Звездни Компромати - Октомври'25

• 93 842
  • 1 413
  •   63
Отговори
# 1 350
Ама тва Деска ли е 🤣. Лелий, какво не прави любовта с хората 😂
С кого е любовта? Или е открила вечната - към себе си...
Наистина е неузнаваема. Обаче доста идва и от косата.

# 1 351
  • Glasgow
Ако четеш постовете на тези двамата, Плейнови, той звучи по уравновесен и резонен

# 1 352
Е как с кого - с него… 🥰🥰🥰
Ако четеш постовете на тези двамата, Плейнови, той звучи по уравновесен и резонен

Той си е чист манипулатор и иска да я изкара кукувица, но и тя не допринася и както написах и по-горе, сама заплесква нещата и не мисля, че реално може са се грижи за децата.

# 1 353
С Богопомазания....

# 1 354
Абе като гледам как си е затворил коментарите под по-новите снимки, явно масата хора не са на негова страна. Под други снимки има голям хейт срещу него, даже майка му където е коментирала ѝ пишат как може да разрешава на сина си да се държи така с майката на децата си. Други пишат, че отказват да му купуват дрехите и очилата.
И според мен той се възползва, че Лусия е по-емоционална и иска да я изкара истеричка и луда пред съда.

# 1 355
Според мен и двамата са зависими хора.

# 1 356
Малкото д и голямото Д, любов ли бе, да я опишеш.

# 1 357
  • Glasgow
Ами ако наистина е истерична и го изнудва за пари? Не е нечувано и невиждано. Мъж с нова връзка не е много обичайно да драпа за малки и несамостоятелни деца от предната връзка, обикновено гледат да се отърват с пари и едно виждане в седмицата

# 1 358
Възможно е, аз по-рано писах, че тя не ми звучи ок и изглежда като само да пише разни работи без реално да може да се грижи за децата. А и е чудо децата да не се дадат на майката, явно има нещо.

Сега ще ни обвинят, че нападаме жертвата.

# 1 359
Не знам, не съм им в къщата, че да знам истината. Обаче през годините го следя и ми е правило впечатление, че винаги много снима децата си, не вярвам, че е от тези, които не „драпат за малки деца”, защото са в нова връзка. Напротив, доста е привързан към тях. За Коледа, Нова година, непрекъснато бяха при него. Смятам, че е искал окончателно да си ги вземе. Той все пак ѝ е давал пари, живяла е в негов апартамент, какво пък толкова да не ѝ е стигало..

# 1 360
  • Glasgow
Никой не им е в къщата, аз покрай писанията дето постнахте, той звучи по резонно. И ако наистина визитите са под надзор на социален работник, чак пък такава сила и власт да има и да му отпуснат ресурс

# 1 361
О, със сигурност има власт, ресурси още пък повече. Човекът притежава освен магазините за дрехи, очила, обувки, парфюми, мебели, то вече официално започна да отваря и хотели. Изобщо не е като да е без власт и положение.

# 1 362
  • Glasgow
Той и Брад Пит така, ама дори не  вижда неговите

# 1 363
Жива да не бях, колега гледал подкаст със Светлана Василева и в потрес ми разказва, Светлана дала 100 000 кеш (?!!!!!) и още толкова по банков път на някакво нейно гадже!!!!!!!

Специално след работа ще пусна да го чуя със собствените си уши, че има такива безмозъчни същества!!!!
Защо му ги е дала? Джобни?

Причиних си Светлето и подкаста, добавка, 100 000 ги превела на името на ДРУГ човек, не на гаджето. Не мога!
Не знаех, че “лихвари” вземат дипломи и акт за раждане, изобщо тия хора в какви среди се движат!!!!??? Утре и бъбрек ще вземат. Пълен шок е тая жена.

# 1 364
Да, ама с разликата, че бившата му жена не е случайна, каквато е Лучия. Същата дори се съмнявам да има собствено жилище.

Общи условия

Активация на акаунт