Звездни Компромати - Октомври'25

• 318 733
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 165
О, ще стане интересно! И аз така 😁🍿

# 166
Ще има справедливост за зрителите...
Долу Венета

# 167
Точно той започна с чалгаризацията на въпросния сутрешен блок. Та явно проблемът е, че са го махнали като продуцент, не толкова че кокошарникът е получил свежи попълнения.

# 168
Е, все някой от тези "талантливи и морални хора" е отговорен за поставянето на госпожа Венче на екран. Да видим кой ще си признае, че е негова гениалната идея и до кога ще просъществува това блестящо положение.

# 169
  • София
И аз идвах с тЪзи новина. Някой знае ли какво е ставало?

# 170
Защо не се разграничи отначало Георги Т? БТВ с тоя ерген са пълно дъно. Последно ми излезна във фейсбука новина от техния канал как една ближел а крака на друга?? 😳

# 171
В коментарите под поста на Тошев една дама му пише следното: ''Извинете ,господин Тошев, но как да нямате нищо общо? Преди 2 , 3 седмици съобщихте с апломб,че като продуцент на този блок представяте ново лице ,
" изненада" за зрителите ,колко щял да бъде интересен , атрактивен и т.н.сутрешния блок ?!?!?! А сега сте "нямал нищо общо" 🫩🙄😬Как става това ,дължите обяснение ,приберете се за малко в България и оправете това недоразумение !''

Та в крайна сметка къде е истината?...

# 172
Без коментар 🤐

# 173
  • София
Благодаря за новата тема - много ми хареса заглавният пост, много красвиви жени.
Мноооого се зарадвах за Гари Олдман - абсолютен любимец ми е, а в ролята на Джаксън Лам е невероятен. Чак се чудя как са го направили толкова добре визуално, а таланта му е неоспорим.
Георги Тошев ми е малко "so-so" - изглежда ми интелигентен човек, но какви са тези селски изпълнения в продуцираните от него предавания - преди бяха Зейнеб и не-знам-си-кой друг, сега Венета. Малко ми е хлъзгав Тошев.

# 174
За мен изглежда ужасно! Като дрогирана. И толкова слаба, че е плашеща. С подобни бразди от двете страни на лицето Деми Мур беше оплюта, а Чалийз била кралица??

Чарлийз Терон винаги е била с манекенски форми - 177 см и 54 кг.. Изглежда великолепно на всички други снимки и видео, Деми Мур също.

Скрит текст:

не ми харесват сега нито Чарлийз, нито Мур. като сушени скумрии са ми. ау, да, и "любимката" ми Бекъм.

# 175
Както казаха в And Just Like That - така остаряваме, едни съхнат, други увисват.

Предпочитам Бекъмовица и Чарлиз в това отношение

# 176
Kerry Washington
Скрит текст:

# 177

В труд пише че : “Изказването на продуцента идва ден, след като в ефира на телевизията прозвуча кючек, а Райкова извика на висок глас "Това е парчето, професорееее!", обръщайки се към проф. Йонко Мермерски. ”

# 178
  • 🌊

В труд пише че : “Изказването на продуцента идва ден, след като в ефира на телевизията прозвуча кючек, а Райкова извика на висок глас "Това е парчето, професорееее!", обръщайки се към проф. Йонко Мермерски. ”
Не гледам предаването, но дори само на четене ситуацията изглежда безумна

# 179
Двете "дами"-Мара и Венета се били заиграли нещо с името на Тошев. Кючекът защо е звучал, чакам запознатите да кажат.
Ох, Венетке......добре си беше настрани, да снимаш басейни и кроасани, да пишеш книги, които никой не чете....На кой изобщо му хрумна да я изтупа от нафталина?

Общи условия

Активация на акаунт