Звездни Компромати - Октомври'25

• 88 241
  • 1 328
  •   53
Отговори
# 1 275
Би ногъл да даде част от тези пари за сина си Джулиън, а не да се налага майката да продава писмата си до Ленън за пари. Кофти човек.
Вярно, не е бил съвършен. Ако имаш предвид историята, която се разпространява, не е съвсем вярна.

# 1 276
Аз гледах части от това интервю и чух, че имала по 50 човека на масата си, на които купувала Вютони, Шанели, водила ги по почивки, а те после я предали. Това с Хриско като е била. Ами как няма да свършат тези пари. И после едни лихвари дошли у тях и ѝ взели всичко ( оставили ги с по едни маратонки и спортен екип). Взели ѝ дипломата ( !!??????), актовете за раждане на децата, снимки. Хелоууу - жената е имала диплома. Сега няма. Хриско изпаднал в дупка заради липсата на комуникация с баща си. И вече не бил силен и смел. И още такива забавни неща разказваше на един пластмасов водещ, същи Кен.
Обаче наистина се зачудих как се оправя финансово. Гледам в инстаграм има някакви реклами на неизвестни поне за мен неща, но по колко се плаща на публикация? Все пак не е Джорджина Роналдова.

Тя тази и като лъже не помни какво е казала предния път. Някъде я бях гледала да казва, че занесли доброволно много от багажа си в къщата на въпросния лихвар, който им бил приятел, включително дипломи, документи, актове за раждане и пр. (нали не са ѝ важни), когато се наложило да напуснат къщата и да се преместят в малкия апартамент, където нямало място за всичко, и после не им ги дал, защото му дължали пари.

Шон Ленън неслучайно е роден на датата на Джон Ленън. Като дете си спомням, че бях чела в някакво списание, че Йоко нарочно е родила със секцио в седмия-осмия месец от бременността си точно на този ден, за са наследи гения на баща си.

# 1 277
Ето кадри на галактическите Бекъмови, от годежа им през 1998 и до днес :
Скрит текст:

И Бекъмовия стил :
Скрит текст:

Страхотна снимка на двамата сладури, които ще се превъплътят в Линда и Пол Маккартни :
Скрит текст:
И накрая Антъни, който явно тъпее щом пак пуска спортните си сеанси🙈
Скрит текст:
Със сигурност не му се говори за брат му, който оспорва бащиното им завещание…

# 1 278
Ива Екимова на скрийшот. Заснета за годишнина от Сблъсък.
В уикито пише че е на 49 години, ако някой се пита на колко е.
Скрит текст:

# 1 279
Зле е работата.

# 1 280
  • на село
Остарява естествено Ива, нищо грозно не виждам. По-добре от натъпканите пуйки, нейни наборки.

# 1 281
Оу, а като знам камерите по студията какви филтри имат... Абе, ако трябва да сме честни, остарява малко по-бързо, но характерно за слабите жени, които нямат никакви подкожни мазнини.

# 1 282
  • Glasgow
Лука Модрич троли под тази снимка на Камавинга, пита го дали не е облякъл панталоните на Шакийл О Нийл🤣
чантата ми харесва
Скрит текст:

# 1 283
Ами... и аз бих Joy покъртителен аутфит!

# 1 284
  • Враца
Джон Ленън и Йоко Оно са имали две деца, които не са преживели. Починали в деня на раждането или мъртвородени- не зная точно. През 1968 и 1969 година.
Как тази шантава жена е решила през 1975 година, че трябва да вади бебето си по-рано, за да се роди на конкретната дата?!?

# 1 285
Леля ви Кица ни подготвя за всенародните тържества по повод юбилея ѝ през ноември и се е явила днес в "Аз обичам България", може да ѝ се насладите.

# 1 286
А аз пък гледам Ал. Сърчаджиева по същото предаване с корем. Който май не е от преяждане.

# 1 287
И Кичка изпя въпросната песен "Пея за любовта...." Joy ох, много се смях, все едно са ни чели днес

# 1 288
  • Пловдив
Аръков...това нова френдка ли е?
Скрит текст:

# 1 289
А аз пък гледам Ал. Сърчаджиева по същото предаване с корем. Който май не е от преяждане.
Е, няма да е от друго.
На Кичето аутфита е трепач. Тия карго гащи с дантелена блузка с буфанче... И правилата тя ги задава! Laughing
Същата жена си е на Аръков.

Общи условия

Активация на акаунт