Звездни Компромати - Октомври'25

• 68 138
  • 1 051
  •   21
Отговори
# 885
Давайте пуканките 😂😂😂

Това ми мирише на жестока депресия....

От чалгаджийките и Галена си е с мъжа.
Ама аз нейния мъж много го харесвам.
По-точно харесвам семейството му, а преди многоооо години бях влюбена в брат му, когато се подготвяхме за студентската кампания по кандидатстване и бяхме се озовали в един и същ курс и си станахме компания.
Изобщо не ги знаех кои са, но брат му ме впечатли с възпитание и интелект.
Галин тогава беше с Десислава, алфата, която Десислава беше снимала в един клип беше на брат му, той ме возеше след  училище с Алфа Ромеото до квартирата и си учехме заедно, защото си бяхме деца всъщност.
Готини са Анастасови, харесвам ги и досега.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 22:09 от Лайкa

# 886
Забравихте ли, че преди мис Антония, Венета снимаше постоянно ресторантските софри?
Пак за храна говори.

# 887
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Забравихте ли, че преди мис Антония, Венета снимаше постоянно ресторантските софри?
Пак за храна говори.
И пишеше книги и тя, и синчето.

# 888
Zoey Deutch по време на Mill valley film festival
Скрит текст:

# 889
Гадже като слънце? Ама какви са тия сравнения? Баба ми използва едни такива и “мъж да откършиш от него”,например 😃

# 890
А какво стана с Патрик Венетов, в творчески отпуск ли е? Как му върви училището? Венета преди постоянно му снимаше оценките, дипломите, успеха, а сега мъртвило.

# 891
При баща си бил.
У тях грее дубайското слънце все пак.

# 892
  • Glasgow
Нямаме ли някой информатор на летище, да видим кой е кацнал днес😅
(аз вярвам, че има младо гадже, тя е атрактивна жена, просто ми е забавен начинът, по който го вмъква навсякъде, много е лелско)

# 893
Дайте го този брат на Галин Анастасов да го видим 🫣

# 894
  • До морето
А какво стана с Патрик Венетов, в творчески отпуск ли е? Как му върви училището? Венета преди постоянно му снимаше оценките, дипломите, успеха, а сега мъртвило.

След кандидатстването в 7ми клас нищо вече не се и чуло за Патрик! Така и не знаем къде влезе и какво учи.

Вие се бъзикате тука, обаче темата на Преди обед има 100 нови коментара. То не е имало толкова коментари общо за 12 години водене на Сашо и Деси.

# 895
Леле, съфорумката с еднометровия шоколад са налазили Щатите. На 1 ноември в ЧИкаго, на 8 в Маями (идвали от Лондон, Мадрид, Барселона и тинтири минитири). Тези верно ли няма кой да ги укроти малко. Как може тази шарлатания да придобие такива мащаби....Ако не беше замесено лечение на онкозаболявания, нямаше да им обърна внимание. Но всъщност това е най-притеснителното. Дано хората в безизходицата си не са загубили и разсъдъка си и си следват терапиите и лечението. Абсолютно безобразие са тези двамата. Те самите имат нужда от лечение.

# 896
Дайте го този брат на Галин Анастасов да го видим 🫣
Това е профилът му.
https://www.linkedin.com/in/kristiyan-anastasov-543a4175?originalSubdomain=bg
И на мен би ми било интересно да разбера как се е развил.

# 897
Няма кой да ги укроти. Народът е болен, нещастен и тъп.

# 898
Е, хубаво де, Дубай, ДПС... 2 и 2 можем ли да съберем?

# 899
Поне преди месец моя приятелка  от Чикаго постна в профила си тяхна снимка и плакати  за гостуването им.
Нищо не ѝ казах, защото и тя е залетяна по енергии, по духовности, но предвид голямата диаспора в Чикаго, лечителите ще захлебят добре.

Общи условия

Активация на акаунт