Звездни Компромати - Октомври'25

• 73 977
  • 1 131
  •   72
Отговори
# 870
Сега ще ям бой, ама Венета досущ Катрин Деньов като по-млада Simple Smile

# 871
Тук съм за вашите коментари 😂😝

# 872
А да й напълнят пространството м/у гърдите няма да е зле.
Това няма как да се запълни. Някои жени генетично имат по-раздалечени гърди. И с импланти не става.

# 873
Няма, цял ден го мисля това. И глей сега чудо, като плъзне тая мълва и стигне до Венетините очи/уши... Ще почне да се държи като оная в Ергенът, лудата Шърми, макар че то и сега е почти същото. Вече включи и Дубай Laughing
Скрит текст:

# 874
Определено има прилика.

# 875
Вероятно се дължи на крайна незаинтересованост от моя страна, ама какво им става на всички с тоя Дубай (дубайски мъже, дубайски живот) ?
Венета и на мен ми напомня за Катрин.
Относно имплантите - на моята най-близка дружка при смяна на имплантите се подобри разстоянието, може би не при всеки може, но не пречи да се опита. Нали се подлагаме на такива интервенции за да изглеждаме по-добре, а то …
Ама и на Венета лицето много подпухнало, поувиснало, не вярвам да се дължи само на възрастта.

# 876
Ами,прилика-не намирам.Едната е с харизма,другата-не.Това няма как да се придобие.

# 877
Аз пък се питам, ако не беше долетяло гаджето-слънце, Венетка без лекарства и храна ли щеше да остане? И защо уведомява аудиторията за тези тъпизми.... Много е елементарна, горката.🤨

# 878
Тя е на легло една седмица

# 879
  • Glasgow
И многото уникални съобщения, а 3-4 коментара на кръст под публикацията 🤐

# 880
Специално на тази снимка Райкова преди новите джуки докарва на Деньов
https://www.avtora.com/userfiles/content/42941/original/veneta-r … usna-goreshto.jpg

# 881
Смея да твърдя, че преди тези нови процедури, които си е правила Венета и особено ужасните устни е красавица за мен. Винаги съм я харесвала как изглежда и в лице, и в тяло. Не коментирам друго, освен външен вид. 🤣

# 882
Тук преди много време бях написала, че искам да гледам Венета отново. Но исках да я гледам пак в Горещо, а не в Преди обед.
Верно са казали мъдрите хора, да внимаваме какво си пожелаваме.
Венета в Преди обед - това не е за нейната глава и уста. Концепцията там би трябвало да е друга. Тази жена според мен вече се държи, като човек изгубил посоката, нормалността /каквото и да значи това/, някакви морални категории. Само като й проследим гостите, темите и какво си говори с тях и си казваш - е браво бе БТВ, в какво го превърнахте това Преди обед?
Ей е и сега - гадже долетяло от Дубай, купил й храна и лекарства. Сериозно ли това ти е нивото, Венето?

# 883
И една попревтасала в лице Брук от "Дързост и красота" 😁

Гадже като слънце! 🤣🤣 Е, откъде може да долети едно топ гадже, ако не от Дюбай??! Нямаше нужда да го казваш, Венче, ний са досетихми!

# 884
Аз пък се питам, ако не беше долетяло гаджето-слънце, Венетка без лекарства и храна ли щеше да остане? И защо уведомява аудиторията за тези тъпизми.... Много е елементарна, горката.🤨
А аз мисля, че гаджета имат тинейджърите някъде докъм 18-те. Оттам дефиницията за обгрижващ партньор/лекарства, храна/ търпи трансформация с напредването на годините - приятел, мъж, съпруг, хеле пък за журналист с претенции, който иска да го приемат насериозно ужким...
А то гадже и Дубай  - ами направо от леглото и да скача в Ергена, лексика и дестинация съвпадат с летвата там.
 И пак с фукнята - гледайтИ, завиждайтИ!

Общи условия

Активация на акаунт