⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 23 118
  • 609
  •   4
Отговори
# 600
Нека не забравяме, че детето е на 4 и случаят действително трябва да се провери, а не да се издават присъди въз основа на думите на 4-годишно дете. Тази Герова е изключително противна, но показанията на детето не са достатъчни сами по себе си за присъда.
Има свидетели, които мълчат.
Цялата система е корумпирана, изгнила от вътре!

Да извикат лелката на разпит, както се разпитват свидетели!

# 601
Нека не забравяме, че детето е на 4 и случаят действително трябва да се провери, а не да се издават присъди въз основа на думите на 4-годишно дете. Тази Герова е изключително противна, но показанията на детето не са достатъчни сами по себе си за присъда.
Има свидетели, които мълчат.
Цялата система е корумпирана, изгнила от вътре!

Да извикат лелката на разпит, както се разпитват свидетели!
Те разпитват учителката ,като свидетел...
А според закона ,всеки може да излъже,ако иска да се защити...
Вие преценете,кой и как пише законите...

# 602
Едно нещо трябва да е ясно на всички, педофилите нямат място в едно общество, близо до децата ни. Тези родители не знам какви сили имат, психически и физически, да преживяват тоя кошмар всеки ден, а детето е вече травмирано най-вероятно и $ексуално, което ще се отрази на бъдещото й психическо развитие. Този изрод герова не само трябва да бъде осъдена, публичен линч е нужен за назидание на многото психопати, които си действат необезпокоявани в тази слаба държава...

# 603
Едно нещо трябва да е ясно на всички, педофилите нямат място в едно общество, близо до децата ни. Тези родители не знам какви сили имат, психически и физически, да преживяват тоя кошмар всеки ден, а детето е вече травмирано най-вероятно и $ексуално, което ще се отрази на бъдещото й психическо развитие. Този изрод герова не само трябва да бъде осъдена, публичен линч е нужен за назидание на многото психопати, които си действат необезпокоявани в тази слаба държава...

Съгласна съм, но за съжаление педофилите винаги са били част от обществото и винаги ще бъдат.
Много се галят по главичката и нищо не се прави.
Наказания мижави. А трябва кастрация тотална на тия. Плюс много годинки затвор и после в списък в който всеки има достъп. И да нямат достъп до деца.
Ей така трябва.
Но няма да стане. Педофилите живот си живуркат.

# 604
Даже и до директорски постове стигат. Потресена съм от мълчанието на родители.
Няма начин, някой да не е забелязал нещо в годините. Но всеки си мълчи, нали не е неговото дете...

# 605
Е, как ви се струва осъден педофил да направи детски център? А какво остава една гнусна Герова. Аз гледах пак откъс, в който бащата на детето се разплака. Мъжките сълзи не тръгват просто така, мъжете не плачат като жените.

# 606
Е, как да ми се струва. За нашата родина е ок.
Лично познавам този с центъра.
Наскоро всъщност разбрах какви всъщност ги е вършил.

# 607
Аз искам Тодоров да разпита Герова, лелята и целия персонал. Ей това искам. Да го оставят да и направи един сеанс. Обвиняемият има право да лъже и затаява истината в стоя защита. Аз не знам дали сте срещали информация за случая на Мариане Бахмайер. Майката, която застреля убиеца на дъщеря си в съдебната зала.

# 608
Там където има деца, има педофили. Ще ви помоля да не ме цитирате, но като бях ученичка, много близо до вкъщи живееше педофил. Много възрастни не ми повярваха, когато им споделих това. За тях мъж с жена и двама внука нямаше как да е педофил. Този човек живееше непосредствено до столично училище, където учеха деца до 8-ми клас.

# 609
  • София
Разбира се. Ние също имахме учител по физкултира, който беше педифил, но така или иначе накрая го хванаха. Не помня какво се случи обаче после. И до ден днешен се потрисам като си помисля, че всеки втори учител по физическо е мъж.

Общи условия

Активация на акаунт