Звездни Компромати - Октомври'25

• 308 033
  • 3 743
  •   7
Отговори
# 3 135
Да не забравяме, че отказахме домакинството на ЮНЕСКО заради Бачев. Т.е. той го отказа, защото не може да се справи.

# 3 136
  • София
Отвратителен е случая, но си мисля, колко ли такива оргии някъде стават и с момичета. Но тогава винаги те са си виновни, сами са отишли.
Обществото ни е по-непримиримо към ге@ските прояви някак си.

# 3 137
Бачев трябва да се разграничи. И да е знаел за ориентацията, какво? В тези среди е пълно с такива. Не ми се вярва обаче да е знаел, че този е гнусен насилник. Във всеки случай трябва да покаже позиция, поста му го задължава.

Трябва позиция, а не мълчание, защото мълчанието значи подкрепа/виновно знание.
Нормален и незнаещ човек, на секундата ще се възмути и разграничи публично. А ако кърши пръсти и мълчи, то е ясно.

# 3 138
  • Варна
Няколко лекари, хирурзи са ми разказвали, че в компания с най бруталния език са гинеколозите и хирурзите, като хирурзите са по брутални от гинеколозите.

Брутален и хард хумор и разказване на историите на пациентите им... Всичко се знае, всякакви клюки, кой, какво, защо в техните среди, кой си уморява пациентите от незнание, непукизъм или защото се надценява.

Така, че и аз вярвам, че в докторските среди се е знаело какви ги върши хасъра.

# 3 139
Полицията също да обясни, защо след множество подадени от съседите жалби, това нещо там продължава необезпокоявано!

# 3 140
Цялата държава ли грябва да се занимава с тази гейск@ история?

Това ли ни е най-големият проблем за седмицата?

# 3 141
Огромен проблем е за мен, защото хора с готови пари от европейски проекти вместо да са полезни, са се самозабравили от лесен живот и са стигнали до престъпно насилие. Трябва да има наказание, иначе ще излезе, че всичко това е едно нищо.

# 3 142
И какво ще стане като имя наказание?
То ще е да принуда, не за ограбване на пари.
Европейските пари се изнасят в милиони със сакове показно. Не виждам големи вълнения.
И една уж благотворителна организация открадна милиони от пари за болни деца и нещо не последва. И съдебно и народно.

Така че и това ще е чудо за 3 дена.

# 3 143
Хирурзите имат брутален език. Ильо Стоянов веднъж обясняваше на свой колега. че си бил поръчал нова маса за операционната, за да може “да кълца там”. И това според мен изобщо не го броят за кой знае колко брутално изказване.

# 3 144
Лекарския хумор какво общо има със случая?

# 3 145
  • Sofia
Район "Изгрев" започва проверка на школата на Бачев и съдружника. Вече се списва, че Слави е поискал оставката на Бачев и той ще я подаде в понеделник. Достатъчно умен е, за да му е ясно, че колкото по-бързо се разграничи публично, толкова по-добре за него, семейство му, бизнеса и работата му в театъра.

# 3 146
По-горе стана дума, че лекарите и в частност хирурзите имат груб език и разказват истории за пациентите си, така че всичко се знае. Имаше се предвид, че им липсва деликатност и дискретност.

Не знам какъв хумор, няма нищо смешно в изказването.

# 3 147
Нормално е при скандал с връзка с работата ти да се  оттеглиш. Какъв шеф си, да не знаеш  за подчинените си, близките до теб. Изцапан си Както и здравното министерство има вина, негов кадър, човек, който се занимава със здравни въпроси е  опетнил името и  работата си и твоята. Не знам кой  е шеф на неправителствените организации, но  някой дава пари за тях,  включително от бюджета, има връзка и вина.
 Знам ,че у нас виновни няма.
 И бъкел да не знаеш за слух дори, въпрос на чест е да се разграничиш поне.
 Знам, че и чест няма  у нас.
 Като по поръчка - цитат на някой си
 "Всяка овца може да се изкачи до върха, но и  там може само да блее."

# 3 148
Мария Силвестър я спрягат за водеща на Преди обед. Или пробват да видят какви ще са настроенията. За мен това шоу си е обречено така или иначе.

https://kliuki.bg/shou/mariya-silvestar-stava-novata-zvezda-na-s … predi-obed/252388

# 3 149
  • Пловдив
Да не забравяме, че отказахме домакинството на ЮНЕСКО заради Бачев. Т.е. той го отказа, защото не може да се справи.

Бачев може да е некадърен за поста или безхаберник, което пак не го прави мълчаливо одобряващ оргиите. Даже може да се очаква, че е некадърен да се усети или от безхаберие не е разбрал. Wink

Общи условия

Активация на акаунт