Звездни Компромати - Октомври'25

• 87 270
  • 1 323
  •   47
Отговори
# 1 290
  • Пловдив
Аръков...това нова френдка ли е?
Скрит текст:

# 1 291
А аз пък гледам Ал. Сърчаджиева по същото предаване с корем. Който май не е от преяждане.
Е, няма да е от друго.
На Кичето аутфита е трепач. Тия карго гащи с дантелена блузка с буфанче... И правилата тя ги задава! Laughing
Същата жена си е на Аръков.

# 1 292
Аръков напоследък е станал много противен - визуално.

# 1 293
И Кичка изпя въпросната песен "Пея за любовта...." Joy ох, много се смях, все едно са ни чели днес

Аз пък гледах "Последният печели" и там питаха с коя песен Красимир Аврамов се е явявал на Евровизия. Никой от участниците не знаеше, то и аз съвсем ясно се сетих за виенето на Човека-глас, много го даваха тогава по телевизиите, но не и за името на песента.

# 1 294
  • Пловдив
В. Бекъм и Харпър Simple Smile Майката с тия дълги крачоли...и слаба кат солета.
https://www.facebook.com/share/v/1Gmqb9og7B/

# 1 295
  • Варна
Вики Бекъм май има ринопластика?

# 1 296
Има, носът ѝ беше като патешка човка едно време. Боже, тая жена е 38 кила! Това не е нормално. Дъщерята все едно са я купили от някъде. Въобще, децата им не са особено хубави.

Краси отвръща на Кичка. Подозирам, че изкуствено се генерира немижав интерес и това е на Краси хрумка Wink
Скрит текст:
Приятели,
Прочетох какво е споделила легендарната Кичка Бодурова. От думите й разбрах за тъгата и  разочарованието й от факта, че на 29 ноември зала номер едно в НДК е заета и тя не може да направи юбилейния си концерт там. 29 ноември е рождената й дата, на 29 ноември е моят концерт в зала номер едно в НДК "Вдъхновението ПОПОПЕРА".
Вече ми изпратиха “скандални“ заглавия, които ни противопоставят с голямата певица, което обаче е пълен абсурд. Госпожа Бодурова беше първият човек, който ми подаде ръка в Лос Анджелис! Тя ми направи първия подарък за първия ми рожден ден в Америка. Тя ми намери първата работа в Страната на неограничените възможности. Тя е човек, към когото изпитвам дълбоко уважение и искрена благодарност.
Най-официално и от сърце каня госпожа Кичка Бодурова в НДК на 29 ноември, за да отпразнуваме заедно тази важна дата – нейния юбилей! За мен ще бъде чест да ѝ върна жеста. Ще бъда щастлив да бъде мой гост на сцената. Нека превърнем този "скандал" в красив празник на музиката и приятелството!
С огромно уважение, КРАСИМИР АВРАМОВ

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:25 от DiaMia

# 1 297
Виктория Бекъм със странно обяснение защо никога не се усмихва на червения килим 😂
https://www.facebook.com/share/r/17GaEk1jW7/

# 1 298
Има, носът ѝ беше като патешка човка едно време. Боже, тая жена е 38 кила! Това не е нормално. Дъщерята все едно са я купили от някъде. Въобще, децата им не са особено хубави.

Какво им има на децата, симпатични стройни, момиченцето Харпър също е много миловидно и терпърва още ще се разхубавява.. Виктория е със естествен нос, няма ринопластика, по-добре да е слаба, отколкото дебелана!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:58 от SHE_IS

# 1 299
Нямам ли право на собствено мнение? Виктория и Дейвид сами по себе си са по-хубави от децата им, особено момчетата. Тя не е слаба, тя е мършава. И изглежда нездраво слаба!
Носът ѝ е "обран" от излишен обем във върха, формата му не е променяна

# 1 300
Карлос Насар покори световния връх в щангите за трети път. Злато за България.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:16 от РосинаТодорова

# 1 301
Може да изглежда така сега защото е слаба и остаряла. На първата снимка е с детско, младежко излъчване. Нали всички които сме на възраст се чудим за лице ли да се борим, за дупе ли....При такова измършавяване, няма как лицето да остане същото. А и тя се мумифицирала, та кое от какво е при нея, трудн оможе да се каже.

# 1 302
Нямам ли право на собствено мнение? Виктория и Дейвид сами по себе си са по-хубави от децата им, особено момчетата. Тя не е слаба, тя е мършава. И изглежда нездраво слаба!
Носът ѝ е "обран" от излишен обем във върха, формата му не е променяна

Не си единствената с подобно мнение за децата Бекъм, ама другите мълчи от политкоректност.
Аз също се върнах към снимките преди и сега на Виктория и се чудя дали не е възможно смалява ето на месестата долна част на носа и ноздрите да е от отслабването.

# 1 303
Същият си е носът и на Виктория, зависи и от ракурса на снимане, на видео си е все така вирнат и неизтънен..
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:25 от SHE_IS

# 1 304
Брех, на старите снимки ми заприлича на младата Безовица Викито.

Общи условия

Активация на акаунт