в тази. Вече писах, че това ще е най-голямото наказание за всички, които удобно мълчат в момента.

# 502
И приятелствата, и интересите все някога свършват и някой ще се разприказва рано или късно.

# 503
Смея да кажа, че познавам прок. Маркова лично от години и тя е най-коректният човек в тези среди. Самата тя има дъщери, внучки и никога не би покрила подобно деяние. Без да защитавам учителката, която със сигурност е насилник и мястото и не е там, но сексуалното насилие е нещо съвсем различно и много, много сериозно и не бих искала да се демонизира излишно.

Като тръгнат да се хвалят кой кого познавал и цялата обективност, сиреч тежест, излиза през вратата. Не знам как не го виждате, че сте повлияни от лични пристрастия и това не е обективна преценка. И аз познавам някои хора, но нито парадирам, нито ще го направя.

# 504
За мен другата госпожа няма никаква вина, най-вероятно дори не е подозирала какво се случва. Леля Иринка ще знае, но явно я е страх. Директорката и нея я е страх, нали така беше казала на майката.

Ако приемем, че всичко се е случило, на мен ми е жал за семейството. Хем да искаш да я пребиеш госпожата, хем ако го направиш 3 малки деца остават без родител. Обръщаш се към институциите, а те вместо бързо да разследват нещата и да има правосъдие, се мотат. Опитват теб да изкарат виновен, получаваш заплахи, чуваш как всичко ще се потули, кой на кого гръб е, кошмарно. От март месец е медицинското, април е назначена експертизата от прокуратурата. Април, май, юни, юли, август и септември чакаш и се надяваш на тая държава. Иначе след репортажа за няколко дни стана... 

Ако приемем, че не се е случило, то какъв би бил мотивът на семейството? Да беше САЩ е ясно, пари. В Бг абсурд. Направили са си къща, двете момиченца са на детска градина, осиновили са малко момченце, Маркова каза, че средата в семейството е много добра. Защо да си разбиват живота? Закрила на детето и полицията не са намерили нищо, ако примерно заподозрем, че родител го е направил. Ако искаха известност, можеха още март месец да се свържат с медии и журналисти.

# 505
  • Пловдив
Не съм разбрала нещо друго да "стана" за няколко дни след репортажа, освен че случаят се разчу.

# 506
Е как да не си разбрала за експертизата, нали коментирахме изказването на Маркова? Не бяха установени данни за сексуално посегателство, а само увреждания по пръстчетата. Ще бъде назначена повторна експертиза, дано тя стане по-бързо.

# 507
  • Пловдив
Ми това заключение, на първата назначена от разследването експертиза, е станало готово преди репортажа още, доколкото разбирам.

# 508
Откъде разбра, че е станало готово преди репортажа?

Общи условия

Активация на акаунт