Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 469
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 420
  • Пловдив
Ако е чисто нашенско събитие, без чужди гости, би трябвало всички да си я знаят Мичка.

# 3 421
Медицината направи чудеса с Ангелкова! Превърна я в Гала.
Обаче все пак най-неузнаваема си остава Деси Шишина
Скрит текст:
от това

в това
Гледам, че и страите й снимки в публичното пространство са силно разчистени Simple Smile

На тъмнокоса Розамунд Пайк се е докарала, добре е, но нещо кривогледа изглежда, а очевидно не е била, ако се съди по старите снимки.

# 3 422
Деса не е грозна. Може да е смешна със старомодната прическа (ама това днес, тогава сигурно е била актуална), може да не я харесвате, и аз не я одобрявам като личност и кариера, но грозна по природа не е, сравнително хубавичка е дори.
Защо да не я бутна ББ в КС, ами непременно КОЙ? Тя минаваше за човек на ББ.
Аз не виждам нищо хубаво в това ниско чело, камбест нос и очи с паднал клепач, но съм съгласна, че ако не ми беше толкова противна като личност, нямаше да обръщам голямо внимание на недостатъците във външността ѝ. Тя е от тези хора, при които огромното самочувствие компенсира липсата на красота. Много хора се лъжат от това и виждат хубост там, където не съществува. За мен обаче излъчването е по-важно от самочувствието и я намирам за отблъскваща.

# 3 423
Минала е Деса покрай Розамунд Пайк с влака за Дулово.

# 3 424

Цитатът е от 24 часа

# 3 425
  • София
Хасърджиев беше много превъзбуден, при влизането в съда. Викаше нещо, обясняваше. Не бил виновен. Ама не гледах репортажа внимателно.

# 3 426
Майката на Бионсето не знаех, че е бяла?
Личи си, че има смесен произход. Всъщност много от т.нар. чернокожи имат такъв произход, например прадядото и прабабата на Уитни Хюстън са били имигранти от Нидерландия, единият дядо на Риана пък - ирландец.

Тя и Бионситу вече е бяла, ама оригинално не са:
Скрит текст:

Иначе явно Тина има един и същи пластичен хирург с Деми Мур.
Тя и Серина Уилямс активно се избелва. Не разбирам защо се бият в гърдите за BLM, а в същото време си променят носове и кожи. Меган Маркъл и тя толкова операции на носа си направи, за да избяга от корените си.

# 3 427
На влизане в съда казва нещо, че е подал сигнал срещу здравната каса, и всичко било заради това. В БТА имаше видео с лош звук, но горе долу се чуваше това за здравната каса.

# 3 428
Казал, че е натопен заради ЗК. Не бил докосвал момчето и щял да го докаже
Да се чуди човек той как е финансирал тези партита

Актьорът избягал със спринт. Къде бяга? Към школата, в която майките го чакат с хляб и сол

# 3 429
Хасърджиев беше много превъзбуден, при влизането в съда. Викаше нещо, обясняваше. Не бил виновен. Ама не гледах репортажа внимателно.
Вероятно е надрусан.

# 3 430
В ареста не вярвам да ги друсат? По скоро е в абстиненция.

# 3 431
Вече и четиримата са в ареста - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21598897

# 3 432
Само аз ли не харесвам, ама изобщо Сидни Суини и се чудя кой изобщо я намира за секси. В тялото нищо особено, един хубав естествен бюст, който с годините ще поувисне и това е. Лицето абсолютно посредствено с много тъп за мен овчи поглед. Имаше снимка по напред с нея и Аманда Сайфред, която изглежда много по-свежа и чаровна, а е с 10 години по-голяма.

Скрит текст:

# 3 433
Сидни има особено лице (очите), дали ще я намерите за “хубава” е въпрос на вкус. Аз в Лотоса почти не я забелязах.

# 3 434
Памела Андерсън

Общи условия

Активация на акаунт