Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 485
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 435
Аманда живее в някаква ферма 😀 нормално е да има свеж вид

# 3 436
Само аз ли не харесвам, ама изобщо Сидни Суини

Не. Не само ти🙂

# 3 437
# 3 438
  • Пловдив
И по моя вкус не е Сидни Суини, но не бих казала, че е невзрачна.

# 3 439
Що подскача така този убавец? Крачето му ли е ударено?

# 3 440
Има верига и на краката.

# 3 441
  • Варна
На тази Деси Шишина какво й е било необходимо за ремонт, че явно съм зле с очите? Много хубава жена си е била и преди по мое скромно мнение...
Шегувате се, нали? Grinning

За кое да се шегувам? На снимката преди не виждам нещо, което да е за промяна. Айде може и да преувеличих с много хубава, но грозна поне в моите очи категорично не е. Косата доста променя, но като цяло не е била с външност, която на секундата да ми избоде очите и да си кажа тук трябва яко ремонт. На пак по мое скромно мнение.

# 3 442
Вчера мернах прогнозата за времето по нова и О боже нашата букла вече е минала в отбора на рижавите. Щракнах две фотки, но изглеждаше ужасно като 50 годишна леля.

# 3 443
Да, аз също бях същисана като я видях. По принцип харесвам Николчето, сладка ми е, но наистина с този цвят на косата приличаше на 50 годишна, а и в съчетание с ярко зеленото костюмче беше трагично. Simple Smile

# 3 444
Някой не я ли фотна? Чак ми стана любопитно Blush

# 3 445
  • софия
Не можеш ли да си върнеш "Здравей, България"?

# 3 446
Някакво клипче гледах някъде с Никол и Гергана, ми те еднакви в главите! Чак се зачудих какво виждам.

# 3 447
Ако се чудите какъв е тоя пръстен на показалеца на ръката на Сашо Кадиев,той е умна джаджа следяща сърдечния ритъм,сънят,телесната температура... Разбирам някой дъртак да носи такъв пръстен,но Кадиев защо? Yum

# 3 448
Не се чудим. Всички носят и Андрей беше с такъв.

# 3 449
Oura ring ли?
Не съм гледала клипчето, нито Андрей и не се чудя, но това не е нищо ново. Просто изкараха нов модел и сега отново са яхнали вълната. Замества функциите на смарт- часовника. Не съм стара, но от години си следя фазите на съня, крачките и т. н. с подобни джаджи. Ясно, че не да оптимално точни, но дават някаква представа.

Общи условия

Активация на акаунт