Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 963
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 060
Дразни се, че всички ходят в Турция да си режат носовете.

# 3 061
Тук красота не виждам, пък балансът съвсем е изчезнал.

# 3 062
Георгиев си му харесва да държи тази леко депресирана ханъма в този кошмарен кич, от който бих получила паник атаки.

# 3 063
Дразни се, че всички ходят в Турция да си режат носовете.

Дали ги смята като пропуснати ползи или за чиста загуба все едно от джоба му са изтекли.

# 3 064
Аз се чудя този китеник на главата й перука ли е или си е присадила коса.

# 3 065
  • София
Да изкарат името и на гръцкия модел и да разследват злоупотребите с НПО, не може той сам да е източил сметките, кога е станало това и кога са разбрали.
Името му се знае от началото - georgios sarbinov
А това от някоя статия ли излезе, защото аз не му видях името, видях тук да се спекулира, но то беше, че се сещат само за него като гръцки модел, но има и други. Потвърди ли се че е той, може би съм изпуснала? Бих се изненадала, ако е той, наскоро го видях в планината и беше в много добра форма.

# 3 066
Че тази сграда на Бачорски е на майната си. Мястото въобще не е комуникативно, какви офиси и наематели очаква. То Пловдив ти е на по-кратко разстояние от центъра в час пик. Едва ли много хора биха си изнесли бизнеса в такава крайна точка.

# 3 067
Да изкарат името и на гръцкия модел и да разследват злоупотребите с НПО, не може той сам да е източил сметките, кога е станало това и кога са разбрали.
А това е потвърдено от къде?

# 3 068
Че тази сграда на Бачорски е на майната си. Мястото въобще не е комуникативно, какви офиси и наематели очаква. То Пловдив ти е на по-кратко разстояние от центъра в час пик. Едва ли много хора биха си изнесли бизнеса в такава крайна точка.

И след като не намериха наематели са решили да го кръстят мечтаният дом с невероятната гледка към панелки. Sunglasses

Далеко са от класата на вуйчо със стъклената къща, басейн и градина.

# 3 069
  • софия
А това е потвърдено от къде?
Това го имаше в някоя от статиите, които четох.

# 3 070
  • Варна
Аз се чудя този китеник на главата й перука ли е или си е присадила коса.
Перука мисля

# 3 071
От задните прозорци гледката е към поле и квартал "Димитър Миленков".

# 3 072
Росен Белов е отстранен и от участия в театър "София". Много навременна  и адекватна реакция, браво, за което!
"Във връзка с медийни публикации, свързващи името на актьора от „Театър София“ Росен Белов със съпричастност в извършено престъпление, както и с оглед твърденията за наложени му мерки за неотклонение от компетентните органи, ръководството на Театър „София“ заявява, че го отстранява от участие в представленията си до изясняване на всички факти и обстоятелства по случая. На сцената ни няма място дори и за капка съмнение в почтеността на екипа ни, чиито морални и човешки принципи не допускат толерантност към подобни деяния. Разчитаме на активността на правоохранителните органи да ги потвърдят или разсеят в кратки срокове."

https://www.facebook.com/SofiaTheatre/posts/1284356420393359?ref=embed_post

# 3 073
Георгиев си му харесва да държи тази леко депресирана ханъма в този кошмарен кич, от който бих получила паник атаки.

Абсолютно! Възрастна жена за 22 години нищо-правене можеше да се образова я занаят, я академично, абе НЕЩО.

И вместо да са хвърляли хиляди евро в бутафорни статуи, мрамор и а-ла Луи XIV стаи, които явно са празни, градини и басейн, можеше да направят благотворителна фондция. Колко каузи може да се подрепят вместо да си купуваш порцелан и безумни дивани... и сега нещастна,  да пусне сълза, че щастието не било в материалното...
Нали..

# 3 074
  • София
Елвира ми заприлича на Алла Пугачова.

Общи условия

Активация на акаунт