Звездни Компромати - Октомври'25

• 18 713
  • 306
  •   9
Отговори
# 285
Sarah Jessica Parker
Скрит текст:

# 286
  • на село
Драмата с Преди обед ме учудва - чалга се лее по всички канали - това се слуша в България най-много. На мен не ми е драма,  аз съм още втрещена от снимката на депутатите с волейболистите. Ако не е фейк, е егати и компромата.

# 287
Децата са национални герои и не се учудвам, че депутатите яхнаха вълната.

# 288
  • на село
Но те не се виждат на снимката. Децата.

# 289
  • Glasgow
Барем да бяха спортистите на фокус, а те отзад за фон

# 290
Депутатите ако застанат зад тях, няма да ги има на снимката.. затова са се позиционирали толкова нелепо..

# 291
  • на село
Ами, явно трябва да се назначи комисия по подредба за снимки, защото тяхната е безумна.

# 292
Безумна, но показателна.
Дали някой ще се сети за набиране на средства за пораженията от земетресението?

# 293
Catherine
Скрит текст:

# 294

Голяма драма! Където е минала Венета- трева не никне

# 295
  • На морето!
Всъщност първа напусна Франциска. Тя категорично отказала да участва в шоуто на Венета и ясно го оповести още през септември.
Гранде скандалЕ избухнал днес и то по време на ефира, но той бил черешката на тортата, напрежението си вървяло и преди това.  Голям цирк са спретнали в БТВ и гостите присъствали в смяната на блоковете са били свидетели на драмата, даже са я коментирали с двете психоложки от Ергена.

Рапорт даден.

# 296
Франциска не напусна ли, защото семейството ѝ е в друг град и била трудна логистиката с живота в София?

Никога не съм харесвала Тошев, всеки път ми изглежда като подмазвач по интервютата си.

# 297
Нина Добрев
Скрит текст:

# 298
Всъщност първа напусна Франциска. Тя категорично отказала да участва в шоуто на Венета и ясно го оповести още през септември.
Гранде скандалЕ избухнал днес и то по време на ефира, но той бил черешката на тортата, напрежението си вървяло и преди това.  Голям цирк са спретнали в БТВ и гостите присъствали в смяната на блоковете са били свидетели на драмата, даже са я коментирали с двете психоложки от Ергена.

Рапорт даден.

За какво?
Има ли нещо в ефир или всичко е "от кухнята"?

И последно Жоро Тошев ли е сложил Венета там или се е омел в нейна чест...

# 299
Венета вчера сутринта обясняваше как била снощи с гаджето и той заминал някъде, пък тя милата на работа била. 🤣 Много е комплексирана на тема връзки и любов и го демонстрира във всеки един разговор. Държи се смешно, когато опре до такъв тип реплика. С Борко Чучков така беше сконфузно постоянно как се държеше. 🤣

Не го гледам, но ми се налага да го слушам от време на време, затова някои неща ги чувам, други от вас научавам.

Просто не е на място Венета и тя сама си го показва с комплексираното си поведение, ама ..

Общи условия

Активация на акаунт