⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 20 481
  • 561
  •   3
Отговори
# 540

Така че да - продължавам да твърдя, че името не трябва да се подсказва така.
Нещата са много сериозни, става въпрос за сексуално посегателство и травми за цял живот.
Дали е казала името, или не го е казала, въпросната ГЕРОВА си остава един индивид, който трябва да бъде преследван от закона. А не да търсим "грешки" в майката.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:53 от So Lucky*

# 541
  • София

Така че да - продължавам да твърдя, че името не трябва да се подсказва така.
Нещата са много сериозни, става въпрос за сексуално посегателство и травми за цял живот.
Дали е казала името, или не го е казала, въпросната ГЕРОВА си остава един индивид, който трябва да бъде преследван от закона. А не да тръсим "грешки" в майката.

Ето мнението ми по отношение на тази:
Ето тук е съмнението ми.
Според мен е напълно възможно тя да е насилник. Говоря за шамари, обиди, викове... Такива неща. Което с пълно право я прави "Лошата" в съзнанието на детето. Възможно е, АКО сексуалният насилник е друг, тя да продължи да бъде "лошата". Възможно е и тя да е единственият насилник. Това е моята теория засега.

П. П. Не задължавам никого да вярва в нея. Просто обяснявам защо не съм 100% убедена, че тя е сексуалният насилник.

Грешката на майката за мен поставя отговора под въпрос.

Обяснявам пак написаното в цитата:
За мен тази жена е насилник. Като такъв трябва да носи отговорност. Заради подсказания отговор не съм убедена, че тя е сексуалният насилник. АКО той е друг, а набедят нея, на него ще му се размине. Това е едно от най-гнусните престъпления и не съм съгласна на някого да му се разминава.
Това е позицията ми. Не знам как по-ясно да я напиша. Нямам проблем, че друг не е съгласен с нея.

# 542
И кой е сексуалния насилник? Много искам да чуя хипитези.

# 543
Е то Каблешково да не е Содом и Гомор, един насилва детето физически и психически, друг пък сексуално. Видя се вече, че детето се чувства сигурно в семейството и започва да споделя, не желае да види определена учителка, как да си мислим че някой друг я тормози сексуално. Леля Иринка може би?

# 544
  • София
Не знам. По принцип много често са познати, близки на семейството/детето, но дали тук е така, нямам представа. Допускам го като възможност.

# 545
Разбира се, че е възможно. Няма как да знаем.

# 546
Едно четиригодишно дете има изключително тесен кръг от възрастни, които са около него, и с изключение на детската градина и евентуално баба и дядо, всички други контакти са в присъствието на родител. Надявам се психотерапевтът да установи откъде идват травмите на детето, макар аз за себе си да имам отговор на този въпрос.

# 547
И от къде идват травмите, кажете си не се страхувайте.

# 548
  • София
От сексуалния насилник.

# 549
Насилника е Герова, поне друг за сега не е известен.

# 550
  • София
Възможно е.

# 551

За мен тази жена е насилник. Като такъв трябва да носи отговорност. Заради подсказания отговор не съм убедена, че тя е сексуалният насилник. АКО той е друг, а набедят нея, на него ще му се размине. Това е едно от най-гнусните престъпления и не съм съгласна на някого да му се разминава.
Това е позицията ми. Не знам как по-ясно да я напиша. Нямам проблем, че друг не е съгласен с нея.
Защо след като допускате, че тази жена е насилник, не може да бъде и сексуален такъв. Само заради споменаването на името ли се подразнихте?
Понеже не са знаели кой точно е, най-вероятно преди това са пробвали с няколко имена, докато разберат. Все пак не е ѝ било написано на челото. На всичките имена ли ще се издразним?

# 552
  • София
Моят български ли е неясен?
Един пост нагоре пиша, че е възможно да е тя. В самия цитат никъде не отричам, че може да е тя. И на фона на това ми се задава въпрос защо съм считала, че тя не можело да бъде сексуален насилник.

# 553
Детето нямаше да отказва да ходи на градина, да сънува кошмари, ако насилникът е в дома.

# 554
  • София
Затова и не съм твърдяла, че насилникът е в дома на детето.

Общи условия

Активация на акаунт