Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 772
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 970
Пълен шок е този случай и всичко около него, включително и неглижирането от медии, социални мрежи. Тук в темата също стабилно е минала метлата. И според мен е вероятно някой актьор да са му дали титлата “популярен”, за да стане по- сензационно. Непонятно ми е в какво общество живеем, какви хора ни заобикалят и какви са техните интереси и “хобита”.
Лъчо мозъка от своя страна има същият нездравословен вид, с подобни интереси..

# 2 971
Пуснах си интервюто от началото на темата и се замислих, че когато имаше "Часът на Милен Цветков" имаше рубрика "Гласовете ви чувам", в която различни хора се обаждаха и дискутираха актуалните теми за деня.
Жалко, че го свалиха това предаване, заради "Барселона Гейт". Липсва Милен и това, което правеше. Вече няма такова нещо.

# 2 972
Аз не разбирам едно- това е обществено място за споделяне. Стига да нама псувни и заплахи на какво основание се трие тук?

# 2 973
На основание, че някой с влияние може да не хареса къде са сложени запетайките в текста и да им бутне къщичката.

# 2 974
Не е обществено, а е частно, така че може да се модерира както собственикът желае.

# 2 975
За мен повечето хора изобщо не виждат свой представител във властта и затова не гласуват, а не че просто не им се гласува или ги мързи.
Нали чухте кмета на Пазарджик, който каза, че са се разслоили и сега ще се коалират. Едни и същи хора преди избори да опоненти, а после делят парите.
Умишлено отвращават хората за да не гласуват. То са проекти и опорки. Кой да избереш?!

Кой е собственик на този форум, ама реално? Преди години за голямото Д се шушукаше, ама снимки на Цветка не се трият

# 2 976
  • Glasgow
Да ви кажа честно, мислех че тук е безумна модерацията, но тези дни без да искам попаднах на огледален на този форум, но без модерация. Потресаващо ниво.

# 2 977
По повод арестувания лекар,преди месеци един млад мъж ,твърдеше подобни нещо за един адвокат във фейсбук... Някой помни ли случая и дали има развръзка?

# 2 978
  • Glasgow
24 часа за коментирания днес случай. Не го знам този актьор
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21575303?fbclid=Iwb21leA … WVqZeRqcuu_Ygz_lw

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 23:44 от Jokerr

# 2 979
Голяма популярност ,като за заглавие.

# 2 980
Още фотки на Росен Белов :
Скрит текст:

Явно противността са си я предали с д-р Станимир по полов път. Освен, че вайба му е неприятен е и доста сходен.

# 2 981
Да ви кажа честно, мислех че тук е безумна модерацията, но тези дни без да искам попаднах на огледален на този форум, но без модерация. Потресаващо ниво.
Много уличен език има в темата, просто някои хора нямат мяра, все едно сме дъно като Фейса
Добре, че се трие

# 2 982
  • Glasgow
Известен ли е в театъра?

# 2 983
Научавам за него от тези му прояви.

# 2 984
Този сигурно само майка му го знае като актьор, обаче
 ''От 7 години е преподавател в детска театрална работеница "Мариян Бачев и Аркадия", ръководена от министъра на културата до заемането на поста му в правителството през февруари т.г. Децата са участвали в много представления заедно. В някои от тях Белов е режисьор. "24 часа" потърси министър Бачев, но до редакционното приключване на броя той не отговори.''

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 23:47 от РосинаТодорова

Общи условия

Активация на акаунт