Звездни Компромати - Октомври'25

• 319 050
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 195
ама... тоя доктор нямаше нужда да се стига до тук, за да е ясно и на слепите, че не е наред; че тая пациентска организация, усвояваща купища пари, никаква работа на пациентите не е свършила... Абе поредната буря в чаша вода, която ще отмине бързичко и без последици! А трябва да се разрови на дълбоко, да се разсмърди на далеко и да се изясни всичко - къде потъват парите на НПО, защо потъват и с чия благословия се случва това. Иначе, честно, мен не ме вълнува кой с кого си ляга. Даже предпочитам да не вдигат чаршафите им. Сите са маскари!

Изобщо не вярвам някой да се разрови, че и да извади нещо. Нали не мислите, че всичко източено е влязло само в джоба на т. нар. доктор. Все някой го е покровителствал.

# 3 196
Разбира се, че не е случайно поискана оставката. Слави трябва да ограничи репутационните щети върху партията си, особено предвид всичко случващото се на политическия фронт. Популистно, типично за него. Бачев ще изгърми като бушон и готово.
Онази русата фурия, ба която излезе гола снимка с маска и тя ли беше от партията на Слави?
Те много разкрепостени се събрали там....

# 3 197
Затова искаха затвор за тези, които се ровят в личния им живот. Joy

# 3 198
Бачев е свързан и с Американския колеж в София.  Даже в борда на директорите.

# 3 199
Мнооого фалшив ми е Азис, ама много. Слушах го досега в 120 минути. Театралничи повече от необходимото. В стремежа си да се прави на скромен постига точно обратното.

# 3 200
Направо да затворим и Американския колеж Simple Smile

Бачев даже и да изгърми конкретно по този повод (макар да има други, далеч по-съществни причини да гърми, ама нейсе), това няма да реши проблемът - нито с насилието, нито с финансовите злоупотреби, нито с евентуален чадър над цялата тази гнусотия. Просто ще се отчете дейност, щото видиш ли Бачев се познавал с него и били сътружници. Проверката на районния кмет и тя същата - ако имало данни за нарушения, веднага ще им спрат договора. Сега ли се сетиха, че може да има някакви нарушения? До момента дейността на тази работилница явно не е провокирала интерес и не е давала повод за проверки, сега рязко й обърнаха внимание.
Пълен цирк. И нито дума за същественото.

# 3 201
ама... тоя доктор нямаше нужда да се стига до тук, за да е ясно и на слепите, че не е наред; че тая пациентска организация, усвояваща купища пари, никаква работа на пациентите не е свършила... Абе поредната буря в чаша вода, която ще отмине бързичко и без последици! А трябва да се разрови на дълбоко, да се разсмърди на далеко и да се изясни всичко - къде потъват парите на НПО, защо потъват и с чия благословия се случва това. Иначе, честно, мен не ме вълнува кой с кого си ляга. Даже предпочитам да не вдигат чаршафите им. Сите са маскари!
Изобщо не вярвам някой да се разрови, че и да извади нещо. Нали не мислите, че всичко източено е влязло само в джоба на т. нар. доктор. Все някой го е покровителствал.
Ми нали и аз това казвам....

# 3 202
  • Glasgow
Отвратителен е случая, но си мисля, колко ли такива оргии някъде стават и с момичета. Но тогава винаги те са си виновни, сами са отишли.
Обществото ни е по-непримиримо към ге@ските прояви някак си.
ако са доброволни - да се забавляват както си искат, има си суинг клубове, БДСМ и кой каквото го влече, камшици, маски. Помним една Дама към друга като се караха в Биг Брадър - "ти стоиш с още 10 на маса", "а ти лаеш на каишка"🤐
в сегашния случай е различно.

# 3 203
Административни нарушения, ако има, в самата работа на работилницата, те надали са свързани с това, което мен би ме притеснило като родител. От снимките става ясно, че децата не са съвсем малки деца, а младежи, достатъчно физически узрели, че да им обърне внимание някой напорист гей, обръщащ внимание на 20-годишни момчета.

# 3 204
За Американския колеж го пиша по повод статия, в която пише, че разполага с достатъчно финанси. Пиша го по повод как събираш 15 000 лева за обучение на детето си.

# 3 205
Не са съдружници Бачев и Белов - бърза справка в ТР.
Ако Бачев си тръгне, трябва да се искат оставките и на Ириней, и на министъра на здравеопазването.

# 3 206
Тия неща никого не интересуват - който каквото иска да прави зад вратата на спалнята си. Дали е извратено или не, не се наемам да коментирам, НО всичко това трябва да е ДОБРОВОЛНО!!! Ако някой против волята ти и с помощта на опиати, те принуждава да правиш каквото и да е, то това е престъпление!

# 3 207
Разбира се, че не е случайно поискана оставката. Слави трябва да ограничи репутационните щети върху партията си, особено предвид всичко случващото се на политическия фронт. Популистко, типично за него. Бачев ще изгърми като бушон и готово.
Онази русата фурия, на която излезе гола снимка с маска и тя ли беше от партията на Слави?
Те много разкрепостени се събрали там...
И от таз фирма, пардон, партия, все садо-мазо, все латекс, камшици и маски!
Имам чувството, че куцо, кьораво и сакато, и който иска да се прави на много освободен в секса - все към 50 нюанса пердах го тегли! Това ли е топът на разкрепостеността, за толкоз ли им стига акъла, досадна работа! Няма ли каиш, верига и камшик, хич не ми го 'фАли! Селска история.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:22 от Tess d`Urberville

# 3 208
За Американския колеж го пиша по повод статия, в която пише, че разполага с достатъчно финанси. Пиша го по повод как събираш 15 000 лева за обучение на детето си.
Разбрах те, просто ми стана смешно. Ироничен беше коментара ми, не към теб.

# 3 209
  • софия
Бачев е свързан и с Американския колеж в София.  Даже в борда на директорите.
Няма нищо подобно. Да не говорим, че такова нещо като борд на директорите там не съществува. Лесно проверимо
Бачев водеше Бг драма. Когато стана министър, напусна.

Общи условия

Активация на акаунт