Звездни Компромати - Октомври'25

• 112 820
  • 1 616
  •   93
Отговори
# 1 545
Аз не съм фен на Буков,но доколкото си спомням той не е знаел за проблема докато не се появи там.Няколко пъти припада и нормално продукцията да се застрахова независимо той дали се е ангажирал да поеме риска,особено след случая с Ненчо.
Нямам спомен да се е представял зле,даже като се включи от болницата и съобщи на другите участници всички плакаха и съжаляваха че си тръгва.Още повече,че в Сървайвър не трябва да си атлет като в ИВ,там няма тежко непосилни игри.

# 1 546
Починал е Джими Шоу на 59 години от рак на панкреаса.

Тези от вас които са гледали Новите съседи го знаят като Матю - американският зет на Юдит.

# 1 547
Jeremy Allen White и Sean Penn на церемонията по откриването на 17th Film Festival Lumiere
Скрит текст:

# 1 548
Футболистите ни си имат страхотен шеф.
Много мотивиращ.

Президентът на Българския футболен съюз - Георги Иванов, говори пред медиите след тежката загуба с 1:6 в световните квалификации от Турция насред София. Ръководителят отправи тежки критики към футболистите в прав текст. Той е на мнение, че с настоящия състав сънародниците ни не може „да се гордеят с футбола“.

# 1 549
Никога не сме били много добри във футбола, но поне не сме се излагали чак толкова.
Това с 4тите в света преди 30 години е ... вече крийпи. Поне да бяхме станали първи.

# 1 550
Приянка Чопра ми се струва по-различна в лице. Май е отслабнала.

# 1 551
  • sofia
Починал е Джими Шоу на 59 години от рак на панкреаса.

Тези от вас които са гледали Новите съседи го знаят като Матю - американският зет на Юдит.

много много тъжно Sad

# 1 552
Покрай развода на Никол Кидман и Кийт Ърбън, коментирахте ли това? https://youtu.be/7OfD2mioguw?si=nA1hZtYK_Hp5p4gy Видео, в което се говори как бащата на Никол е бил в педо култ с буквални ловове с деца. И съответно и тя се движи в такива среди. В коментарите хора твърдят, че са от Австралия и това там си се е знаело отдавна. Делото на едната от жертвите било класифицирано, защото се стигало до политически фигури.
Този същия влогър коментираше, че Никол ще се разведе няколко месеца преди да обяви развода си.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:20 от Linda*kiss

# 1 553
Бившата приятелка на Насар с пост в инста. Гледам го това момиче, мисля си, че този брилятнен спортист не е много читав като човек. В случая е заменил кон за кокошка буквално. За това деликатно девойче може би е по-добре да е далеч от такива хора, сега не го осъзнава, но след време ще разбере.
https://blitz.bg/sport/svezho/bivshata-na-nasar-nazhezhi-mrezhat … -post_575418.html

# 1 554
Ама и на нея не и прави чест… той си решава коя зс него е кон и коя кокошка 😅

# 1 555
  • Glasgow
Новата по му отива според мен, предната много мъничка и фина изглежда. Визуално имам предвид фина, иначе май си е типичен кифльоч, бях мяркала някъде как се прави на звезда по Какао в Слънчев бряг.

# 1 556
Ама и на нея не и прави чест… той си решава коя зс него е кон и коя кокошка 😅

Когато са те наранили без причина и зад гърба ти хора, които са ти най-близо до сърцето, нормално е да те боли.
Коригирам си израза - не кон за кокошка, ами е заменил еднорог за кон.
https://www.facebook.com/reel/1266683711491285

Новата по му отива според мен, предната много мъничка и фина изглежда. Визуално имам предвид фина, иначе май си е типичен кифльоч, бях мяркала някъде как се прави на звезда по Какао в Слънчев бряг.

Те всичките могат да бъдат определени като кифли, новата също, но на мен ми е груба, некрасива и самата тя се определя като много морална, мразеща предателство, а зад гърба на другата е свършила някакви неща.
Да не говорим, че стърчи над Насар с поне 4-5 см на равни обувки.

# 1 557
Дилън Дъглас - син на Катрин Зита и Майкъл Дъглас

Скрит текст:

# 1 558
  • Glasgow
Ама новата какво есе му е посветила, те не са ли от месец два заедно 🤔🙄
Скрит текст:

# 1 559
  • София
Не харесвам бившата на Насар, като мина олимпиадата пусна отвратителен клип с неприемливо отношение към треньорката им. Да стояла в ъгъла , където й е мястото... Изтрит е, не го търсете. Сега щяла да прави опит да се връща в ансамбъла, ако свали килограми.

Общи условия

Активация на акаунт