Звездни Компромати - Октомври'25

• 36 998
  • 577
  •   39
Отговори
# 270
Венета Райкова си е като бранд. За някои може да е пепко, за други – прада. Никой не му е виновен на Тошев, че му се иска да носи прада, но е напазарувал от пепко. Много добре са знаели кого канят за автор и водещ и ейчари, и продуценти, и цяло би ти ви. Гонили са рейтинг и скандал. Венета може да е всякаква, но поканили са я – отишла е и е работила за позицията, за която са я потърсили.

Такива като Тошев са отвратителни. Изключили са го от купона и сега дърпа шалтера.
Същите мижитурки бяха и продуцентите на Горещо. Години рейтинг и успехи, като стана дума за съд и 30 хиляди, оставиха Райкова сама да се оправя и разплаща.
Много долно, много недостойно.
*
Той Тошев се е обидил като велик журналист и продуцент, че фолкаджийката не го знае кой е. Голям смях и фасони. И понеже не смее да метне камъни в нейната градина, ги хвърля по Венета. Никак мъжко, никак професионално.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 18:38 от Аня

# 271
  • София
Сутрин.

Венета: На 51 съм и още имам цикъл.

Мария: Всяка сутрин си тегля гащите и косата.

Завеса.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Дъно са!

# 272
Плюс това как така е "завзела" ефира, след като тя от ден 1 си е основен водещ?! Нещо... не му се връзват глупостите.
Според мен рейтингът е много висок и БТВ я съпортват, докато Тошев намира кусури и мрънка, че е станало посредствено.

# 273
Стинг е рожденик днес, става на 74

Скрит текст:

# 274
Може да е купил битивито на Мара. 😁
Че колко му е. А миналата година признавам си, писах, че трите водещи са непоносими. Сега двете "дами" ни закопаха, трите ми се струват като нАучни сътрудници.
Деси е прекалено интелигентен човек, за да осмива предаването, но си я представям как цъка с език и гледа невярващо в какво се превърна.....

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:51 от #Frozen#

# 275
Абсурд да е толкова висок рейтинга! Освен ако не са го замерили само в първите 1-3 дни, докато масово я коментирахме и тук. Аз лично гледах до втория по средата 🤣 след ония-които-не-бива-да-се-споменават тотално никакъв шанс не бих дала.
По скоро си е намерила покровител, който я извади от нафталинената ракла..

# 276
Тези вманиачавания колко й тежат бикините ми приличат на анорексия, не е много смешно.

# 277
  • София
Плюс това как така е "завзела" ефира, след като тя от ден 1 си е основен водещ?! Нещо... не му се връзват глупостите.
Според мен рейтингът е много висок и БТВ я съпортват, докато Тошев намира кусури и мрънка, че е станало посредствено.
Тогава обявиха, че Петър е в чужбина, но ще се върне, имаше и репортаж с него. Оля уж също щеше да продължи като но-водещ.

# 278
Със сигурност й е висок рейтинга. Дори и тук всички хем я гледате, хем се възмущавате. На дистанционното има още 199 канала.

# 279
Тези вманиачавания колко й тежат бикините ми приличат на анорексия, не е много смешно.

И на мен на това ми прилича.

# 280
Sheryl Crow
Скрит текст:

# 281
  • Glasgow
На мен на един случай, не помня от Хорейшо или д-р Хаус, една мацка вманиачена по теглото си, имаше дневник с измервания на тегло, храна , колко е изходила през деня, дори това измерваше😔

# 282
На мен на един случай, не помня от Хорейшо или д-р Хаус, една мацка вманиачена по теглото си, имаше дневник с измервания на тегло, храна , колко е изходила през деня, дори това измерваше😔
"Д-р Хаус".

# 283
На мен на един случай, не помня от Хорейшо или д-р Хаус..
Да, серия на От местопрестъплението е това. Винаги като чуя някой да се вманиячава на тема тегло, ми изниква тази серия.
Венета и Мария - много ниско, а от първата определено очаквах повече, признавам си.

Анелия имаше концерт в града ни, освин ужасно неприятна след инцидента, да кажа, че и ужасно изглежда на живо... качила е, целулит в изобилие, в което няма нищо лошо ( и аз имам целулит а 5 кг.за 1 година) , но все пак е на сцена и не е лошо да подбира облеклото си. Апропо не съм умажила концерта й, просто минавах, отивайки към ресторанта.

# 284
Sarah Jessica Parker
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт