Звездни Компромати - Октомври'25

• 87 346
  • 1 323
  •   28
Отговори
# 1 200
Е, как Кичка ще бъде гост на някого, бива ли такова нещо? Иначе много странна ситуация, датата не е някаква особена, че да има важно значение за някой друг, освен за Кичка. Едва ли се е опитвала да ги изнудва с нереално ниска цена. За нея точно не е имало слухове в тази насока.

# 1 201
Красьо, ще ти повярвам, ако отстъпиш залата на Кичка Бодурова. Нека твоята многомилионна публика бъде нейна на 29-ти ноември. Подала ти е ръка в Лос Анджелис, все пак.

# 1 202
Кичето не си я представям да дели сцена с някого. Много егоцентрична лелка ми изглежда и много ме кефи как вкарва по някой израз американски, така небрежно в разговора, океееей

# 1 203
То не да дели сцена в някаква равнопостоставеност, ами чак да бъдела негов гост. Обективно погледнато, Кичка е малко по-изтъкната от Красимир Аврамов, как ще му е гост на него. Все едно Лили Иванова да си празнува рождения ден на гости на сцената на Михаела Маринова.

# 1 204
Ама какъв хуморист е този Аврамов. Тя му е подала навремето пръст, а той сега ѝ отхапва ръката и то снизходително.

# 1 205
Като стана въпрос за английските изразчета, които вкарва Кичка, някой чувал ли е да говори на английски. Че имам съмнения, че за толкова години в Лас Вегас е стигнала до "окей" и "ю стюпид окей".
За мен тази жена си е типична чалга, тази нейна естрада с гръцко вдъхновение ми е точно като зараждането на чалгата през 90-те. Тя и Елвира Георгиева са ми в графа пионерки на чалгата...

# 1 206
Е, хайде сега, наел си е Краси Аврамов залата, организирал си е концерта, какво значение има малка звезда ли е, голяма ли е... Има не малко продадени билети, явно си има своята публика, и хората са се настроили да слушат него, а не Кичка Бодурова. Не мисля, че имат общи фенове Smiley

Ако миналата година Кичка Бодурова само е споменала, че иска тази дата, без да направи писмена заявка за резервацията, не виждам какво се сърди сега. Никой не е длъжен да помни преди една година какво са си говорили. Има си процедури, ако са били спазени, щеше да е различно. Отговорът на НДК е еднозначен, че нямат заявка от нея.

# 1 207
Kelly Rutherford
Скрит текст:
Хора в инстаграм я призовават да помогне на Лусия да вижда децата си с Филип Плейн, защото и Кели е минала през същото.
За съжаление не съм запозната с детайли за Кели.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:36 от ItsAnabelle

# 1 208
  • Glasgow
Като стана въпрос за английските изразчета, които вкарва Кичка, някой чувал ли е да говори на английски. Че имам съмнения, че за толкова години в Лас Вегас е стигнала до "окей" и "ю стюпид окей".
За мен тази жена си е типична чалга, тази нейна естрада с гръцко вдъхновение ми е точно като зараждането на чалгата през 90-те. Тя и Елвира Георгиева са ми в графа пионерки на чалгата...
във визитката ѝ за Биг Брадър имаше нещо от рода на "some people are passengers, some are drivers" ю ноу, тя предполагам за драйвър се има.

# 1 209
Съща Мелания, която обясняваше че “ай донт фолоу, ай прифър то лийд”.

# 1 210
Собственикът на Инса ойл е купил от Симеон Сакскобургготски къщата му в Баня - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21463173

А какво стана, с делото в Страсбург, където съди България за имотите?

# 1 211
Скрит текст:
Не знам дали следите новите драми покрай Филип Плейн и майката на 2 от децата му. Отнел й ги е, дори не й дават да ги види в отреденото й време под претекст, че носила микрофон, майката се съблякла по бельо, за да докаже, че не носи записваща техника, но въпреки това не й дават да види децата си. Бившата на Филип Плейн се е включила с разкрития, че Филип е бил планирал от месеци тази наказателна акция срещу бившата си.

В същото време момчетата не изглеждат никак щастливи с баща си. Голямото дете на почти 4 е отново с памперс, не е спирало да е с биберон. Малкият син също. Милите дечица, които страдат и ще страдат заради егото на баща си.

Мнгоо жалко за децата.
Каквито и да са майките, децата не заслужават такова отношение.

Много жалко човече е тоя Плейн.. Не казвам, че изборите му за жени са добри, но това което аз виждам е една майка, която е лишена от най-ценното си - децата, заради този злобен човечец...Лучия ми стана много симпатична и дори започнах да ги гледам преди време, с децата и този с малките зъбки..После се разделиха.
Много ми е странно как са и ги отнели, изкарали са я финансово нестабилна ли? Защото видимо тя си поддържа добър статус, пътува, едва ли не може да се грижи за децата си..
Чак не може да ги вижда без други хора, това е жестоко и не мога да повярвам че закона позволява такива неща, стига майката да не е наркозависима или подобно..
Тук не изглежда да е така.
П.С> Още по-овратителен: след като се събличала, за да покаже че не носи скрита камера или микрофони, не са и позволили да даде дори подаръците на децата си и след като си тръгнала, мъж я преследвал (имаше снимка на мъжа) Не мога да повярвам просто какво дъно е тоя!
Знам, че има много жени, които използват децата си и правят мизерии на мъжете си, когато са в друга връзка, но тук определено мизерника е мъж

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:21 от Joana85

# 1 212
  • Враца
Краси Аврамов ме кефи!
Хубаво е човек да има благодарност и да знае кога да я изрази!
На мен това ми направи впечатление- че човекът помни нечия добра постъпка и се опитва да върне жеста. Така се прави!
А иначе- и аз първосигнално си помислих как трябва да отстъпи залата, но поне на пръв поглед има два проблема- първият е спонсорите, вторият е продадените билети. Така че разумното е да сподели и да покани гост. А как ще се развие нататък въпроса- и аз съм се заредила пред екрана и чакам с пуканките, има потенциал тук да стане интересно Wink

# 1 213
Чета за сагата с Кичето и се сетих Фънки какъв върл "фен" й е.
Много съм се смяла с неговите коментари, макар и да не му симпатизирам.

# 1 214
Това Роу ли е в средата,
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт