Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 091
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 045
Има много пациентски организации на различните болести. Принцип е /за тези, които знам/ председателят на подобно сдружение да бъде самият той страдащ от болестта, за да разбира от първо лице нуждите на тези, за които отговаря.
Хасърджиев е просто административно назначена фигура, незачитаща идеите на тази организация, която се нуждае от честни и морално отговорни хора. Как имаш сърце да постваш кадрите с лукса си по разни острови, когато си напълно наясно, че всеки ден  някое дете моли за живот чрез дарения?!

# 3 046
Юлиан Костов е качил много яка фотосесия от Ню Йорк облечен като "Шофьор на такси". Също така е избран да участва в нов сериал на Нетфликс, с продуцент Бенисио дел Торо.

Скрит текст:

# 3 047
  • в 1001-та нощ
Националната пациентска организация е НПО (неправителствена организация, регистрирана по ЗЮЛНЦ). Основните й проходи идват по европроекти, т.е., за които плащаме и ние. Дали има приходи и от проекти, по които спонсор директно е държавата, трябва да се провери. Вероятно има, но са по-малката част от европроектите.

Ето сега погледнах например за 2020 г. Основната част от приходите са проектно финансиране от Pfizer, Merck и други медицински фирми. Приходи около 700 000. Основната част от разходите естествено е за заплати и осигуровки - над 500 000, включително на фамозния Хасърджиев, но и останалите членове на Управителния съвет не са гладували.

Ако има злоупотреба с евросредства, би скрьвали да се задейства и европрокуратурата

# 3 048
  • на село
Има много силна прилика при Юлиан, не бях обърнала внимание.

# 3 049
  • Glasgow
Гилермо дел Торо, не Бенисио

# 3 050
Да, моя грешка - Гилермо е Simple Smile

# 3 051
Бачорски много време се опитваше да отдаде под наем офисите в сградата, която купи, но без успех. Само на партера има наематели - магазин за изкуствени цветя. Направи единия офис на апартамент на родителите на Атанаска, а самите Бачорски ще живеят на цял етаж.

За мен е нормално никой да не иска да им е съсед, съдейки по сторитата в тази сграда нон стоп се пуши, дъни чалга и се пие. Доста кофти обстановка, но поне Атанаска ще си има много гардеробни каквато й е мечтата. И няма да имат всеки ден мишки и плъхове както досега в Абдовица.

# 3 052
Не е вярно, имат си наиматели, не влязоха ли и Next фитнесите там и други с килими

# 3 053
  • София
Палунката е на романтичен уикенд във Вила Катаржина и загатва за мъжко присъствие.

# 3 054
Е то се знае с кого има отношения, рекламира му автокъщата .

# 3 055
  • София
Е то се знае с кого има отношения, рекламира му автокъщата .
С кого? Аз не знам, а уж се считам за добра клюкарка.
Едит - щом е собственик на автокъщата, която рекламира, явно е този човек - Александър Зиковски, бившо гадже на Радинела Чушева.

# 3 056
Не е вярно, имат си наиматели, не влязоха ли и Next фитнесите там и други с килими
Неeee. лесно може да се види от сайта на фитнесите, че нямат фитнес в този обект. Бачорски бе снимал реклама за тях и са му оборудвали малка стаичка с уреди за лична употреба, но никога не са били наематели. Тези с килимите също.

Единствените бизнеси, посочили този адрес са бонанза и тези с изкуствените цветя, които са на партера на сградата.

# 3 057
  • Sofia
По бтв дават дома на Елвира и Николай Георгиеви…в шок съм в какъв кич им допада да живеят 🤩..а Петя не спря да хвали

# 3 058
Руски кич в дома на Елвира и Доктора. Пипи отново с блуза тип лодка от 80-те, като “кака” Лара нон-стоп с такива тоалети.
Не разбирам драмата на Елвира, 22 години нищо не работи, за преживявания на душата говори..не е сериозно.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 16:44 от помбер

# 3 059
  • Варна
Не му прави чест да плюе по турските пластични хирурзи, защото както там има шарлатани, лоши и добри хирурзи и от болница до болница да има балкан разлика, така и тук има лоши и добри хирурзи и пострадали пациентки от БГ естетични хирурзи.
Аз пък съм чувала за няколко случая където в Турция оправят поразиите от БГ хирурзи.

Общи условия

Активация на акаунт