Звездни Компромати - Октомври'25

• 87 425
  • 1 323
  •   16
Отговори
# 1 275
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21464478

"Парламентарната комисия по конституционни и правни въпроси подкрепи на първо гласуване промени в Наказателния кодекс, с които създава състав на престъпление, който криминализира разпространяването на носители, които съдържат информация за личния живот на човек без негово съгласие."

Момичета, пишЕте като за последно за нашенските звезди, щото гласуват ли Д(епутатите) поправката - край!Светлани, Анелии, Дами, Кички и Икебани тутакси отпадат от темата. Или ще си спретнем седянката в Сливен, в края на града Wink
Ще ни останат сал една Безовица, Роналдовица и тук таме някоя междугалактическа звезда. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:28 от dariVale

# 1 276
Би ногъл да даде част от тези пари за сина си Джулиън, а не да се налага майката да продава писмата си до Ленън за пари. Кофти човек.
Вярно, не е бил съвършен. Ако имаш предвид историята, която се разпространява, не е съвсем вярна.

# 1 277
Аз гледах части от това интервю и чух, че имала по 50 човека на масата си, на които купувала Вютони, Шанели, водила ги по почивки, а те после я предали. Това с Хриско като е била. Ами как няма да свършат тези пари. И после едни лихвари дошли у тях и ѝ взели всичко ( оставили ги с по едни маратонки и спортен екип). Взели ѝ дипломата ( !!??????), актовете за раждане на децата, снимки. Хелоууу - жената е имала диплома. Сега няма. Хриско изпаднал в дупка заради липсата на комуникация с баща си. И вече не бил силен и смел. И още такива забавни неща разказваше на един пластмасов водещ, същи Кен.
Обаче наистина се зачудих как се оправя финансово. Гледам в инстаграм има някакви реклами на неизвестни поне за мен неща, но по колко се плаща на публикация? Все пак не е Джорджина Роналдова.

Тя тази и като лъже не помни какво е казала предния път. Някъде я бях гледала да казва, че занесли доброволно много от багажа си в къщата на въпросния лихвар, който им бил приятел, включително дипломи, документи, актове за раждане и пр. (нали не са ѝ важни), когато се наложило да напуснат къщата и да се преместят в малкия апартамент, където нямало място за всичко, и после не им ги дал, защото му дължали пари.

Шон Ленън неслучайно е роден на датата на Джон Ленън. Като дете си спомням, че бях чела в някакво списание, че Йоко нарочно е родила със секцио в седмия-осмия месец от бременността си точно на този ден, за са наследи гения на баща си.

# 1 278
Ето кадри на галактическите Бекъмови, от годежа им през 1998 и до днес :
Скрит текст:

И Бекъмовия стил :
Скрит текст:

Страхотна снимка на двамата сладури, които ще се превъплътят в Линда и Пол Маккартни :
Скрит текст:
И накрая Антъни, който явно тъпее щом пак пуска спортните си сеанси🙈
Скрит текст:
Със сигурност не му се говори за брат му, който оспорва бащиното им завещание…

# 1 279
Ива Екимова на скрийшот. Заснета за годишнина от Сблъсък.
В уикито пише че е на 49 години, ако някой се пита на колко е.
Скрит текст:

# 1 280
Зле е работата.

# 1 281
  • на село
Остарява естествено Ива, нищо грозно не виждам. По-добре от натъпканите пуйки, нейни наборки.

# 1 282
Оу, а като знам камерите по студията какви филтри имат... Абе, ако трябва да сме честни, остарява малко по-бързо, но характерно за слабите жени, които нямат никакви подкожни мазнини.

# 1 283
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21464478

"Парламентарната комисия по конституционни и правни въпроси подкрепи на първо гласуване промени в Наказателния кодекс, с които създава състав на престъпление, който криминализира разпространяването на носители, които съдържат информация за личния живот на човек без негово съгласие."

Момичета, пишете като за последно за нашенските звезди, щото гласуват ли Д(епутатите) поправката - край!Светлани, Анелии, Дами, Кички и Икебани тутакси отпадат от темата. Или ще си спретнем седянката в Сливен, в края на града Wink
Ще ни останат сал една Безовица, Роналдовица и тук таме някоя междугалактическа звезда. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Че то остава да ни съберат на едно място всичките (било то и в Сливенския) 😂 Там съвсем не могат да ни спрат да злословим 😂😂

# 1 284
  • Glasgow
Лука Модрич троли под тази снимка на Камавинга, пита го дали не е облякъл панталоните на Шакийл О Нийл🤣
чантата ми харесва
Скрит текст:

# 1 285
Ами... и аз бих Joy покъртителен аутфит!

# 1 286
  • Враца
Джон Ленън и Йоко Оно са имали две деца, които не са преживели. Починали в деня на раждането или мъртвородени- не зная точно. През 1968 и 1969 година.
Как тази шантава жена е решила през 1975 година, че трябва да вади бебето си по-рано, за да се роди на конкретната дата?!?

# 1 287
Леля ви Кица ни подготвя за всенародните тържества по повод юбилея ѝ през ноември и се е явила днес в "Аз обичам България", може да ѝ се насладите.

# 1 288
А аз пък гледам Ал. Сърчаджиева по същото предаване с корем. Който май не е от преяждане.

# 1 289
И Кичка изпя въпросната песен "Пея за любовта...." Joy ох, много се смях, все едно са ни чели днес

Общи условия

Активация на акаунт