Звездни Компромати - Октомври'25

• 58 190
  • 913
  •   14
Отговори
# 900
Поне преди месец моя приятелка  от Чикаго постна в профила си тяхна снимка и плакати  за гостуването им.
Нищо не ѝ казах, защото и тя е залетяна по енергии, по духовности, но предвид голямата диаспора в Чикаго, лечителите ще захлебят добре.

# 901
  • Варна
Венета Р. доколкото знам е Телец.Не ме учудва манията ѝ по храна Trollface

# 902
Скрит текст:

Новата прическа не е в нейна полза.

# 903
Венета Р. доколкото знам е Телец.Не ме учудва манията ѝ по храна Trollface

Ама преди се обясняваше колко много ядяла и кск не ѝ се лепяло изобщо.

# 904
Аууу и с народни носии!
А Лечителят пак е с наднормено тегло! Чудно защо не може да си регулира метаболизма и количеството храна....
Не се сещам за нито един дебел лечител или шаман....Що така?!?

# 905
Нещо адски сплескано/разплуто и жабешко лъха от шоколадовия дует! Тя е просто неприятна, но той е откровено противен! Как извратеността лъха от някои хора, пише им го на челата.

# 906
А ако знаеш колко е семпъл той като изказ! И какви несвързани неща говори... Наистина народът е много прост, след като му се лови на тъпотиите на живо.

# 907
  • Deutschland
Е, хубаво де, Дубай, ДПС... 2 и 2 можем ли да съберем?

Дидко П.?

# 908
Когато има шарлатания и подигравка с човешки съдби, не мога да гледам прически и тоалети. Също като въпросната Тоца. Може и да не е толкова грозна, може и да е добре облечена и т.н., но просто постъпките им ми слагат параван и всичко останало няма значение. Аз не съм религиозна, но имам страх от Бог подсъзнателно. На тези не знам кое им дава сила да нямат страх и да се мислят за недосигаеми. Не знам кой ще ги гледа и слуша, но ХОРА СЛЕДВАЙТЕ СИ ТЕРАПИИТЕ И ЛЕЧЕНИЕТО ОТ ЛЕКУВАЩИТЕ ВИ ЛЕКАРИ!!!!!!! Не се поддавайте на глупавини колкото и да ви е тежко.

# 909
  • Glasgow

Дидко П.?
тя каза, че с над 40г. не спи😇

# 910
Много ѝ се иска на Венета, ама от всичко личи, че е жена без внимание и то от дълго време...
И аз съм жена без мъж, с постоянно внимание и право на избор.
И аз го чакам оня от Дюбай, ама като няма, няма и токова Joy
Бившия носи лекарства и пазарува, когато не съм добре нещо, гледам си ДВЕ малки деца сама и чакам някой от Дюбай да скочи с парашут и да е получил амнезия, че да остане с мен Joy
Но пък имам чувство за хумор - това винаги е плюс

# 911
  • София

Дидко П.?
тя каза, че с над 40г. не спи😇
Не спи, ама може да се уреди с гарсониера в Дубай. 😂 Комшийка да стане с другите дубайки.

# 912
Нали Венета казваше, че е руснак приятелят и.

# 913
Тета Венета май доста е вдигнала температурата.

Общи условия

Активация на акаунт