Звездни Компромати - Октомври'25

• 67 426
  • 1 047
  •   85
Отговори
# 915
Тия вежди като рошави стоножки докога ще са на мода!?
Скрит текст:

# 916
  • София
Лана Дел Рей
Скрит текст:
Дженифър Лопес и Тонатиу
Скрит текст:
На Дженката няма ли да ѝ влязат в очите тези стърчащи неща от роклята?
Скрит текст:
Бен май не е очарован да е с нея. Thinking
Скрит текст:
Упи Голдбърг
Скрит текст:
Оскар Айзък....и той с модерния панталон.
Скрит текст:

# 917
  • Пловдив
Момчето на Дженката същи Марк Антъни Simple Smile Мнооого му прилича.

# 918
Олее, онези двамата противняци са налазили и чужбина! Излъчват такава нечистоплътност, че не мога да ги гледам. И не си обяснявам, как хора успели в чужбина, явно не глупави, им се връзват на евтините трикове, толкова са прозрачни и противни!🤮🤢🤢

# 919
Скрит текст:
Е, хубаво де, Дубай, ДПС... 2 и 2 можем ли да съберем?

Дидко П.?
тя каза, че с над 40г. не спи😇
Не спи, ама може да се уреди с гарсониера в Дубай. 😂 Комшийка да стане с другите дубайки.
Че тя каза, че ще си купува апартамент в Дубай и лятото, докато няма предаване, ще е там. Наредено е всичко.

# 920
А на "гаджето", явно заможен, успешен и супер дупер галантен чужбински джентълмен, какво не му е наред, та е с Венета?

# 921
Бен не знам дали е очарован от нея или не, но Лопес винаги грее до него, разтопена в най-хубавата си усмивка. Разочарована от него, разведена, няма значение, точно този мъж винаги й действа! Струва ми се взаимна химията, но явно не могат да мелят дълго заедно, само привличането не е достатъчно.

# 922
  • София
Джаред Лето
Скрит текст:
Джилиан Андерсън
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:
Джейн Фонда
Скрит текст:
Кирстен Дънст
Скрит текст:
Кара Сантана
Скрит текст:
Педро Паскал
Скрит текст:
Пенелопе Крус....зъбите ли си е правила? Thinking
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Лили Роуз Деп
Скрит текст:
Ванеса Паради
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Марион Котияр
Скрит текст:
Тилда Суинтън
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:

# 923
Олее, онези двамата противняци са налазили и чужбина! Излъчват такава нечистоплътност, че не мога да ги гледам. И не си обяснявам, как хора успели в чужбина, явно не глупави, им се връзват на евтините трикове, толкова са прозрачни и противни!🤮🤢🤢

Те не ходят успелите 😀

# 924
  • ВАРНА
Тези нови панталони са ми,като препратка към тези от 30-те години на миналият век.

# 925
Венета все повече заприличва на майката на Стифлър.

# 926
На всекиго във Фейсбука има по една чалната приятелка, за която всеки знае, че си измисля живота - било то с крадени чужди снимки от интернет, било то с лъжливи постове и тагнати дестинации. Венетка е точно тази лелка. След този пост за дюбайското гадже вече съм сигурна, че Венета е във фаза леля-фантазьорка. Същинска Андрея, която даже си беше наела и турчин алтьор по едно време, за да го развее в няколко поста като "гадже".

# 927
Галин тогава беше с Десислава, алфата, която Десислава беше снимала в един клип беше на брат му, той ме возеше след  училище с Алфа Ромеото до квартирата и си учехме заедно, защото си бяхме деца всъщност.
Готини са Анастасови, харесвам ги и досега.

Готини са, малко крият ДДС, ама то това е позитивно качество на нашите ширини. Тарикатлъкът си е на почит.

# 928
Венета веднъж сама си разказа, че за някаква нова година нямало къде да отиде, нямала пари и се тагнала фалшиво отнякъде. Тя си го каза. Та и тоя Дубай ми е фалшив доста.

# 929
  • София
Ейса Гонсалес
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Чанинг Тейтъм
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Кендъл Дженър
Скрит текст: