Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 912
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 210
Принципно не е добра идея да черпим информация от някои от цитираните тук медии - клюки.ком, блиц - без автори и източници - те са известни основно със сензационно и кафяво-жълто съдържание.

# 3 211
Не съм запозната с устройството на Американския колеж и не ме интересува. Чета в мрежата какво пише и се възмущавам от лакомията на хора, които ни управляват

# 3 212
  • софия
Хем не знаем, хем не проверяваме официални и леснодостъпни източници, хем разпространяване информация от недостоверни източници, хем коментираме. Ами не е сериозно.
И, за да се задоволи изцяло хорското любопитство - дъщеря му учи в АК. И това е публична информация в сайта на Колежа.
Иначе и аз съм възмутена за начина, по който се търсят пари за задоволяване на лични желания на хора, които имат работа, здрави и прави са. Могат да изтеглят кредит като нямат налични пари. А Бачев винаги ми е бил неприятен. За него ли обсъждахме, че спира на тротоара на Шишман до единия от входовете към двора на 7-мо и като е направена забележка, отговорил, че няма къде да спре и трябвало да си вземе/остави детето от училище? (невероятни глупости помня)

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:46 от zvаnchе

# 3 213
История като от маалата. Неймар ще става дядо.
Скрит текст:

# 3 214
Софи Маринова хареса тоя пост!

# 3 215
  • Glasgow
Но не е вярно, той няма такъв син.

# 3 216
  • Пловдив
Абе, не е ли живяла преди това с някой техен поне братовчед, има да диша на Софка и на Дачо праха.

Жокер, имал син на 14, пък дали синът ще става татко от Софка, вече не знаем.

# 3 217
  • Glasgow
Това се споделя цял ден днес из футболните групи, няма син Неймариньо, има един друг русоляв. Последните дни много AI новини за футболисти, един от английския национал пък му направили една снимка дето плаче с някакво момиченце- дъщеря му имала рак, той няма такава дъщеря изобщо, но хората пращат молитви и т.н

# 3 218
Излиза, че има син Дави Лука, на който казват Неймариньо. Това обръщение се използва и значи-малък Неймар. Новината ми излиза и в други сайтове.

# 3 219
Народът масово пляска и се връзва на някакви измислени информации.

# 3 220
  • Glasgow
Рус син, помня ги, постнах като му се роди някакво бебе, то му беше заплетена историята, има момиченце от една манекенка, после забремени друга, после се върна при манекенката, но тъмно момче няма

# 3 221
  • Бургас
Нищо не схванах от предните постове.
Може ли с две думи някой да ме осветли за гей скандала?

# 3 222
Народът масово пляска и се връзва на някакви измислени информации.
Показваме това, което се "пляска" и в пространството, може би.

# 3 223
Четирима "яли, пили и се веселили" за сметката на 20-годишно момче. Междувременно леко го дрогирали, и заплашили с пистолет.

Сред "купонджиите" са лекар и шеф на пациентска организация, актьор, модел и френски легионер.

Актьорът върти бизнес с министър на културата.

Няма много информация все още.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:13 от Bella Ella

# 3 224
Нищо не схванах от предните постове.
Може ли с две думи някой да ме осветли за гей скандала?
https://bntnews.bg/news/stanimir-hasarjiev-i-oshte-trima-obvinen … -1361935news.html

Общи условия

Активация на акаунт