Звездни Компромати - Октомври'25

• 307 963
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 120
Аз изобщо не съчувствам на министъра - няма защо - но не вярвам да подаде оставка по линия на случилото се. Актьорът вероятно няма такива проявления в миналото, сигурно има и чисто свидетелство за съдимост и за капак - не е осъден във връзка с този случай. Има много малка вероятност въз основа на това негов съдружник в даден бизнес да подаде оставка от пост, към който актьора няма никаква съпричастност.

Репутационните щети за театралната школа са отделна тема.

# 3 121
И какво друго трябва да направи Бачев, освен да се разграничи?
Не го харесвам нито като актьор, нито като политик. Още по-малко харесвам партията, която представлява. Но ми се струва прекалено. Хората изпадат в ситуация да не знаят разни неща за най-близките си. Бачев вероятно знае, че съдружникът му е гей, но откъде може да знае какво правят по въпросните партита, ако не присъства? Общ бизнес не означава, че лягат и стават заедно, че си светят нон-стоп.

# 3 122
Скрит текст:
Много интересна комбинация между Робърт де Ниро и Колин Фарел
Юлиан Костов е качил много яка фотосесия от Ню Йорк облечен като "Шофьор на такси". Също така е избран да участва в нов сериал на Нетфликс, с продуцент Бенисио дел Торо.

Скрит текст:

[/quote]
[/quote]
Много му се радвам на успехите на това момче, както и на Мария Бакалова! Има готино излъчване и като актьор мисля, че се справя страхотно! Само избора му за половинка ми е странен.., но то любовта не пита.

# 3 123
В случая аз съм убедена, че се е знаело за тези купони. Не са били тайна, много народ ги е посещвал. Министърът трябва да е човек, на когото да можеш да се довериш, нали, един вид да е за пример. В момента не вдъхва никакво доверие у мен.
Ще видим какво ще стане занапред.

# 3 124
7 години приятелство и съдружие. Знае много добре, даже отлично.
Явно някой го е питал.

# 3 125
Нито съчувствам на министъра, нито го осъждам. Нямаме никакви доказателства, за да правим категорични изводи в едната или другата посока.
Какво доверие в политик, вие чувате ли се? Joy

# 3 126
И ти си права Simple Smile Ама тук вече е прекалено...

# 3 127
Е затова е важно да имаме добра съдебна система - за да може този човек, при доказателство за вина, да получи присъда.
Затова е важно да имаме и свободни медии - защото някой трябва да може за отиде при Бачев и да му зададе такива въпроси.
Но ние нямаме нито едното, нито другото, така че ще е поредното чудо за три дни.

# 3 128
Нямам лични впечатления от Бачев, но принципно човек няма как да знае всичко за сексуалния живот на познати, приятели, роднини, колеги, съдружници и т.н., съответно няма как да бъде държан отговорен. В момента не виждам причина да се смята, че Бачев е знаел, а не е научил след случилото се.

# 3 129
Бачев, и преди скандала, не става за министър.
Какви творчески постижения има той освен титлата придворен шут на Слави, по силата на което му бе поднесен поста? Предшествениците му - все достолепни господа; сещам се за Стефан Данаилов и Вежди Рашидов, които бяха имена в своята сфера, па макар и с неизряден личен живот и проблемни личности и те.

# 3 130
Аз също съм на мнение, че министъра няма за какво да подава оставка. В качеството си на шеф на школата и съдружник, може да го отлъчи с подобно изявление, каквото направи театъра. Това би било достатъчно.

Много хора може да са знаели за така наречените "бели" партита, на които според мълвата се събират дружно наркомани и се друсат. Но дали връзванията и изнасилванията стават пред всички? Едва ли. Отделят се насилниците 2-3-4ма и извършват каквото искат, върху който са си набелязали.
Още се изяснява как жертвата е попаднала в апартамента на Станимир. Ако е бил "поръчан" за подарък или доброволно е дошъл за... сношение, пак това което са му причинили е недопустимо и е насилие.
Без значение, дали палава жена отива с непознат мъж още на първата вечер или мъж-гей, никой не бива да е друсан,връзван, насилван, записван и тормозен. А, че лековатото поведение на жертвите е безотговорно и неправилно е факт, но не прави описаното заслужено.

# 3 131
7 години приятелство и съдружие. Знае много добре, даже отлично.
Абсолютно!
Апелирам за протест и незабавно оставката на Бачев!

# 3 132
Бачев трябва да се разграничи. И да е знаел за ориентацията, какво? В тези среди е пълно с такива. Не ми се вярва обаче да е знаел, че този е гнусен насилник. Във всеки случай трябва да покаже позиция, поста му го задължава.

# 3 133
Има едно нещо, наречено презумпция за невинност. Колко мъже и жени не знаят, че партньорите им изневеряват с години или правят други неща зад гърба им, но не, Бачев 100% е знаел какво ги върши съдружникът му. Подхване ли те другарският съд, ходи обяснявай, че нямаш сестра.

# 3 134
Не знам за актьорската гилдия, но клюките сред власт имащите и в докторските среди са нещо страшно! Ако такива 'купони' са били практика, със сигурност са били известни на много народ.

Общи условия

Активация на акаунт