Звездни Компромати - Октомври'25

• 319 062
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 180
Никой не го жали, четете с разбиране!

# 3 181
  • София
С разбиране чета. Написа се, че заплатата му при Слави била ниска и явно нямал пари, за да си сбъдне желанието на детето! И обръщението ми не е към Вас, не знам защо се идентифицирате като адресат. Четете с разбиране и Вие, а не с лични афекти!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 18:09 от Noëlle

# 3 182
Стига де, чиста ирония си беше това за заплатата му при Слави.

# 3 183
Бачев, още след излагацията с отказаното домакинството на ЮНЕСКО трябваше да бъде разкаран. Страшен некадърник.
Иначе, в актьорските среди всичко се знае, та едва ли случката е изненада. А щом се коментират и висши чиновници, гости на оргиите ... Изводите сами се правят. Не знам дали министърът е бил гост, но е много малко вероятно да не е знаел какви ги върши в свободното си време, преподавателят в неговата детска театрална школа. Абсолютна гнус такъв да има достъп до деца.

# 3 184
  • София
Точно така. И аз така го разчитам. Но и други четат, затова се включих с пост..
Стига де, чиста ирония си беше това за заплатата му при Слави.

# 3 185
Не знам. Бачев може да знае за по-пиперливи, така да се изразя, купони с алкохол, наркотици, секс, фриволно поведение и т.н. Едва ли участниците в тях ходят да се хвалят наляво-надясно, че връзват хора, заплашват ги с пистолети и ги упоявяват против волята им, било то и на приятели и съдружници. Виж, ако въпросните сътружници са присъствали лично, нещата са по-различни. Но да обвиняваме някого заради познанството му и бизнес отношенията му ми идва прекалено.

# 3 186
Не съм почитател на Бачев, ама темата още малко ще го докара до бесилката.

Не е престъпление човек да събира дарения за каквото си иска - има си и платформи за целта и стига да има желаещи да даряват, не виждам какъв е проблемът.

Доста хора не успяват да разграничат лични антипатии от принципни въпроси. От колко страници само той се обсъжда, а даже не е арестуван.
Та чак му вменихте отговорност за чуждите деяния.

# 3 187
И като затворят театралната школа, какво точно ще постигнат? Ще раздадат правосъдие ли, какво?!

# 3 188
Да му събираме пари тогава.
 Случайник, попаднал случайно на висок пост.
Кой ще го беси, то остава пък да няма реакция. Мащабите малки ,но случаят идентичен - насилие със сбирки от хора на високи постове-  - доктор и компания.  ВИП. Онзи в САЩ поне получи 4 години.
  Школата за мен е в конфликт на интереси. В неговата сфера на дейност е - култура. Де дават така на държавен служител?

# 3 189
Започна се със записите, имало такива от забавленията, както съфорумка предположи…
https://www.flagman.bg/article/364276

# 3 190
И като затворят театралната школа, какво точно ще постигнат? Ще раздадат правосъдие ли, какво?!

По-интересно е на какво основание, защото ако е нещо за наема - размер, плащания, от сорта, - то няма да е настъпило през последните 2-3 дни. Иначе този наш кмет, ако го търсиш за работа, никакъв го няма, ама за ПР дейности - първа писта е.

# 3 191
Бачев, още след излагацията с отказаното домакинството на ЮНЕСКО трябваше да бъде разкаран. Страшен некадърник.

Нали не мислите, че решението го е взел той? Който работи в тези среди знае, че всички решения се взимат на съвсем друго ниво. Слагат се удобни хора и толкова. Свеждат ти, изпълняваш. Искаш, не искаш това е.
Кметът си е нормален популист - важното е при скандал да симулираш дейност, дори да жена никакъв резултат. Или както се получи при кукуто на КЗП - отрицателен. Ама хората това бе го виждат

# 3 192
Ама като ще се търсят отговорности, министърът на здравеопазването къде спи? Тая НПО не е ли с тяхна благословия съществуваща?
Министърът на вътрешните работи да иска проверка на сигналите - кога, колко пъти са посетили адреса и как са отреагирали отзовалите се патрули.
Не ви ли е ясно, че в нашето общество под натиск от световната нагласа, всеки се прави на толерастен по отношение на тези хора, но никога истински няма да се приемат хората с обратна ориентация. По тази причина ще се избият сега да се правят кой от кого по-възмутен от случая. Не че той не заслужава възмущение, ама... тоя доктор нямаше нужда да се стига до тук, за да е ясно и на слепите, че не е наред; че тая пациентска организация, усвояваща купища пари, никаква работа на пациентите не е свършила... Абе поредната буря в чаша вода, която ще отмине бързичко и без последици! А трябва да се разрови на дълбоко, да се разсмърди на далеко и да се изясни всичко - къде потъват парите на НПО, защо потъват и с чия благословия се случва това. Иначе, честно, мен не ме вълнува кой с кого си ляга. Даже предпочитам да не вдигат чаршафите им. Сите са маскари!

# 3 193
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мариан Бачев събира пари с благотворителна кампания, за да изпрати дъщеря си Александрина в Ню Йорк през лятото. Дъщеря му иска да учи там журналистика през ваканцията, като за целта са й нужни почти 15 000 лева, които семейството на популярния актьор няма как да плати.
https://-spam093-/razkritia/dashteryata-na-marian-bachev-tarsi-p … henieto-si/220119

Преди 15 години, моя позната изтегли, всъщност не съм сигурна дали тя или майка ѝ, банков заем, за да плати образованието си, тук в България.
 Така че, банките дават пари, ама после трябва да се връщат...

# 3 194
Аз ли нещо бъркам, но съм чела за него, че е изкупил много имоти в София.

Общи условия

Активация на акаунт