Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 366
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 985
Най гадното е, че работи с деца и то в школата на сегашния министър.

# 2 986
  • Пловдив
Е ми не. Преди да прочета кой е тоя на снимката (Росен Белов, за пръв път го чувам), нищо неприятно не открих във физиономията му. Правени са и опити със снимки - хората са силно склонни да намират за приятни или неприятни самите физиономии, когато им е казано нещо добро или лошо за човека, при едни и същи иначе физиономии. Без да отричам, че има и явление като самата физиономия да ти е неприятна - само че за мен такава е по-скоро на Димо Алексиев, отколкото на тоя. А пияният шофьор Димо е почти като палавник от детската градина пред тия, ако обвинението е вярно. Както за принудата с наркотик, така и злоупотребата с пациентски пари. Ама по физиономии - цъ. Flushed

# 2 987
  • На морето!
Този сигурно само майка му го знае като актьор, обаче
 ''От 7 години е преподавател в детска театрална работеница "Мариян Бачев и Аркадия", ръководена от министъра на културата до заемането на поста му в правителството през февруари т.г. Децата са участвали в много представления заедно. В някои от тях Белов е режисьор. "24 часа" потърси министър Бачев, но до редакционното приключване на броя той не отговори.''

Ето защо случаят се потулва.

# 2 988
  • София
Ха, известен актьор. 🙄 Петнайсто борче в театър София. Отиват си с другият перверзник.
Мислех, че ще е оня Севар, не че е кой знае колко известен. Но за него срещнах клюка, че бил любовник на заместника на Найден Тодоров в МК и оня напинял да му дадат наградата "Златен век".

# 2 989
Всичко се потулва. Нещо да чухте повече за депутата или общински съветник, или какъвто там беше, с чата с Диона?
Затова и са толкова нагли, знаят, че са недосегаеми и се имат за безсмъртни.

# 2 990
Просто се моля, семейството на момчето също да имат добри връзки и стабилни познанства, за да не потъне тази история в небитието.

Дългогодишна сага  за безнаказаност, прахосничество, гавра с надеждите на болни хора и удобен параван същевременно за жалките им нагони.
Разгледах профила на "доктора". И само в постнатите телевизионни репортажи го докарва донейде на такъв. В останалата снимкова част изглежда като профил на жиголо.
Чакай от такъв милост в здравната си нужда.

Абсолютната власт развращава абсолютно. Балдачи

# 2 991
Погледнах профила на актьора - отключен е, публичен. Ами… не само, че преподава в школата на министър Бачев от доста време, а е и режисьор на спектакъл, в който министърът играе и освен всичко друго, в още един играят заедно… Това на първо четене. Вероятно има още неща, които ги свързват. Очевидно са доста близки… Погостувал е и в 7/8 тв, при това неведнъж, а от министерството видях и други кадри, на доста високо ниво, които участват с него в общи проекти.
Мисля, че е абсолютно недопустимо мълчанието на министъра в момента.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 00:58 от PoshSpice

# 2 992
Е ми не. Преди да прочета кой е тоя на снимката (Росен Белов, за пръв път го чувам), нищо неприятно не открих във физиономията му. Правени са и опити със снимки - хората са силно склонни да намират за приятни или неприятни самите физиономии, когато им е казано нещо добро или лошо за човека, при едни и същи иначе физиономии. Без да отричам, че има и явление като самата физиономия да ти е неприятна - само че за мен такава е по-скоро на Димо Алексиев, отколкото на тоя. А пияният шофьор Димо е почти като палавник от детската градина пред тия, ако обвинението е вярно. Както за принудата с наркотик, така и злоупотребата с пациентски пари. Ама по физиономии - цъ. Flushed
На мен самия вайб и фейс са ми неприятни на снимките, които съм сложила.

# 2 993
Ха, известен актьор. 🙄 Петнайсто борче в театър София. Отиват си с другият перверзник.
Мислех, че ще е оня Севар, не че е кой знае колко известен. Но за него срещнах клюка, че бил любовник на заместника на Найден Тодоров в МК и оня напинял да му дадат наградата "Златен век".
Този Севар наскоро беше коментатор в Биг Брадър и наистина има малко гей вайб,но ми се стори,че носи брачна халка.Знам,че по принцип не пречи и за параван дори се женят.Ужасно гнусна история!

# 2 994
  • Sofia
Радвам се, че този "много популярен" актьор не е от онези наистина популярни актьори, които са ме впечатлили с работата си и публичното си говорене през годините. Най-вероятно и на този нищо няма да му се случи като последствия извън публичното мъмрене.

# 2 995
Сега разбрах защо се криеше кой е актьорът. Министър Бачев е чадър. И той деца има.....

# 2 996
Какво общо има работата на актьора с деца в детска школа? Той може да е великолепен артист, да умее да работи с деца и личният му живот да е помия. Беше въпрос на време да се разбере кой е актьорът. Едва ли Бачев има такова влияние. По-скоро е интересно, защо на директора на НПО никой не му е държал сметка за злоупотребите досега. Аз продължавам да мисля, че мъжът, подал жалбата е от хората, които са се движели в техните среди. И, ако тези четиримата не бяха пристъпили към брутални действия, като да го принуждават и измъчват, просто нищо нямаше да се разбере.

# 2 997
  • Sofia
Актьорът колко по-голям е от жертвата - 30 години, ако се вярва на изнесената информация за годините им. И другите участници са горе-долу с такава разлика, моделчето да кажем не е. Ми, само на мен ли цялата история има и друг наклон? Имам гей приятели - свестни хора с професии, ненатрапчиви, възпитани и емоционални хора, които никога не са имали за партньори дечковци. Да, според закона в България на 20 не си дете, но всъщност колко от нас от сегашната си възраст ще се определят като зрели физически, ментално и емоционално с двайсетгодишното си аз?

# 2 998
Вие сериозно ли сте? Ами дайте да ги почерпим за причиненото неудобство! Запишете си децата в школата на министър Бачев и тичайте да дарявате на НПО, че тия купони са голям, но ежедневен разход

Симеон - Хасан станал част от Младежи гвардейски отряди.

# 2 999
Най-ужасното в човека е това, че той може да изглежда нормален, грижовен, съвестен извън дома си. И когато се хлопне вратата да се превърне в звяр.

Общи условия

Активация на акаунт