Звездни Компромати - Октомври'25

• 48 611
  • 769
  •   61
Отговори
# 645
  • Пловдив
Скрит текст:

Доп. Венета, по нейни думи, има някакъв митичен мъж в момента, чието основно качество е, че е по-млад от нея 🤣

По вътрешна информация, която имам от човек, който работи в ПО, бил депутат от ДПС Ново начало, обаче не можах да изтръгна името.
На Тошев му било наредено да я вземе, затова й казва, че той й е звънял. Заповедта идвала от шефката на бТв, която и да е тя.
Договорът на Венета бил за 6 месеца с опция за преподписване, докато Тошев сега щял да плаща неустойка на бТв.
Целият екип искали да напускат, но по-голямата част щели да останат до изтичане на договорите им през юни точно заради неустойки.
Също по вътрешна информация, Деси Стоянова е напуснала, заради конфликт с Тошев и концепцията му за жълто предаване.
Зейнеб сама се била отказала. Омръзнало й ранното ставане и искала да има повече време за децата.
Не са много депутатите от тази група, младите още по-малко. Един отпада, той е над 40 г.
Не съм им гледала годините. По изглед ги отстрелях. За мен е човекът със сивото сако.
Скрит текст:

Около тоя Димитър Аврамов нямаше ли някакви скандали с далавери преди?

____

Християн в малкото си изяви пред камера звучи като да умее да се изразява по-добре. Иначе да, аз други впечатления от има му нямам.

# 646
  • Glasgow
Делян не можах да го позная. Така ли изглежда сега?

# 647
  • софия
Така изглеждаше, когато се прибра от чужбинската клиника. Сега изглежда по познатия начин.

# 648
  • Glasgow
Викам си, любовта дава криле и се отразява позитивно, а то стара снимка 😅

# 649
  • Пловдив
Той когато отслабна, трябва да е бил на крилете на любовта с Цветка. Не знам за чужбинска клиника, но се беше скрил от широката публика и се появи направо с резултата.

# 650
  • Glasgow
Тя тази клиника, ако е руската за която съм чела, по добре дебел да си 🙈

# 651
  • софия
Беше на крилете на любовта с едни руzки момчета и отиде в клиника, без да има избор, иначе щеше да се възнесе при Св. Петър.

# 652
  • Glasgow
Ама направо друг човек изглежда, аз защото гледам през телефона и са малки снимчици, викам си Емил Спахийски и той ли депесар вече, а то Делян

# 653
  • Пловдив
Хехе, а как се уреди въпросът с момчетата?
Аз си го обяснявах с временна политическа немилост изчезването му, но не съм знаела подробности.

# 654
Сериозно, как пък една папарашка снимка няма на Венета Райкова с прехваления млад любовник! Това е България все пак, не Америка! Толкова потайна не е, само за кекс говори и то у тях, ще взема да се скрия зад някой храст и ще кисна, докато не  уловя момента на истината.
Но, защо ли си мисля, че всичко е кьорфишек!?

# 655
Уреди се с уговорката да не напуска БГ и да не си пъха носа в работи в чужбина, защото ще му е за последно.

# 656
Само да не излезе някой едър заек от храста. Цветелина и тя няма снимки.

# 657
  • Glasgow
А за нея не е ли опасно там? Нали има и дете

# 658
  • софия
Уреди се с уговорката да не напуска БГ и да не си пъха носа в работи в чужбина, защото ще му е за последно.
С един собственик на зайчарник имат да дават едни пари за една тръба. Ходят по тънък лед.

# 659
А за нея не е ли опасно там? Нали има и дете

Явно е извън уговорката.

Общи условия

Активация на акаунт