⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 27 578
  • 857
  •   20
Отговори
# 750
  • София
Много ми е жал за детенцето, което ще го подлагат на още експертизи.
Скрит текст:
Жал ми е, защото ще има травма. Непрекъснато по темите има големи жени 30-50 годишни с травми от градината за насилствено хранене, а какво остава за по-тежко насилие.
Дано се разнищи случая и детето да получи помощ.
Да. Често си мисля същото. Но няма друг вариант, за съжаление – трябват доказателства. Expressionless

# 751
  • София
Много ми е жал за детенцето, което ще го подлагат на още експертизи.
Скрит текст:
Жал ми е, защото ще има травма. Непрекъснато по темите има големи жени 30-50 годишни с травми от градината за насилствено хранене, а какво остава за по-тежко насилие.
Дано се разнищи случая и детето да получи помощ.
Да. Често си мисля същото. Но няма друг вариант, за съжаление – трябват доказателства. Expressionless

Така е Милена, а е можело да му се спести, ако в съдебна медицина са си свършили работата, а не да разкарват майката и да се стигне до там сама да си търси лекар.

# 752
Направих едно просто обяснение от "простовати" източници. Най-достъпните. Не съм казала, че трябва да им се вярва на 100%, но това е най-елементарното обяснение..
Не мога да разбера какво сте се хванали като удавници за сламка.

Намерете по-достоверен източник, които опровергава информацията в Уикипедия (отдолу под въпроса ми имаше информация от къде и от какви мед.документи и статии, е обобщена) и чат-гпт (впрочем, той отговаря спрямо настройките, които са му дадени) и го сложете тук.Недейте да плещите едно и също.Обосновете се с научно доказана информация.. Ще чакам с нетърпение!

# 753
  • София
Merryhristowa, приех твърденията в твоите източници. И казвам, че твърденията в твоите източници поставят под въпрос твърденията на лекарите на майката, защото експертизата казва, че няма следи, а според твоите източници трябва да има следи. Най-елементарно казано.

# 754
Очакванията ми се оправдаха....няма и 100 човека....

# 755
  • София
Ами какви да са очакванията? Да се излиза на протест за всеки частен случай е абсолютно неефективно.
Протестите трябва да са срещу системното нарушаване на правосъдието, а не за единични случаи.

# 756
  • София
Аз не съм съгласна с видеонаблюдение в дг, съответно не подкрепих протеста. Ако го нямаше това, вероятно щях да отида, защото съм "за" другите точки.

# 757
Аз пък съм съгласна да има камери и градини и в училища, даже е задължително, за да няма ето такива частни случаи, но оставащи травма за цял живот!

# 758
Въобще държавата не знае как да процедира с деца при такива случаи.
Иначе имало някакви сини стаи. И зелени да направите, полза няма, това е все пак България.

Merryhristowa, аз не казвам, че даденото инфо е грешно. Просто казах, че чатгпт не трябва да му се вярва.
Даже на уики повече ще вярва понякога.

Очакванията ми се оправдаха....няма и 100 човека....

Да, съжалявам, така е тука.
За животни се рипа, за деца не.
Просто народното недоволство понякога избива, трябва да отпусне напрежението и излизат повечко. Сега пара няма явно.
Но като има протести честно казано полза няма.

# 759
  • София
Аз пък съм съгласна да има камери и градини и в училища, даже е задължително, за да няма ето такива частни случаи, но оставащи травма за цял живот!
Твое право е.
Моето мнение е базирано само на отказа ми детето ми да бъде снимано. Въобще не отричам правото на останалите да решават за техните деца.

П.П. Забравих да уточня, че говоря само за дг. Сега (в училище) нямам проблем да го снимат, но пък той не иска.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 12:54 от milenaka

# 760
  • София
Хм, и на двете места казват, че пълно възстановяване е почти невъзможно. Т.е. дори при зарастване оставят следи. Обаче експертизата май не беше намерила такива. Май имаше следи само по ноктите. Или бъркам?
Естествено, че е невъзможно иначе мъжете на много жени щяха да са щастливци😆
Даже има такава процедура по спомен. В България нямам идея практикува ли се.

# 761
На практика,видеонаблюдение има почти във всяка обществена сграда.Всички училищни изпити се провеждат под видеонаблюдение...и т.н  
Нека не се бърка със злоупотреба...със снимков материал..
Друг е въпроса,ако правораздавателната система не работи...дали,и как ще е полезно едно видеонаблюдение...
Иначе,дори само факта ,че в телефони и облаци,има снимки на децата ви...как ще ги защитите..

Вярвам че правите разлика,между дете,в случая 4г..и.полово зряла 18 г девойка..

# 762
  • София
Има и в метрото има и по автобусите…

# 763
И на много работни места има.

# 764
Неда каква разлика трябва да правим? Относно кое?
И какво точно си представяте, че се е случило, за да я обявим за педофил?

Общи условия

Активация на акаунт